DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Övriga videos

Svenska Beliebers sjunger One time


Här är två jätte duktiga svenska Beliebers vid namn Merima och Azra som spelar piano och sjunger till Justins "one time"

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Justin i tidningar

Elle Magazine scans


Oj vad man önskar att man var Kim K här! ;)

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin på MSN StarloungeJag vet att vi bloggat om detta med det är alltid lika kul att se att MSN skriver om Justin. Det går också att kommentera denna artikel på Starlounge's sida, så varför inte kommentera deras artikel där med? :)

För mindre än en timme sedan lade svenska MSN Starlounge upp detta på MSN's startsida. Ifall du vill läsa allt på Starlounge's sida, klicka HÄR.


DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Blandat

Rykte: Justin stämd på "JB"Senaste ryktet säger att Justin är stämd på 150 miljoner dollar för att ha stulit "JB" initialererna från Jonas Brothers, eftersom "JB" är upphovsrättsskyddade till Jobros. 

Herregud .. beliebers, ryktet om detta inte sant. Det är lite löjligt, eftersom Justin Bieber var den som föddes med initialerna "JB" & Jonas Brothers är bara bandets initialer.

De var födda med initialerna NJ, JJ och KJ. Så Justin ska bara bli stämd för att ha initialerna JB? Disney kan inte stämma honom på grund av hans namn. Om de skulle stämma honom på grund av det, så lycka till i domstolen.

Men, jag hörde att det var på grund av hur Justin använt sin logotyp såsom JB logotypen på T-shirt, logotyp i 3-D Concert Experience film, böcker och andra varor, vilket jag betvivlar är sant.

Plus, Disney kan inte stämma Justin, då Jonas Brothers logotyp ägs av Jonas Enterprises, inte Disney.

- Justinbieberzone

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin flirtar med DIG!Gammal video, men jag tänkte att om inte Nico eller Tilda lagt ut den förr, kanske den kan få några Beliebers att sucka drömmande, eller? :)

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Blandat

FLASH MOB MED SABI & OSS I SEPTEMBER


Den 19 September kommer Sabi ( Sabismode.se ) upp till Stockholm för att göra världens fetaste Bieber flash mob tillsammans med Justindrewbieber.blogg.se och Justin Bieber's skivbolag - Universal Music. Sabi gjorde världens första Bieber flash mob och efter den så har inspirationen spridits över hela världen och nu görs
en world wide flash mob.

Men Sabi väljer och ta ett större steg . Han samarbetar därför med Sveriges största Justin fansite ( Justindrewbieber.blogg.se ) och Justin Bieber's skivbolag Universal Music och tillsammans skall det göra det fetaste flash mob jorden skådat . Inte nog med att profisionella dansare kommer att finnas på plats , bland annat en breakdansare från Finland och så kommer även Universal Music's filmteam att filma allt professionellt .

Vi satsar både på kvalitet och kvantitet . Därför kommer vi till veckan att släppa två videos - båda är videos med koreografin. En video är till för folk med bra dansvana och en den andra för alla som vi ha skoj och bara vara med och sprida Bieberfevern i Stockholm - det betyder att den andra videon har en lättare koreografi .

Sedan kommer dessa två koreografier att slås ihop tillsammans med breakdansaren och surprises och resultatet blir "The world best Bieber flash mob ".  Vi kommer även till veckan att släppa ett eventpage på Facebook och undrar därför ifall du har frågor ang flash mob som du tycker är viktiga att besvaras ?


DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Twitter

Justins favorit godis!DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Bilder

Ny bild på Justin!Uuh, vi gillar!

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Demi Lovato: "Swag Like Justin Bieber"Här säger då Demi Lovato på premiären av Camp Rock 2, att 9 åriga Frankie Jonas 'has swag like Justin Bieber'
Haha, jaa Frankie är cool, men kanske inte så cool, eller? ;)

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Övriga videos

Carter Twins cover of Somebody to love!De är riktigt duktiga :)

DATE: 2010-08-31 / FILED UNDER: Övriga videos

MakeMine Milk Challange!Hur lång tid tror ni att det tog? Gå in och gissa här.

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Twitter

Justin twittrar:


Vad tycker ni, är det värt att Justin riskerar sin hälsa på en konsert, när doktorn inte är 100% säker på att han kan sjunga..?


DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Tävlingar

TÄVLING: VINN POSTRAR!


En megaposter (4 A4) plus 2 stycken 1 A4 stora.


2 stycken c.a 2 A4 stora plus en A4.


En megaposter (4 A4) och en 1 A4 stor poster.


Nu drar nästa tävling igång här på JDB! Den här gången kan du vinna posterpaket 1,2 eller 3.

Såhär gör du för att tävla:
1. Bli medlem i våran Facebook grupp "Justin Bieber Should Come To Sweden" om du inte redan är det.
2. Skriv ett nytt inlägg på din blogg där du klistrar in bilden nedan plus länkar till våran blogg.
3. I inlägget svarar du på frågorna: "Har du någonsin drömt om Justin? Isåfall, vad hände i drömmen?".
4. Kommentera det här inlägget med länk till ditt inlägg och glöm inte att skriva in din mail och blogg!

Tävlingen avslutas Måndag den 6/9 klockan 13.00, vinnarna kontaktas via mail. Lycka till!

Bilden du sparar och lägger i ditt inlägg:Postrarna är såna jag, Matilda, rensat ut och kommer från t.ex. Tiget Beat, Frida och vissa är utprintade med en riktigt bra skrivare. Tack Melinda för lånet av kameran.

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: My World Tour

Prudential Center, New Jersey. 28 Augusti.DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Musiken

Runaway Love - Justin feat. Raekwon & Kanye West
DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: My World Tour

Soundcheck entrè"And then all of a sudden... I broke my foot... on the stage..."


DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin @Australia Sunrise 2morrow
DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Nyheter

Posh24.se: Krya på dig Justin Bieber!Klicka HÄÄR för att läsa artikel på Posh's sida.

Creds

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Blandat

Gästdomare i The X factor?Justin vill vara en gästdomare på den amerikanska versionen av The X Factor. Han säger att han är desperat att arbeta tillsammans miljonär musikmogul Simon Cowell.

"Jag tror att Simon Cowell är bra", säger Justin.

"The X Factor kommer till USA och jag skulle älska att vara gästdomare. Men vissa personer kanske inte kommer att gilla att få råd från en kille i min ålder". 

- Showbizspy

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Brasiliansk intervju med Justin- I don't speak English..
Justin: And I dont speak Portuguese..

Haha, kanske roligaste intervjun ever? x)
Justin.. Justin?.... JUSTIN... Justin?... JUSTIN


DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Nyheter

Grease remake med Justin i huvudrollen?Justin kan återskapa den klassiska 1978 filmen: Grease som huvudrollen, Danny Zuco.

Justin sa: "Det skulle vara roligt. Det har pratats en hel del under årens lopp, men det skulle vara häftigt att spela Danny. Om jag var tvungen att hämta min perfekta Sandy jag skulle gå på Miley Cyrus utan att tveka. Hon kan sjunga, dansa och agera".

"Jag skulle verkligen vilja ha bra människor som spelar. Skulle inte Susan Boyle gör en fantastisk rektor McGee? Vi skulle bara behöva skriva in det i manuset att hon bröt sig in i låten. Jag är besatt av Susan Boyle. När jag tittar på hennes orginal audition så får den mitt nackhår att resa på sig".

"Jag skulle älska att inkludera Cheryl Cole i filmen och om hon var uppe för det. Hon skulle se bra ut på Rydell High cheerleading uniform".

- OceanUp

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Twitter

Tweet - 2 MJ from JB!
DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: My World Tour

Konsert flyttas fram pga. att Justin är sjukNew York State Fair tjänstemän har meddelat att Justin's konsert kommer att flyttas till onsdag kväll i stället för ikväll eftersom Justin är sjuk och kommer inte att kunna uppträda ett par dagar.

- Longislandpress

DATE: 2010-08-30 / FILED UNDER: Twitter

Twitpic - Soundcheck


Justi's gitarrist Dan Kanter till vänster. Justin till höger.

Denna bild retweetade Dan på twitter. Rå snygga sneakers Justin har på bilden! :)


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Kanye bekräftar samarbete med Justin


Kanye West har bekräftat på Twitter att han arbetar med Justin Bieber på en remix av låten Runaway Love.

Som vi tidigare rapporterat,har Mr West uttryckt på den sociala nätverkssajten att han var ett fan av 16-åriga sjungande Justin, speciellt hans sång Runaway Love som han påstod sig ha haft på repeat.

Efter föreslår han för Bieber att de ska arbeta tillsammans, rapparen har slagit sig ihop med Justin och Raekwon på en remix av låten efter Wu Tang Clan stjärnan bekräftade samarbetet i en intervju med XXL tidningen.

Kanye har sedan twittrat: "Avslutar @JustinBieber Runaway Love remix också ... vet inte när de kommer släppa det men Raekwon's vers är galen!"

Kanye och Justin har bekräft också att göra debuten på MTV VMAs genom att utföra för första gången.

- MTV

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Sunrise tell all the exclusive, promo


Klicka på bilden för att komma till videon!

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Nyheter

Nickelodeon Mega Music FestÅh, "Baby"! Justin kommer att sjunga vid den allra första Nickelodeon Mega Musik Fest! Han kommer att sjunga "Baby" tillsammans med Fresh Beat Band under den timslånga sändningstiden. Andra som kommer vara där är Colbie Caillat med Kai-LAN, The Roots med Yo Gabba Gabba!, Och Wyclef Jean med Dora Utforskaren. Nickelodeon Mega Music Fest premiär på Labor Day, måndag, 6 september.

- J-14

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin, teach me how to DougieHahah OMB, titta första klippet i början när han "dansar"!

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Nyheter

Lip-synkar på CSIJustin tittar förbi i säsongspremiären för "CSI" den 23 september, och han lyckas på något sätt skapa en del tal innan showen börjat . Den här gångens kontrovers är den kommande artighet av en National Enquirer rapporterar att enligt påståenden har Justin lite problem i skådespelar departementet: "Det är bra att Justin har fått allas repliker memorerade så han vet var han är i scenen, men kameran fångar honom hela tiden när han läpp-synkar när andra skådespelare talar. Det är hysteriskt kul - men förbannat dyrt!"

Även om denna rapport visar sig vara sant, kan detta mycket väl hamna mest uppblåst historia på ganska länge. Naturligtvis kämpade Justin med några av sina linjer - trots allt är den killen inte exakt en skådespelare och kommer inte att vara perfekt första gången han går på en uppsättning. "CSI" visste detta när de gav honom en roll, och de extra pengarna kommer nästan säkert att balansera ut när några av de extra tittare de kan komma in tack vare Justin.

- Examiner

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Nyheter

Justin i tillbaka till framtiden?Ett rykte går runt att "Tillbaka till framtiden" filmerna kommer att göras om med Justin i huvudrollen som ursprungligen spelades av skådespelaren Michael J. Fox. Originalet "Tillbaka till framtiden" släpptes 1985 - tror du att världen är redo för en remake av filmen? Vad sägs om en remake med Justin som huvudkaraktär?

Vi älskar "Tillbaka till framtiden" filmerna och naturligtvis älskar vi Justin - men varför inte sätta Justin i ett originalfilm som inte har gjort ännu?

- Disney Dreaming

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Blandat

Toby's karikatyr på JustinToby K är känd för sin otroliga talang att rita. Han har ritat av Ellen DeGeneres, B.o.B, Rihanna, Shaq, Eminem och Gordon Ramsay m.m. Nyligen ritade Toby en karikatyr av Justin! Klicka HÄR för att se resten av hans ritningar! :) 


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: My World Tour

Justin's rumpa, hot or not?En tjej som var på en av Justin's My World Tour konserter zoomade in på Justins rumpa, vilket startade diskutionen om Justin har en fin rumpa eller inte, haha.
Känns lite skumt att fråga, haha, men tycker ni att Justin's rumpa är hot or not?


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: My World Tour

New Jersey’s OLLG! @briiiittanyyxoxBrittany är till vänster.Brittany Gulotta, @briiiittanyyxox, gick till Justin's konsert den 28 augusti. På kvällen gick hon upp på scenen med honom själv och satt där när han sjöng för henne! 

Brittany tweeted senare och beskrev händelsen som "Bästa natten i mitt liv!" Hon sa också att "det var den bästa känslan att stå på scenen med Justin du vet inte ens hur glad jag är". Hur kunde hon få gå upp på scen? Tja, hon sa att "någon tjej tog tag i min axel och frågade om jag ville vara Justin's OLLG".

OLLG = One Less Lonely Girl

- JBsource.org


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: My World Tour

Jaden Smith hemlig gäst på JB konsert!Jaden Smith var överasknings gäst på Justins konsert på Dunkin Donuts center! Jaden kommer in vid 2:03.
Jag tycker faktiskt att det här är bättre än Never Say Never videon, haha.


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Musiken

Baby slowed 800%Haha, njeeee... Inte så bra...

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: My World Tour

Ny My World Tour backstage bild!Hahah, älskar Justins min!

DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Övriga videos

#SweFinEstWantsJbJag kommer hänga på från våran twitter: @JBieberSweden ifall jag kommer ihåg! Ska du hjälpa till? :)


DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: My World Tour

Shaq och Justin på scen
DATE: 2010-08-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Carlo Atienza Somebody to love danceSom en som dansar själv så måste jag säga attt de är sjuukt grymma! Vad tyckte ni? :)

DATE: 2010-08-28 / FILED UNDER: Nyheter

Nya ikoner till din meny!


180 x 240110 x 222
220 x 179200 x 307


Kopiera kodraderna som finns i rutan under din önskade ikon och klistra in koden någonstans i din kodmall under <div id="side">. Ifall det inte "går" att kopiera textraden som finns i rutan: Dubbel klicka på rutan så markeras koden och sedan kopiera. Du fr gärna sätta upp flera ikoner i din meny.

Skriv gärna ifall du satt upp någon/några av ikonerna i din meny! :)