Annonser från BloggPartner
DATE: 2010-12-30 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Foton av Jelena är FAKE.Okej, så Justin Bieber och Selena Gomez 'kiss and tell:ar' inget om ifall de har ett förhållande, och de kysser heller inte och knäpper bilder. När en bild läckte ut på nätet av vad som verkade vara de tonåringa stjärnorna i ett läpp-lås, började fans att undra om kanske ryktena om deras romans var sant.

Men en representant för Bieber berättade för Celebuzz att fotot, som ursprungligen fanns på en Bieber fan site Bieber Heiress, är en bluff. REP tillade att de hoppas " att ingen faktiskt betalar pengar för fotot" eftersom paret på bilden faktiskt inte Bieber och Gomez.

Men de är inte de enda rykten cirkulerar om Justin och Selena. E! News rapporterar att paret sågs hänga i Miami beställa room service på Gansevoort Hotel, där Bieber bodde under namnet Chandler Bing, Matthew Perry's karaktär från "Vänner".

De uppges beställde några sena mål mat från STK den 18 december. De två sågs även i hallen på hotellet. Bieber twittrade nyligen om ryktena, "Chillar och är glad. Det var ett roligt år med många välsignelser. Några galna rykten men så mycket kärlek och minnen. Vi har bara börjat! Så njut av semestern. Gör något galet och ha några skratt. Livet är för kort. Åtminstone det är vad de säger mig. # newyearsIsComin. "

- MTV

Name: Emma

hej :D

varför skriver ni Jelena fast det stavas Selena

Date:2010-12-30 - Time:20:20:33
Name: Anonym

jag tror att det är selena gomez, det är så att många har sett bilden för asså bara selena gomez, jag tror dem har tagit bilden på selena och sen en bild kille som försöker se ut som jb och satt ihop dem

Date:2010-12-30 - Time:20:36:03
Name: stella

Ja ja vi säger så...

Jag har sagt det så många gånger förut o här kommer det igen

Dem är tillsammans!Men dem vågar inte säga något efersom det e helt klart att selena kommer få dödshot och skit av bieber-fans vilket jag tycker e helt sjukt..men hoppas att det funkar för dem..dem e sjukt söta tillsammans!:Doch om bilden, det där e inte en fake bild tror inte jag iaf .. för det första så ser håret exakt likadant ut som justin's och för det andra så känner man igen justins hand och jag vet att det där e selena det ser man klart o tydligt plus halsbandet.. är det inte lite föör uppenbart?:).. Just sayin' :P

Date:2010-12-30 - Time:21:32:07
Name: Anonym

Såklart det är fake.

Man ser på "Selenas" öga, ögonbryn, och öra att det inte är hon.Armen på "selenas" axel är fucked up.

och "justins" hår är ruffsigt och man ser det på hårbottnen att det inte är han :D

Date:2010-12-30 - Time:21:58:35
Name: hadder diiiiig

hej du er en god sanger'Date:2011-06-08 - Time:13:44:29
Site: http://killekdcfmseoa
Name: Matias

er du vil med selina govhvmes justin bieber

Date:2011-06-30 - Time:13:39:11
Name: tindra

hej justin bieber i love you

Date:2012-05-14 - Time:13:57:52
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: