Annonser från BloggPartner
DATE: 2010-02-22 / FILED UNDER: Blandat

Jasmine Villegas - Tjejen ur Baby.

Ni vet ju att man kunde vinna att vara med i Justin's video Baby? Så ni kanske undrar ifall Jasmine vann? Nej, hon är en modell/sångerska och valdes ut av Justin's direktör. Och ni kanske ser en massa andra tjejer i videon? Ja, några av de är vinnarna. Och ang kyssen, så var det direktörens idè och inte Justins (eller.. vem vet). Men de tog iallfall ut eller klippte borde kyss scenen eftersom de inte var så lämpliga, ni vet, Justin var ju bara 15 när de spelade in Baby ;) Även för att det sägs att hon inte vill ha med den för att hon inte ville att alla Justin's fan skulle hata henne.. men det låter lite mysko enligt mig. Först ville hon kyssa Justin och sedan vill hon ta bort den.. Well well..

Snabbfakta om Jasmine Villegas:
Jasmine Marie Villegas föddes 7 December 1993. Vilket innebär att hon är 1 år äldre än Justin. Hon är en amerikansk R&N och popskångerska. Hon är halvfilippinsk och halv mexikansk.

Name: justin drew bieber - kidrauhl.webblogg.se

jag har hört från en blogg också att dom klippte bort kyssen för att hon inte ville att alla justin fans skulle "hata" henne...

Date:2010-02-22 - Time:15:04:16
Site: http://kidrauhl.webblogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: