Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-12-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Mer om Bruce och Diane's olycka
Beliebers ösade på med böner och support den 28 december efter att Justin Biebers mamma, Pattie Mallette, twittrat skrämmande nyheter om Justins morföräldrar Bruce och Diane Dale.

"Mina föräldrar var med i en bilolycka idag. Dom körde ner i ett dike och total förstörde bilen men jag tackar Gud att dom lever!"
twittrade Pattie sent på kvällen den 27 december. "Pappa har brutna revben. Snälla be för att han ska läka fort! Alla böner räknas & förlåt alltid dina föräldrar. Du vet aldrig vad som händer imorgon!!!"

Några minuter senare var #PrayForJustinsGrandparents en Trending Topic på Twitter då beliebers gjorde allt för att få Pattie och Justin på bra humör genom att be och Twittra stöttande ord.

"Även fast dom lever så kan jag inte hjälpa att jag gråter floder just nu" skrev en Belieber. En annan skrev: "Bruce och Diane är som familj för oss. När dom är skadade så ber vi för dom. Punkt slut."

- HollywoodlifeName: Anonym

Kommer Justin till Sverige 2012? :)

Date:2011-12-29 - Time:22:14:12
Name: sara

är det sant att justin har planer på att komma till sverige nästa år? i april och augusti? eller är det bara ett ryckte?:(

Date:2011-12-29 - Time:23:16:28
Site: http://saraiisabella.blogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: