Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-01-29 / FILED UNDER: Nyheter

"Justin" wnb är med i Disney serien "Shake It Up!"


Justin Bieber kanske inte har upptäckts av Disney eller Nickelodeon, men han har stor respekt hos ungdomarna. I en ny kupp strategi är det möjligt att Scooter Braun, har använt Justin's inflytande hos Disney Channel.

I slutet av 2010 debuterade den amerikanska kanalen, Disney Channel med den sjätte episoden av sin nya serie, "Shake It Up!", uppkallad efter "Age It Up". Berättelsen handlar om en tonåring som heter Justin Starr (Chris Trousdale), som har ljugit för sina fans om sin ålder och är hemligt gift med sin manager.

I den första scenen i avsnittet kommer Justin Starr in i en vit och lila kostym, som liknar den Bieber bruka använda sig av på sina shower till "My World Tour". I slutet av avsnittet, när Starr uppträder, bär han en röd jacka mycket lik den som Justin använde när han uppträdde på 2010 VMA's. Skillnaden är bara att det står B (Bieber) på Justin Bieber's och ett S på Justin Starr's. Slutligen visade det sig att Justin Starr egentligen skulle heta Jason i det ursprungliga manuset men att det sedan ändrades.


Allt detta kan ha hänt för att de gillar "Never Say Never", Justin Bieber's första film. De har också alla rättigheter för Paramount Pictures vilket gjorde att Scooter inte kunde påverka detta på något sätt, även om han ville. Så detta skulle kunna ha varit ett sätt, som har hittats på av Braun, för att marknadsföra filmen. Han kunde ha gjort någon förhandlingsposition med Disney pga. att Justin alltid haft en god relation med Radio Disney och ABC Television. Vad tror du?



- JBieber


Name: Anonym

hahah

Date:2011-01-29 - Time:21:48:36
Site: http://brunutansooool.blogg.se/
Name: Anonym

P.S det kommer SNART till svenska disney channel, alltså programet

Date:2011-01-30 - Time:01:16:54
Name: Beatrice

Men alltså, JB har ju varit med i CSI och True Jackson? Så han har ju vart gässpelare i ett Nickelodeon program och ett vuxen program.

Date:2011-01-30 - Time:01:54:05
Site: http://tokyobea.blogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: