Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-07-30 / FILED UNDER: Jelena

Justin höjer Selenas karriär?

Som vi alla vet, är Justin Bieber i nuet en av världens största artister. Han har fler fans än vad andra kändisar har tillsammans. Hans flickvän Selena Gomez försöker skaffa sig och samla allt fler vuxna fans. Samtidigt som hennes musik karriär höjs så får Selena allt mer status.
Kan detta bero på hennes pojkvän Justin? Definitivt.
Selenas konserter handlar traditionellt om 500 fans, dock i jämförelse med hennes pojkväns som är packade i tusen och mer.
Justin dök upp på Selenas konsert nyligen som vi alla vet, och visst kan detta självklart leda till fullpackade konserter för Selena i framtiden.
Justin gjorde sig hörd och sedd på konserten, och det är inte omöjligt att fler utav Justins fans kommer att dra sig till Selenas uppträdanden och konserter i hopp om att få syn på Bieber.
Beroende på om Selena vill göra sig själv hörd. Det här kan påverka mycket. Nästa gång hon sjunger inför full publik så borde hon kanske ta och ställa frågan ifall alla är där för att se hon själv, eller om dem är där för Justin.
Enligt E! Online så var detta en engångs händelse och kommer inte planerat att hända igen. Men vi alla vet hur gärna Bieber är med på överraskningar, inte sant?

Name: Anonym

Det var det dummaste jag hört! De som köpte biljetterna visste aldrig att Justin skulle vara där, de kom för Selenas skull! hennes konserter har alltid MYCKET mer än 500 personer och det hade de för ett år sen också! I texas för flera månader sen så kom det 70 000 pers. så det där är bara idiotiskt! Båda har sina egna fans! Hon klarade sig utan Justin i flera år så klarar hon sig nu också!

Date:2011-07-30 - Time:07:38:11
Name: s

Jo visst,men justin har fans som e stora små, men selena har bara små, hon kommer nte få stora tjejer för seriöst ingen vill ha henne , som ni har mätkt har både nick jonas och taylor tuntrr gjort henne mer poppis och vart tillsammans med dom när dom som mest var poppisar, och justin kommer få hjärta krossat efter han har fattat att en av sakerna är att hon utnytjar han för poppiset , men han tror ju nte om ett fan skriver till han ???

Date:2011-07-30 - Time:11:12:11
Name: amanda

så länge båda två är lyckliga så! :D

Date:2011-07-30 - Time:13:45:52
Name: Anonym

men redan gott folk,selena "hade" bara disney fans innan-.-

Date:2011-07-30 - Time:15:12:37
Name: Anonym

asså, glöm inte bort att göra videon "show your heart" skjut inte fram det..

Date:2011-07-30 - Time:15:31:46
Name: zainab

Hej, Jag vill göra en video till Demi lovato på hennes födelsedag och jag undrar om du vill vara med ?vill du ? Klicka här föratt läsa hur du ska göra<3<3:)Snäla hjälp mig !:)

Date:2011-07-30 - Time:16:47:00
Site: http://demilovelovato.blogg.se/
Name: hanna

Undrar varför så många är negativa mot justin och selena för dom är ihop. Vi borde ju stötta justin. Vi är ju trottsallt belibers? vi borde vara glada över att justin har en flickvän och är lycklig ju. inte försöka få dom att splittras

Date:2011-07-30 - Time:17:03:17
Name: Andrea

Kan ni typ inte starta igång någon twittersak igen eller något annat för att försöka få Justin till Sverige? Typ att alla ska twittra till honom "Justin Bieber to Sweden" eller något liknande för att försöka få han att se att vi verkligen vill ha hit honom. Eller samla ihop massa filmer,bilder osv. från fans och hitta någon som är grym på att fixa videos och sen göra en riktigt cool video med allt! Och den ska verkligen vara bra och seriös då så det inte är något halvklokt, och sedan lägga upp på youtube och twittra den till honom. Har för mig att ni eller vem det var starta någon sån här sak förut men jag vet inte om man lyckades med att få han att se det eller så, skulle iaf vara rätt kul om alla fans kunde gå ihop och göra något stort och försöka få han att märka oss och att vi verkligen gör ALLT för att lyckas med det också! :)

Date:2011-07-30 - Time:17:41:34
Name: Maria den som älskar Justin Bieber mest i världen så mkt men kan :*

Jag har en liten plan eftersom att det är många som vill att Justin Bieber ska komma kan ni väl skriva: Justin Bieber come to SWEDEN

Aa skriv det som ett nlägg om ni vill så aa skriv bara det jag skrev innan på Justin Biebers gilla sida typ ! Justin Bieber

Date:2011-07-30 - Time:17:58:02
Site: http://ourlifeourblog.blogg.se/
Name: Anonym

ja, detdär stämmer. det är ju därför selena är tillsamans med justin., jag menar, typ en månad innan dom började dejta sa hon att han var som en lillebror för henne, så snabbt kan inte känslorna ändras. she's a player. som är ute efter publicitet..

Date:2011-07-30 - Time:18:08:27
Name: Anonym

Tro mig Selena har lika gamla fans som Justin! Kolla på hennes konserter då see du att det inte är bara de mindre jag är 15 och gillar båda! Med tanke på Selenas nya projekt kommer hon få ÄLDRE fans ;)

Date:2011-07-30 - Time:18:37:13
Name: Agnes :)

Måste bara fråga, och skulle bli hur glad som helst om ni svarade!

Var Justin och Caitlin Beadles tillsammans innan eller efter hennes olycka? och hur länge var dom tillsammans?

Date:2011-07-30 - Time:21:00:28
Name: sophia

till Agnes: Justi va tillsammans med Caitlin innan hennes olycka, dom var tillsammans i några månader.Selena klarade sig utan Justin för att hon är en bra skådespelerska, INTE bra på att sjunga! därför kommer det bara 500 till hennes konserter

Date:2011-07-30 - Time:21:33:40
Name: BIEBERFEVER

HAHA!! Det är såååååååå sant!! Men alltså snälla, man märker ju huuuur fucking lätt som helst att Justin älskar Selena mycket mer än vad Selena älskar Justin. Så det är ju fan helt klart att hon utnytjar Justin. Selena kan man fan inte ens kalla känd för hon har ju bara barn fans, hon kämpar för att få äldre fans men de klart att det inte kommer och gå, alla hennes fans är bara mellan 11-13 års åldern förfan! Justin kommer snart själv märka att Selena utnytjar honom! Btw loooooooooove u Bieber!! <33333333333333

Date:2011-07-31 - Time:17:10:55
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: