Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-09-28 / FILED UNDER: Familjen

Jazmyn's twitter konto


Justin är just nu i Atlanta och övar inför hans turné i Sydamerika som börjar i Mexiko om 2 dagar. Han har konsert nästan varje dag tills hans sista konsert i Venezuela den 25 oktober. Och även efter det så kommer Justin vara väldigt upptagen med att gå på intervjuer i radio, på tv, och såklart att göra klart sitt jul-album som kommer ut den 1 november!
Det betyder att han inte kommer ha tid att spendera så mycket tid med hans familj och det var därför Jeremy flög ut till Atlanta med Jazmyn så Justin kunde spendera lite tid med dom, som att tillexempel gå och shoppa som dom gjorde. Justin skämmer antagligen bort sin syster, men vi ser inte varför han inte skulle göra det? Han har ju alla pengar i världen.
Han gjorde även ett Twitter konto till henne. Ja, hon är bara 3 år och 4 månader och kan knappast stava än men det är redan 103 000+ människor som följer hennes Twitter konto och väntar på hennes första tweet.
Det här är Jazmyns Twitter-konto, tryck HÄR för att komma till det och om ni har Twitter så följ henne gärna, vem vet hon kanske hamnar i Guinnes rekordbok som "Mest följda på twitter utan att ha twittrat en enda gång" haha.

- JBshrine

Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: