Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-12-18 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Selena Gomez + Niall Horan = sant?

 

Selena Gomez gjorde slut med Justin Bieber den 15 december, och en källa berättar exklusivt att Selena vill börja dejta någon ny. Kommer hon att följa BFF Taylors fotspår och gå för en One Direction kille?


Justin Bieber kan gråta henne en flod - Selena Gomez är redo att gå vidare! HollywoodLife.com talade till en källa som berättade att Selena skulle vara ute efter att haffa en One Direction kille - nämligen Niall Horan eftersom han är den enda enda - och ha en dubbel dejt med Taylor Swift och hennes 1D pojkvän Harry Styles!

 

"Då hon har sett vad som hänt med hennes vän Taylor och hur förhållandet med Harry få henne att komma över sin relation med Conor, har Selena sagt att hon vill börja dejta någon annan för att se om det finns något bättre där ute," berättar vår källa.

 

"Skulle inte bli förvånad om Selena hade en dubbel dejt med Taylor och någon av One direction grabbarna för att komma över Justin"

 

Vi tror Niall skulle behandla Selena som en prinsessa, men inte så snabbt. En annan källa nära Jelena säger att relationen kan vara tillbaka på innan vi vet det.

 

Tydligen har JB ett hemligt vapen - hans tårar. "Han ropar över telefon. Hon tar honom tillbaka igen. "

 

Plus, "Underskatta inte kraften i semesterperioden."

Vi rapporterade först att Jelena bröt upp i helgen eftersom Justin hängde ut med selenas ex pojkvän Nick Jonas! Efter att de hade umgåtts den December 13, var Selena super upprörd, grät och försökte ringa Bieber - men han ville inte svara i telefonen.

 

"Selena grät om det," säger vår källa. "Han ville inte ens svara efter att hon fortsatte ringa för att klaga på honom."

 

Om Selena går på en date med Niall, kan det vara besvärligt, speciellt eftersom Niall och JB är ganska nära vänner!

 

Ska Selena dejta Niall från One Direction läsare?

-HollywoodLife

 


Name: fanny

One direction är ju det största pojkbandet i världen just nu..
det där om att hon dejtar de största för att få hennes varumärke att växa kanske var sant ändå...

Date:2012-12-18 - Time:21:58:54
Name: marie

ugh varför måsta det hela tiden vara selena som har gjort något "dumt" ingen av jelena har gjort något allt e BULLSHIT!!!!!!!!!
kolla jag älskar båda oh skulle aldrig tro att selena skulle göra bågot sånt!!

Date:2012-12-18 - Time:22:21:46
Name: Emma

Alltså om det är sant så ja fan va taskit mot Justin ,han har ju också känslor nu får hon fan ta och ge sig

Date:2012-12-18 - Time:22:32:23
Name: Anonym

Kan ni lägga upp info om biljetterna?

Date:2012-12-18 - Time:22:35:35
Name: Nina

jag håller med Emma! om det är sant tycker jag att hon har gått för långt!!

Date:2012-12-19 - Time:07:31:34
Name: 👳🔫

asså fuck henne, om hon börjar dejta Niall så är det bara för fame.

Date:2012-12-19 - Time:07:59:06
Name: Frida

Jag håller helt klart med Marie!!
Asså nu får folkt sluta starta rykten!! Ingen av jelena skulle någonsin göra något sådant, dom har hjärtan precis som oss, och visst deras förhållande kanske inte är på topp just för tillfället, men säg något förhållande som det inte har bråkats i..!
Inget av det som sägs är sant, vi vet helt seriöst inte ens 10% om vad som händer i deras förhållande just för tillfället. Jag har totalt lessnat ur på allt som skrivs typ "så hanterar selena uppbrotten med justin" men asså för fan ge er! Ingen begåvad som har hänt eller var som kommer att hända, sluta sprida rykten och vänta och se vad som händer, punkt slut. Och enligt mig så är dom fortfarande tillsammans bara att dom har bråkat lite mycket, det ända vi får göra är att Believe!

Tack för mig.

Date:2012-12-19 - Time:08:18:43
Name: Anonym

Inget av det där är sant, Niall är singel och Justin är not... Jag tror inte att Selena är sådan, men tar hon Niall också så är hon bara ute efter uppmärksamheten.

Date:2012-12-19 - Time:08:51:37
Name: Dinnepinne

SELENA, DONT YOU DARE TAKE MY OTHER BOYFRIEND

Date:2012-12-19 - Time:09:38:43
Name: Anonym

eruuug selena böjar dejta alla killar jag älskar nu, först justin nu niall? jag hatar henne jag gjorde det tom innan hon börja dejta justin fickkfldkwojdj fckgnrnid cuusvbnt

Date:2012-12-19 - Time:12:33:51
Name: Lisa

Alltså, näe. Selena passae verkligen inte tillsammans med Niall. Hon passar bäst ensam å olycklig ;) nej jag skojjar bara. Det är justin hon ska vara med. Dessutom har jag paxat Niall ;)

Date:2012-12-19 - Time:16:25:54
Name: N

NEJ. Inte. Med. Niall.

Date:2012-12-21 - Time:12:33:45
Name: Ella

Vet inte ens vad jag gör på denna blogg. Men fan va patetiskt det blir - alla hatar Selena för att hon är ihop med Justin? ÄRLIGT talat, tror ni att alla ni skulle kunna gifta er med Justin? Och TROR NI verkligen på ryktena? Alla? "Åh de gör slut. Selena = biatch". "Nu ska de gifta sig! - Selena är gravid" "Selena dumpar Justin för Conor men nu väljer hon Niall istället." Låter inte det lite .... osannolikt? Att hon hoppar fram och tillbaka varannan kvart? Alltså, scrolla upp och ner på den här bloggen, i nästan vartannat inlägg står det vem Selena är ihop med. Varför hata stackars människan? Jag slår vad om att 99% av allt skvaller är fake. Ni som tror på det, lycka till med framtiden.

Date:2012-12-22 - Time:13:52:39
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: