Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin's födelsedag i samarbete med HallmarkJustin
Bieber fyller 18 Torsdag 1 Mars 2012, och vilket sätt är bättre om inte att fira den gyllene pojkens födelsedagmed en ny linje från Hallmark kort.

"Vi är glada att samarbeta med Justin Bieber för att ge ett nytt sätt för konsumenter och fans att ansluta, samtidigt fira sin kärlek till Justin Bieber och hans musik. Denna samling av kort med visnings bara, innovativa och interaktiva funktioner kommer att ge konsumenterna långt-bestående gratulationskort och Justin Bieber erfarenhet." säger Hallmark licensiering regissören Jenny Hofeditz.

Bieber-tema samlingen av mer än 48 kort kommer att innehålla ljus, sånger från Bieber och pop-up-displayer. Korten kostar $ 2,57 till $ 9,99 (vilket motsvarar ungefär 7 till 69 svenska kronor) och kommer att drabba Walmart butiker över hela landet i april och Hallmark Gold Crown butiker i maj.

De omfattar känslor som, Hoppas din stora dag rockar som aldrig förr, Tjejen.. det finns så mycket att fira om dig, Grattis på födelsedagen! och, Du måste vara en av mina största fans för att du har överraskat mig, tjejen!

- JustinBieberZone


Name: Felicia

Hej! Jag älskar värkligen eran blogg! Hoppas at ni klan svara på min fråga, Har inte vi och justin bieber samma tider eftersom justin skriver att han inte har fyllt år än eööer vad ärklokcan i därhan är nu då är det innte hans födelsedag där?

Date:2012-03-01 - Time:07:49:11
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: