Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-02-01 / FILED UNDER: Familjen

Chaz och Justin inte längre bästa vänner?

Det är säkert att Justin och Chaz fortfarande är vänner eftersom Chazs mamma Twittrade om det för någon vecka sedan, men det verkar ändå som om dom två bästavännerna glidit ifrån varandra.



Den 6 januari så skrev vi om att det ryktades om att Justin och Chaz inte längre var vänner eftersom Chaz sagt att Selena endast är dejtar Justin för att få publicitet, vilket vi nu vet var falskt.

Efter den incidenten så twittrade Justin "#realfriends @itsryanbutler and @officialjaden". Strax därefter så blev Chaz i stort sett trakasserad på Twitter om han och Justin fortfarande var vänner då han twittrade:

justin bieber chaz somers fight tweet Justin Bieber & Chaz Somers are no longer best friends? 2011
Vi (inte vi på JDB) var ändå inte helt övertygade om att Chaz och Justin var vänner. Inte för att vi tror att Chaz är en lögnare utan han kanske helt enkelt tröttnade på allt drama och skrev twittrade bara så för att alla skulle lugna ner sig.
Igår kom det ut ytterligare bevis på att Justin och Chaz glidit ifrån varann då Justin la upp denna bild tillsammans med texten "we're the 3 best friends anyone could have":



Även denna gång är Chaz ute ur bilden. Detta är nog anledningen till varför vi endast ser Ryan ute med Justin hela tiden. Chaz har vi inte sett till på ett bra tag..
Om allt det här stämmer så hoppas vi verkligen att dom löser det. Äkta vänner är det svårt att hitta, speciellt när man är känd!

- JBshrine


Name: lisa

http://www.youtube.com/watch?v=M_rQY9VvtmI



Klicka på länken så får du se ett hel rätt klipp :D



(Ja, det har med justin att göra :)

Date:2012-02-01 - Time:19:43:28
Site: http://lisastromvall.blogg.se/
Name: sofia

Jag sörjer... Älskar Chaz... Han utgjorde trion. Bästa ♥ Åhhh. Hoppas med allt jag kan att de löser det :(

Date:2012-02-01 - Time:20:44:10
Name: Nelly

:/

Date:2012-02-01 - Time:21:38:49
Name: Rebecca

:(



men är inte Justin och Christian Beadles också vänner? :)



Date:2012-02-02 - Time:15:34:24
Name: Anonym

Jag undrar verkligen, bor chaz och ryan i Kanada eller bor de i USA med justin? Ryan ser man ju hela tiden, borde han inte gå i skolan eller liknande?

Date:2012-02-02 - Time:17:34:24
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: