Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-07-31 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin hälsar på Selena

 

Så sött! Justin visar sin kärlek till Selena genom att besöka henne på inspelningen av hennes nya reklamfilm! 

Justin Bieber exemplifierar hur man verkligen behandla dina nära genom att besöka Selena Gomez på inspelningen av hennes nya reklam - Han är så söt!

Medan Selena oftast reser världen runt för att stödja hennes hårt arbetande man, är Justin tillbaka till förmån genom att stödja Selena när hon enligt uppgifter marknadsför sina nya produkter!

Produktionsassistenten Angie Suleimanyan delade en bild av Selena på Instagram, visade upp popstjärnan på inspelningen av hennes nya reklam och sa: "Det är en wrap att fota Selena Gomez kommersiellt och vi fick en överraskningsgäst."

Fredagen den 27 juli njöt Justin och Selena av sushi till lunch med sina familjer!

Ett ögonvittne berättar för HollywoodLife.com om att de höll PDA till ett minimum och fokuserade på Justin syster Jazmyn.

Vår källa sade: "Hela tiden, lekte Justin och Selena med Justins syster, de målade och har fånade runt bordet med hans syster," berättar ögonvittnen. "Justins syster var centrum för uppmärksamheten hela tiden. Han gjorde det verkligen om henne. Justin är en stor storebror och Selena log hela tiden och var verkligen glad när hon var där. "

-HollywoodLife


Name: Alice None

Hejhej! Jag driver en Pretty little liars-fanblogg och skriver då såklart om allt och alla som ingår i serien. Om du inte redan har gett den en chans så tycker jag att du ska göra det! Det går att börja se avsnitten på min blogg! Jag lägger även upp de nya avsnitten varje vecka, så du slipper leta själv.

Jag gör bloglovinbyten!
Kramkram, -A

Prettylittleliaar.blogg.se

Date:2012-08-01 - Time:08:05:25
Site: http://prettylittleliaar.blogg.se/
Name: My

Google Translate?

Date:2012-08-01 - Time:19:50:59
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: