Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-06-15 / FILED UNDER: Andra om Justin

Sophia Bush om Justin Bieber

Skådespelerskan Sophia Bush har Bieber feber också! Fortsätt att läsa att ta reda på varför!
Sophia Bush kan inte få nog av Justin Bieber! De två arbetade nyligen tillsammans på en välgörenhetsgala i New York och brunett skönhet säger hon blåstes bort av Bieb s ger natur.
"För en så ung kille, han har ett riktigt bra huvud på sina axlar, och jag tycker det är en härlig sak att se någon som är så ung och liksom i blomman av sin ungdom där de kunde vara själv-besatt verkligen väljer att använda hans rykte för gott, "Sophia sa uteslutande HollywoodLife.com på Unga Hollywood Awards igår. "Jag tror att han med gott exempel för sin kamratgrupp."
Från donera leksaker till behövande barn till möte med sina sjuka fans försöker Justin alltid gå utöver - även om stör med sin integritet.
"Dåliga Biebs han blir mobbad", tillade hon.


Skådespelerskan Sophia Bush har också Bieber feber! Fortsätt att läsa för att ta reda på varför!

Sophia Bush kan inte få nog av Justin Bieber! De två arbetade nyligen tillsammans på en välgörenhetsgala i New York och hon säger att hon bortfördes av Biebs ödmjukhet.

"För att vara en så ung kille har han ett riktigt bra huvud på sina axlar, och jag tycker det är en härlig sak att se någon som är så ung och liksom mitt i blomstran av sin ungdom - där de kan vara självbesatta - istället verkligen väljer han att använda sitt rykte till gott," sa Sophia uteslutande till HollywoodLife.com på Young Hollywood Awards igår. "Jag tror att han ger ett gott exempel till sin åldersgrupp."

Från att donera leksaker till behövande barn till möte med sina sjuka fans försöker Justin alltid gå utöver - även om det tar en del av hans privatliv.

- Hollywoodlife

Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: