Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Intervju med norska Dagbladet"Norge har varit fantastiskt. Vädret har varit varken för varmt eller kallt, jag gillar det, och jag har båda varit ute och bowlat och ätit sushi, så det har varit kul att vara här. Jag träffade även ett brett sortiment av fans, och de har varit söta och snälla alla tillsammans. Helt fantastiskt!"

En kort tid
innan, upprätthåller kompaniet som jobbar med Biebers säkerhet i Norge kapat en passagerare i källaren på Royal Christiania hotell där Bieber checkade in.

I: går fansen lite för långt ibland?
"Ja, det är klart vad som händer. Ändå känns det alltid bra att möta dem. Jag har aldrig önskat att de var mindre tillgivna, jag älskar dem precis som de är. Tänk om alla gick runt och kallade dig både för-och efternamn, skulle du inte ha känt att det vore lite konstigt.. "

I: Det är första gången Justin Bieber är i Norge - ett land han kanske också vet om genom sin mors före detta assistent, som är norsk och norska regissören Ray Kay, som gjorde musikvideon till hans första stora hit, "Baby" - för närvarande den mest sedda musikvideon på Youtube någonsin.
"Åh, är Ray Kay Norsk? Coolt! Han är super duktig, och ja, naturligtvis kommer jag att arbeta med honom igen. Han har ju gjort det största musikvideon någonsin "


I: Även om han mycket väl kan tänka sig att kombinera popstjärne livet med filminspelningar så gäller det bara att hitta rätt roll.
"Jag har fått massor av erbjudanden och är ständigt på nya manus och övervägerroller. Många artister har försökt att bli skådespelare men har valt fel roller för dem, så jag försöker att inte falla i deras fälla. Det måste vara den perfekta rollen "

I: Till sist, ber vi honom att signera en bild vi har med - att ge till en lycklig läsare Dagblad. Det gillar Justin, men tycker att vi kanske borde skriva ut den i ett något mindre format.
"Det verkar alla ha små brister i gruvan, säger han, skrattar, och vänder pennan."Name: Andrea

Scooter har tydligen sagt till några Svenska fans som var i Norge att dom kommer att komma till Sverige och dom kommer att göra TVÅ konserter!

Date:2012-05-31 - Time:23:24:38
Name: hana

har du träffat justin biber my love biber och bor du i norge eller la

Date:2012-06-01 - Time:14:18:59
Site: http://hhana.blogg.se/
Name: Rebecca

Hej, cool blogg! Allt bra?

Date:2012-06-01 - Time:18:21:00
Site: http://http:/www.twobodiiesonesoul.blogg.se
Name: Rebecca

Hej, cool blogg! Allt bra?

Date:2012-06-01 - Time:18:21:01
Site: http://http:/www.twobodiiesonesoul.blogg.se
Name: felicia - fotokobran

vet du något bra tips att tjäna pengar på bloggen?

Jag vill jättegärna veta ditt bästa tips isåfall, det bästa tipset får även en länkning för att jag blir så glad! :D

http://fotokobran.se/2012/june/svara-garna.html#comment

Date:2012-06-01 - Time:20:47:40
Site: http://fotokobran.se
Name: Ronja

Andrea: WHAAT???? Omb...

Date:2012-06-01 - Time:23:36:04
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: