Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-02-24 / FILED UNDER: Blandat

Justin Bieber's $500t dejt med Selena Gomez



Credit: Star Magazine. En källa till HEAT berättar varför Selena Gomez var ute med Bieby's bästis Alredo Flores: "Selena vet vad Justin höll på med. Han har gjort det klart att han vill ha tillbaka henne och hon visste att Alfredo var där för att lägga ett gott ord för honom och för att parera eventuell oönskad uppmärksamhet. Hon hade inget emot det utan 'i själva verket tyckte hon det var gulligt'"

Justin deltog inte i den prestigefyllda musik ceremonin, utan skickade Alfredo i hans ställe för att hålla ett öga på sin ex-flickvän: "Selena har varit riktigt orolig över Justin och hans urspårade kontrollåtgärder, även hans chef, Scooter, bad Selena att ta ett steg och prata med honom.

...så hon har försökt att vara stödjande de senaste veckorna och de har setts ihop en hel del. Jag tror Justin hoppades att det skulle finnas utrymme för en försoning, men det tycks ha blåst någon chans där."



Name: Anonym

Kan man tror på det för senast kunde man läsa att en insider hade sagt att selena varit otrogen(tror inte på det) ibland undrar man vara dom hittar allt. Det skulle kunna vara sant men det kan oxå vara så att detta inte är sant så fort det står en källa säger börjar illfall jag bli misstänsam. Media är rätt bra på att förstora och ibland är saker sanna och så drar dom till med värsta rubriken och lägger till lite extra.

Date:2013-02-25 - Time:15:42:30
Name: Anonym

Asså eran blogg är jätte bra, älskar den, men ibland har man inte tid att sitta vid datorn och se vad ni har lagt upp så man läser det man inte har läst och när man kommer längst ner vill man se det andra senaste som inte fick plats på första sidan, skulle ni inte kunna göra en "Nästa sida-knapp" eller något längst ner man vill ju se allt. Haha komplicerat men hoppas ni förstår vad jag menar och försöker fixa det :) Förresten har ni sett Justins nya tattoo <3

Date:2013-02-26 - Time:21:54:43
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: