Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-01-26 / FILED UNDER: Blandat

Anklagas för att ha använt Nerf pistol mot kvinna



Justin Bieber utreds ett Nerf pistol fall, rapporterar TMZ. Bieby var i Ottawa, Kanada i november då en kvinnlig anställdden plats där han uppträdde lämnade in en polisanmälan, hävdar att Bieber eller någon som var Biebs överföll henne. Kvinnan berättade till den kanadensiska polisen att hon blev träffad av en projektil från en Nerf pistol.

Justin "Nerf slogs" med sin 3-åriga bror och 4-åriga syster och tydligen träffade en av pilarna kvinnan. Hon berättade till Biebers gäng att hon var en säkerhetsvakt för arenan och att hon var arg, hon gjorde en polisanmälan.


- OceanUP (bildkälla - länk)

Name: Tussan

Ja det är mkt han anklagas för nuför tiden. TMZ dom ligger i och rapporter mkt oxå. nu har dom nog spårt ut lite. Ja ibland tror man att greje är sanna men så tittar man engång till.

Date:2013-01-27 - Time:01:04:16
Name: Tussan

Jag hade missat lite av texten. Men det vara nog inte så att han överfallde henne hon kom förmodlingen emellan.

Date:2013-01-27 - Time:01:07:15
Name: Anonym

Men snälla de e TMZ skriver de!!

Date:2013-01-27 - Time:20:55:46
Name: Tussan

Man blir faktiskt lite trött på TMZ ibland. som jag har skrivit innan man tror att det är sant först men läser man igen och ser att det är TMZ och då och då börjar man tänka stämmer detta. Ibland ligger det säkert någon liten saning men sen har dom överdrivit det väldigt mkt eller så har man inte riktigt skrivit som det utan lagt till massa extra. Nä jag litar inte på TMZ

Date:2013-01-28 - Time:20:27:56
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: