Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-01-12 / FILED UNDER: Andra om Justin

Fred Armisen om Justin: "Han är fantastisk"

Justin Bieber kommer inte medverka i Saturday Night Live förrän den 9 februari men Fred Armisen har redan Bieber Fever. 

Den roliga veteranen tittade förbi på en special visning av Roman coppola's nya film, A Glimpse Inside The Mind of Charles Swan III och berättade för The Hollywood Reporter att han verkligen ser fram emot tonårsstjärnans kommande gäst plats som värd och musik gäst hos SNL.

Bieber har uppträtt på showen tidigare som en musik gäst år 2010, men den här gången blir hans första stora agerar jobb. Armisen har dock förtroende i hans färdigheter. "Glöm inte, han agerar i sina videos, så det är skådespeleri." sa han. "Även sjunga och framträda är att agera."

Armisen verkade veta väldigt mycket om hans kariärr. "Han är fantastik," fortsatte han. "Jag älskar att det för att det är en sån bra tradition, någon som är så ung och lever på musiken. Och han är verkligen en musiker också. Han är en trummis. Jag kommer alltid beundra trummisar."

The Hollywood Reporter

 

 

Name: Emelie

Ni borde tipsa om att man kan tävla om både Girlfriend och BILJETTER till Justin's konsert här i Sverige på kicks hemsida! >> http://tavling.kicks.se/

Date:2013-01-12 - Time:13:17:47
Name: Amanda

Hej,kan ni snälla tipsa om sidor där man kan köpa billjetter till Justin i Stockholm,eller när/om ticnet kommer med nya biljetter,svara gärna i bloggen eller mejl,tacksam för svar<3

Date:2013-01-12 - Time:13:44:17
Name: Johanna

Ni måste skriva om detta! http://popcrush.com/biggest-pop-star-2012-readers-poll/

Date:2013-01-12 - Time:16:38:44
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: