Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-03-25 / FILED UNDER: Blandat

Cody Simpson försvarar Justin: "Vi är bara tonåringar"



Precis gått på turné med Justin Bieber - har den australiensiska snyggingen Cody Simspon hoppat till sin väns försvar över rykten om ett "sammanbrott". Cody öppnade Justin Biebers Believe turné i Europa och avslöjade för E! News att han hade den bästa tiden i sitt liv när han reste runt med Justin och hans gäng!

Han sa, "Jag kom precis tillbaka från Paris med honom häromdagen. Det var fantastiskt. Det var riktigt bra. Min första gång i Europa. Jag hade det otroligt. "

När det gäller att smyga in sightseeing tid avslöjade Simpson, "Vi gick till Eiffeltornet och grejer vid 1 på natten så att vi inte skulle ha någon som stör. Det var jätteroligt. Han är en bra kille att turnera med. Jag hade en fantastisk tid i Europa. "

Simpson var också snabb med att försvara sin vän mot rykten om att han lider av någon sorts sammanbrott, och tillade: "Saker som verkligen inte är så illa görs till en stor sak."

"Folk gillar att göra så mot alla. Du måste ta itu med det. Du måste vara så förnuftig som möjligt. För i slutet av dagen, är vi bara tonåringar!"

- Thehothits.com

Name: EMMA OCH BEA

Hej ! Vi är två tjejer som ska sälja två biljetter pga att vi fått tag i andra. Vi bor i nacka . Biljetterna är på rad 1 sektion B vi hade tänkt 4000 för båda biljetterna om fler är intreserade säljer vi högstbjudande . Om ni är intresserade ring/sms 0763468877 =D eller maila till [email protected] eller [email protected]

Date:2013-03-26 - Time:09:57:45
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: