Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-05-25 / FILED UNDER: Blandat

Jovi kritiserar Justin Biebers sena ankomster



Jon Bon Jovi skolade Justin Bieber genom att berätta till honom att behandla sina fans med respekt eller så kommer han leva på en bön med sin musikaliska karriär. Den 51-årige rockern hade några väl valda ord av råd för pop sensationen när han kom några timmar försent till sin London konsert.

"Varje generation har killar som gör det, inget av detta är nytt," säger den "Wanted Dead or Alive" sångaren till London Evening Standard. "De riskerar att vara respektlösa mot deras publik som har arbetat hårt för att betala för biljetten, för att ge dig tillstånd att ta två eller tre timmar av deras liv - eller i dessa barns fall 80 minuter av deras liv"

Efter att inledningsvis lägga ut Biebers förseelser blev Bon Jovi seriöst utan ett uns av hår på tungan.

"Gör det med en gång, så kan du bli förlåten," varnade han. "Gör det tillräckligt många gånger och skam kommer nå dig. De kommer inte att gå tillbaka."


Om det inte vore nog för att sätta den 19-årige sångaren på påttan så tillade Bon Jovi att om han fortsätter jävlas med sina anhängare, "då blir det bara en kliché. Det är verkligen inte coolt. Du är ett r-hål . Gå till ditt j-vla arbete"!

En dag efter Biebers senfärdighet tog sångaren till sig Twitter för att be om ursäkt till fansen. "Jag ber om ursäkt för alla som blev upprörda," skrev han. "Men det var en fantastisk show och jag är stolt över det."

Men precis som Bon Jovi rådde, är fansen är inte alltid så förlåtande. En förälder sa till ITV News om Biebers sena ankomst, "Vi var alla fans, och nu hatar vi honom."

- nydailynews.com

Name: Anonym

haha torr inte ens hans bryr om att föräldrar hatar honom eller om han förlorar fans. han är en människa, mna kommer försent ibland. Jag håller med om att det är dåligt att komma försent så många gånger emn vi vet inte bakgrunden. at the end of the day kommer alla beliebers vara kvar i allafall, och på vägen dit kommer han förlora mycket fans

Date:2013-05-25 - Time:13:40:33
Name: Nora

i finland kom han 1,5 timme försenad men det kändes som 10 min och plus före han kom upp på scen var det så jävlit dåligt med luft det var jätte trångt och man had super hett men glömd allting då han kom för han var så underbar så det gjord att man glömd allt som var omkriing en alla andra problem, åhh vad jag älskar han

Date:2013-05-26 - Time:09:19:07
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: