Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-05-26 / FILED UNDER: Blandat

Taylor Swift: avundsjuk på Jelena?

 

Taylor kunde ha fastnat med tungan ute medan Justin och Selena delade en kyss backstage på Billboard Music Awards den 19 maj, men det visar sig att det är för att hon önskar att hon hade sin egen pojkvän!


Taylor Swift vill vara lycklig precis som sin bestie Selena Gomez. Även om det har varit många rapporter om att Taylor inte godkänner Justin Bieber och Selena tillsammans, är det för att hon är trött på att vara den enda som är ensam!

 

Är Taylor Swift svartsjuk på Justin Bieber & Selena Gomez: s relation?


En chockerande rapport i RadarOnline.com hävdar att Taylor inte vill att Selena ska vara lycklig, men hon är i hemlighet avundsjuk på hennes relation.

 

"Hon älskar Selena och vill att hon ska vara lycklig, men hon vill inte att Selena ska gå fram och tillbaka med Justin och deras relation. Med detta sagt, är Taylor också lite avundsjuk på ett konstigt sätt. "

 

 

Det visar sig att även om Taylor dejtar killar hela tiden, gillar hon inte att vara singel. Plus, tycker hon inte om att Selena ger uppmärksammhet till Justin och inte till henne! Det låter som Taylor verkligen behöver växa upp och vara glad för hennes bestie.

 

"Taylor är svartsjuk på att Selena fortfarande har Justin som" hennes person att gå fram och tillbaka med, men hon är inte avundsjuk på vem Selena är på och av med," källan säger. "Hon tycker att Justin är en brat och att Selena kan få mycket bättre."

 

 


Name: Anonym

Nu får ni ge er.... Sluta lägga upp skitnyheter som klankar ner på andra kändisar. Ni vet så väl att detta inte stämmer. Skärp er!

Date:2013-05-26 - Time:14:41:11
Name: Anonym

Fast jag tror att det stämmer för Taylor tycker ju verkligen att Justin har varit en jävla brat o då vill hon inte att selena ska vara med honom igen. Han har ju tydligen varit en skitstövel

Date:2013-05-26 - Time:14:57:49
Name: Tussan

Tidningarna är ju oxå rätt bra på att hitta på saker dom brukar väldigt ofta säga såhär enligt någon källa men dom kan aldrig säga var ifrån den källa kommer ifrån. Det som står här tror jag inte på allting . Kanske hon är hon avundsjuk kanske tycker hon att Bieber är en brat inget av detta vet vi om det stämmer men det kommer väl fram hur det är senare. Men en sak kan man säga att tidningarna dom kan vända och vrida på saker tills deras fördel.

Date:2013-05-26 - Time:15:37:06
Name: lallk

var inte justin och taylor vänner? :s

Date:2013-05-26 - Time:18:38:26
Name: Emma

Den här artikeln var det mest patetiska jag hört.

Date:2013-05-27 - Time:23:37:11
Name: Anomym

Patetiskt, Justin och Taylor är goda vänner.

Date:2013-05-30 - Time:15:42:23
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: