DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Spelar piano

Innan och nu :)

DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Musiken

Under The Mistletoe på Spotify

Nu finns alla låtarna på Spotify!

DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Hänger med Jaden och några vänner
DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Övriga videos

I studion med Pharrell och Usher
DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Instagram

#RealGsRepTaylor
DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Fans

Träffar fans  


DATE: 2011-10-31 / FILED UNDER: Övriga videos

Svarar till alla haters
DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Fanvideos

Söt support video

Tyckte denna video var så grymt söt & allt.

DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Instagram

Tog bort bild från instagramJustin la upp denna bild och skrev "Unleash the beast" men tog sedan bort den.
Bahahah, Justin då! ;)

DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Fanvideos

Manlig belieber med JB tatuering

Jag håller faktiskt med honom och det vore grymt om Justin såg den här videon.

DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Cover

Cover: Mistletoe by Austin Mahone"Justin Bieber är min inspiration och jag hoppas att jag en dag får träffa honom och kanske göra en låt med honom. Även en follow eller ett tweet skulle vara fantastiskt.
"


DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:


"Blurry."

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ltuy6v0i2r1qhft5ko1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1320066327&Signature=R%2F3ablswsNaWtzS5UaxlQhKwKkA%3D
"Goodnight LA."

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ltuon8Jekj1qhft5ko1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1320066314&Signature=Mmvfhon6v9g7rGw8UT7KzK5q4Rc%3D
"I #believe."


DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Bilder

Ny bild:
DATE: 2011-10-30 / FILED UNDER: Fans

Justin med ett fan


Snyggsnyggsnygg!

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Selena's hund gillar inte JustinHollywoodLife.com
berättar att Justin Bieber
tillbringade mer än en timme med flickvännen Selena Gomez på att debattera över vilken valp de skulle rädda från hundhemmet i Winnipeg förra veckan, men Bieber berättade till Billy Bush att han inte har fått en bra relation med Baylor ännu.

I själva verket lurade Selena, 19, Justin att gå in genom att säga att de bara skulle titta på valparna. "Hon såg den här hunden och blev kär i den. Hon ba, 'jag måste ha den!' Vi bara gick till hundhemmet för att um... titta runt," sa Justin. "Det slutade med att hon tog med sig en hem."

Han förklarade, "Det var ungefär som att hon... hon såg hunden och den fortsatte till henne så... jag tror inte att hunden verkligen gillar mig så mycket..."

Justin, klart förbryllad av hela hund situationen, svarade på fler frågor: "Jag tror att hon är på turné med henne just nu. Jag är inte riktigt säkerhela historien om hunden."

Aww, stackars Baylor! Vi vet att Justin favorit djur är hundar, så vi är lite överraskade av hans mindre än entusiastiska reaktion på Selena's nya valp. Tror du de kommer att samsas?


- Hollywoodlife.com

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Musiken

“Under the Mistletoe” spellistan

Här kommer spellistan för "Under The Mistletoe", bla. Mariah Carey, Usher, Boyz II Men och the Band Perry är med. Dock är den inte i ordning.

1. Only Thing I Ever Get For Christmas
2. Mistletoe
3. The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) feat. Usher
4. Santa Claus Is Coming To Town
5. Fa La La feat. Boyz II Men
6. Christmas Love
7. All I Want For Christmas Is You Duet Mariah Carey
8. Drummer Boy feat. Busta Rhymes
9. All I Want Is You
10. Fa La La (acapella) feat. Boyz II Men (Deluxe Edition)
11. Christmas Eve
12. Home This Christmas feat. The Band Perry
13. Silent Night (Deluxe Edition)
14. Pray (Deluxe Edition)
15. Someday At Christmas (Deluxe Edition)


DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Julalbumet kommer bli 'otroligt' enligt Ryan Good"
Under The Mistletoe" släpps den 1 november! Kommer du att vara först i tur att få en kopia?

Behöver du mer bevis på att Justin's julskiva, 'Under The Mistletoe', kommer att vara helt galen? HollywoodLife.com chattade med Justin ökända swagger coach Ryan Good utanför BOA Steahouse i Los Angeles på den 26 oktober - och han gav oss sitt godkännande. "Justin's album kommer att bli otroligt", lovade han.

Och vi har inga tvivel att Ryan talar sanning! Mellan Justin's musikvideo för "Mistletoe" har hans utkomna version av "The Christmas Song" med Usher släppts och hans kommande duett med Chris Brown,
"Christmas Eve." Vi känner redan att julen är här!

-
Hollywoodlife.com

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Bilder

Clearasil's nya reklam ansikte: Justin BieberHan böt outfit flera gånger under inspelningen i Beverly Hills.


DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Blandat

Kommer uppträda 'Fa La La' på #DWTSJustin Bieber
kommer att uppträda på "Dancing With the Stars" resulat show denna kommande tisdag (1 november) för att sjunga sin acappella julsång, "Fa La La" med Boyz II Men.

- JustinBieberZone

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin @ Radio Disney

Justin har promotat hans kommande julalbum "Under The Mistletoe" på ett antal olika medier - inklusive Radio Disney! Justin satte sig för en intervju radiostationen och besvarade även frågor från uppringda fans!Justin lämnar Radio Disney med Kenny Hamilton efter intervjun! Vill någon lyssna på intervjun? Tyvärr har videon intervjun inte släppts!


DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin på besök i West Coast Customs

Hela avsnittet släpps den 6 November.


DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Intervju: The Kyle and Jackie O Show
DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Prylar & Postrar

Ny vaxdocka i Spanien


Foton: Fame

Justin förevigades med en vaxdocka i Madrid Wax Museum, Madrid, Spanien den 28 oktober, 2011. Fans var ivriga att ta bilder med figuren som ser mycket realistisk ut.DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Stoppad av polisenJustin blev stoppad av polisen när han åkte i en Batman-tema Cadillac i ett 3-bil bilkortege, rapporterar TMZ. Den internationellt kända heatthroben sågs med sina vänner som själva åkte i en Range Rover och en svart Rolls Royce (Sean Kingston). Enligt brottsbekämpning källor, åkte Justin av en CHP-officer och stoppades av polisen tillsammans med de andra två bilarna, men de fick bara en varning. Tack och lov att ingen blev skadad, det kunde ha blivit farligt.

- TMZ

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Justin i tidningar

Justin Bieber & Selena Gomez look-a-likes
DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Bilder

“Swaggy nerd”
DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Frågestunder

Svar på frågestunden - del 3

#1: När kommer nästa kapitel av Biebertime?
Svar: Cassie, som bloggar på Biebertime är i Spanien just nu.
#2: Vad heter ni som bloggar på JDB och hur många är ni?
Vi är 6 stycken. Nicolina, Cassie, Sandra, Harlee, Nina & Mathilda.
#3: Har ni som bloggar några privata bloggar?
Cassies: www.sweetfrog.blogg.se
Sandras: www.potatismos.blogg.se
Harlees: www.harlees.blogg.se
Ninas: www.niiiinaaal.blogg.se
#4: Kan ni som bloggar berätta lite om er själva?
Nicolina: 100 år och så minus åttiofyra - då får du fram min ålder, få se dina matte skills nu va! Okej, ska hålla en lång historia kort: Bor trettio minuter från Stockholm där jag förövrigt går i Norra Real med intriktning Natur-Miljö första året. Tränar kampsport fem gånger i veckan, fotar, bloggar, twittrar och samtidigt som jag försöker hålla data missbruket i shack så gått det går. Varit ett Bieber fan sedan våren/sommaren 2009.
Cassie: Eftersom denna brud är för cool för att vara i Sverige idag, så får Nicolina passa på att snacka lite skit medans hon kan, haha. So let's start: Cassie är 15 år och bor i Ingarö tillsammans med sina katter (och familj dåra.) Utöver det så gillar hon vattenmeloner, att dansa, fota och typ rita streck-gubbar (eller annat coolt.) Hon gillar musik och sjunger själv i ett band, so yeah she's gonna get famous! Har varit Belieber sedan 2009 och känt Nicolina (mig) sedan hösten 2009.
Mathilda: 18 år och bor 20 minuter norr om Stockholm. Jag går Natur - natur på Jensen gymnasiun Norra, och tar studenten i vår! På fritiden jobbar jag på Mcdonalds, rider, umgås med kompisar och partar. Jag ar varit en belieber sedan the beginning! Den första videon jag såg av Justin var den andra Ne-yo videon, och sen va jag fast!
Nina: 13 år, bor i den lilla staden Luleå i Norrbotten. Jag älskar konståkning, och tränar minst 6 dagar i veckan. Men annars älskar jag att hänga med mina kompisar. Och självklart älskar jag Justin Bieber och har varit en Belieber sedan 5 Augusti 2009.
Harlee: 13 år, bor i Stockholm. Jag tycker om att rida på fritiden, gillar att teckna, sjunga. Ordinary stuff. Jag älskar att resa och spendera tid med mina kära vänner.. Går i Internationella Engelska skolan. Är rätt så pratglad och oftast positiv. Har gillat Justin sedan 2010.
Sandra: 15 år, bor söder om Stockholm, rätt så nära Nicolina. Går i åk9 i Söderbymalmsskolan. Har inga fritidsintressen förutom att vara med kompisar, familjen, och blogga. Har varit en belieber sen 1 mars 2009, alltså innan One Time släppts.
#5: Vad är våran favoritsak med Justin?
Sandra: Att han är så jordnära och behandlar sina fans som flickvänner och inte galna besatta tonårstjejer.
Harlee: Att han alltid är så social och lojal. Han behandlar sina fans på ett riktigt bra sätt, får oss alla att känna oss speciella. Och sen vet vi ju alla hur otroligt talangfull han är..
Nicolina: Hans mamma. Hon är så underbar och jordnära... nej skojar hahaha. Favoritsak med Justin? Hans röst, utan tvekan. När jag först fick reda på honom så hade jag bara hört hans röst och sett ett klipp med honom så hans utseende var inte det som fick mig att lyssna på honom. Men givetvis är det ett plus! Sedan älskar jag hans klädstil, humor och att han försöker vara som oss andra även om det inte alltid går med tanke på att han är en av världens mest kändaste tonåringar! :) Han är också grym på att dansa... shit vad mycket jag skrev! Vet ni vad? Nu avslutar jag det här innan jag skriver värsta Bibeln på en fråga!
Nina: Hur han behandlar oss fans. Hans personlighet och att han är så jordnära. Och sen hela han. Han är alltid ungerbar i mina ögon.
Mathilda: Hans personlighet! Hans humor, hur han behandlar sina fans, hur han kan få mig att le! Och självklart hans musik!

#6: Har ni som bloggar instagram?
Nicolinas: @NicolinaJovic
Mathilda: @mathildabackman
Harlee: @BMagnifique
Nina: @ninalindahl

#7: Har ni träffat varandra i verkligheten?
Nicolina & Cassie väl dom två som liksom 'spenderat fritiden med varandra'.
Och vi alla har väl sprungit på den ena och den andra lite då & då :)

#8: Kan ni lägga upp bilder på er?
Bara jag som tycker att Harlee och Cassie liknar varandra?

#9: Tröttnar ni inte på Justin?
Sandra: Jag har mina perioder där min "Bieber fever" går upp och ner, men jag har långt ifrån tröttnat på honom och ärligt talat kommer jag nog aldrig göra det. Även om jag växer ur min Bieber Fever.
Harlee: Känner samma som Sandra, men tröttnar aldrig. (:
Nina: Håller med brudarna ovan! Once A Belieber, Always A Belieber, right? :)
Nicolina: Nej, trötta gör jag aldrig! Dock kanske jag inte VISAR det lika ofta och mycket hela tiden men frågar du vem som gillar Bieber är jag en av de som hojtar till högst!

#10: Får ni betalt för bloggen?
Svar: Nej, vi bloggar inte här för att tjäna på det utan för att hålla er svenska beliebers uppdaterade i Bieber världen :)
#11: Kommer ni skriva ut om ni får reda på att Justin kommer till Sverige?
Svar: Självklart! Men vi skriver det bara om vi vet att det är 100% säkert, vi vill inte ge er falska förhoppningar varje gång ett nytt rykte startas.

#12: Kan ni inte skaffa så att det finns en "Next page" längst ner på bloggen?
Mathilda: Yupp, jag håller med dej! I miss it too! 
Sandra: Det är jättemånga som ber om det men man kan tyvärr inte ha en sån knapp på blogg.se, det funkar endast på devote och blogspot osv. Och om vi skulle höja antalet inlägg per startsida så skulle bloggen ladda jättesegt. Vi är ledsna.
Nicolina: Tro mig, har försökt och det går inte med blogg.se. Det är ett 'handikapp' vi får leva med, tyvärr.
#13: Hur länge har ni haft denna blogg?
Svar: Tjejen som skapade denna bloggen bloggar inte här längre, men bloggen har funnits i snart 2 år nu.

#14: Vart kan man hitta kategorierna på bloggen i menyn?
Svar: De går tyvärr inte att hitta, de länkarna har försvunnit när vi gjorde om designen.. Men ska se om det går att återgärda!
#15: Hur länge tror ni att Jelena kommer va ett par?
Sandra: Jag vet inte och ärligt talat bryr jag mig mer eller mindre om deras förhållande. Jag stöttar Justin för hans musik och hans talanger, inte för hans kärleksliv. Så länge han är lycklig är jag lycklig och jag respekterar Jelena till 100%
Mathilda: Jag vet inte, Jag tycker de ska vara ett par så länge Justin är lycklig med det!
Harlee: Ärligt talat så tror jag inte på dem särskilt mycket. Förr eller senare kommer det säkert att ta slut. Men man vet ju aldrig.
Nina: Ärligt vet jag inte. Det spelar ingen roll för mig, bara han är lycklig så är jag lycklig!
Nicolina: Harlee tog orden ur mig.
#16: Vilken av låtarna på Justins julalbum är eran favorit?
Sandra: Vi har ju inte hört alla än, men min favorit kommer nog vara Santa Claus is coming to town.
Mathilda: Jag har tjuvlyssnat lite på några låtar som är läckta, och jag älskar All I want is you!
Harlee: Alla låtar är ju orginella, av dem jag hört, hehe. Jag tycker nog bäst om Santa Claus is coming to town eller Mistletoe.
Nina: Har ju inte hört alla låtar ännu. Men min favorit är nog Santa Claus is coming to town. Men kommer nog älska allihopa.
#18: Har nån av er sett Justin eller hans crew live? Om inte, hur mycket pengar skulle ni slösa på att få se honom?
Svar: Tjejen som skapade bloggen, Matilda har sett Justin på konsert i Kalifornien och Mathilda som bloggar nu har sett Justins konsert i Berlin. Sen har Harlee sett Justin i London. Men resten av de som bloggar just nu har inte sett Justin i verkligheten.
#19: Vart får ni all information ifrån?
Svar: Vi har våra kontakter... ;)
Vi vill även säga stoooooort tack till alla fina kommentarer och all kärlek vi får från er. Vi uppskattar verkligen varenda snäll kommentar och vi läser igenom alla kommentarer.
Nu kommer ni dock inte få svar på era frågor på ett bra tag igen genom denna blogg. Men om ni verkligen vill ha svar på en fråga så vänd er till våra personliga bloggar och kommentera där så får ni säkert ett svar.

DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Access Hollywood - part 2
DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Behind the scenes på måndag
DATE: 2011-10-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Webisode - FA LA LA
DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin om svensken Mats SundinTryck på artikeln för att läsa mera.

DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Frågestunder

Svar på frågestunden - del 2


#1: Vem är Jelena?
Svar: Jelena är ett ord för Justin och Selena tillsammans, tillexempel som Brad Pitt och Angelina Jolie som heter Brangelina!
#2: Tror ni att Jelena har haft sex?
Svar: Hm, svårt att säga! Om du frågar mig så hoppas jag att dom haft det (; Men båda har ju sagt att de inte ska ha sex innan äktenskapet (dock tog ju Selena av sin purety ring), men man vet ju aldrig!

#3: Vad heter Justin på instagram?
Svar: Han heter justinbieber. Om man inte har en iPhone så kan man gå in på denna hemsida http://populagram.appspot.com/user/justinbieber för att se bilderna han lägger upp!

#4: När fyller Jazmyn och Jaxon år och hur gamla är dom?
Svar: Jazzy är född den 30 Mars 2008 och Jaxon 20 November 2009!
#5: Kommer ni lägga ut flera låtar från den nya skivan?
Svar: Skivan har endast kommit ut i Australien och vi vill inte lägga upp så många låtar här i bloggen förrän den är släppt över hela världen. Det känns som om vi förstör spänningen då eftersom Justin har sagt att den 1 november så är skivan officiellt släppt och jag tycker att vi ska respektera det. Så den 1 november kommer alla låtar upp på bloggen!

#6: Kommer Justin ha en stor turné snart?
Svar: Han kommar antagligen ha en turné med den nya skivan/orna senare, men det finns inga planer som är officiella ännu. 

#7: Varför kallar Justin Selena för en "friend" i videon ni la upp?
Svar: Han vill, som ni kanske märkt, inte prata om hans privatliv och hans relation med Selena i media för att kunna ha något för sig själv, vilken jag helt förstår!

#8: Vet ni något bra program till Macbooks som man kan göra fanvideos på?
Svar: iMovie, som du får med i datorn när du köper den, så du behöver inte ladda ner något!

#9: Vart kan man köpa biljetter till Justins konserter och hur mycket kostar dom?
Svar: Det är olika. Ofta kan man gå in på arenan han ska uppträda i's hemsida och boka där, det gjorde jag! Annars brukar det finnas en hemsida med alla konsert datum. Det brukar gå bra att googla fram det :)

#10: Vad är det för skillnad på Never Say Never fan cut och Never Say Never directors cut?
Svar: Jag har själv inte sett Fan Cut versionen men jag vet att Directors cut & Fan cut båda handlar om samma handling men dom förklarar med olika videos.

#11: Vilket är Justins favoritlag när det gäller fotboll?
Svar: Barca ;)

#12: Vem är den lilla bebisen 'Charlie' som Justin spenderar mycket tid med på sistonde?
Svar: Charlie är en släkting till Justins livvakt Kenny Hamilton.

#13: Är Justin oskuld?
Svar: Det kan vi ju inte veta säkert! Han har ju sagt innan att han ska vänta tills han är gift, men som sagt, vi kan ju inte veta säkert!

#14: Borde vi inte göra en belieberträff i Norrköping?
Svar: Jag bor i Stockholm, så kan tyvärr inte hjälpa er med det. Men de vore väl jätte kul för alla beliebers i Norrköping. Du kan ju kanske starta ett facebook evenemang och kolla hur många som är intresserade!

#15: Är Selena gravid?
Svar: Nej, det är hon inte! Det var bara ett rykte.

#16: Hur länge har Jelena varit tillsammans nu?
Svar: Exakt hur länge de varit är par är svårt att veta eftersom de inte gick ut med det från början. Men de började ju visa sig tillsammans i slutet av förra året, så över ett år iallafall!

#17: Är det sant att Justin håller på med en ny film?
Svar: Ja, det är sant! Det är en film med Mark Whalberg och den kommer handla om basket.

#18: Är det sant att Justin har tumblr?
Svar: Nope, det är inte sant. Och om han har det så är det inget han själv har bekräftat.

#19: Hur mycket kostar dom bästa biljetterna på en JB konsert och vad ingår?
Svar: När jag (Mathilda) köpte biljetter till Justins konsert köpte jag VIP-biljetter och de kostade ca 1500 kr. Men de varierar nog ganska mycket.

#20: Hur får man tillgång till soundcheck?
Svar: Tyvärr så vet vi inte det, googla på det och se om du hittar svaret.

#21: Går meet N greet's biljetter att köpa eller måste man vinna dom?
Svar: Har för mig att man köper dom när man beställer vad för slags biljetter man vill ha, dock tillkommer nog en stor kostnad.

#22: Hur är det mellan Justin och Jasmine Villegas nu? Bråkar dom?
Svar: Jag har inte hört någonting om något bråk mellan dom två? Det var väl Justin och Jasmines pojkvän som bråkade lite diskret via Twitter om vems flickvän som var snyggast... hahaha.

#23: När kommer Believe ut?
Svar: Datumet för när Believe kommer ut är inte satt än. Vi håller er uppdaterade! :)

#24: Är Justin med i några filmer förutom NSN?
Svar: Nej inte än, dock har han gäst-spelat i två CSI Las Vegas avsnitt som brottslingen Jason McCann.

#25: Fick Justin Sammy av ett fan?
Svar: Nej, Sammy har familjen Bieber haft ända sen dom flyttade från Kanada, alltså i början av Justins karriär när han inte var så känd.
#26: Är det Justin som skriver på www.facebook.com/justinbieber?
Svar: Japp, det är jag 100% på att det är :)

#27: Hur lång är Justins mamma?
Svar: Patties längd är okänd, runt 1.60m kanske? Rätt så kort är hon iallafall.
#28: Gillar Justin Jersey Shore?
Svar: Det tror vi, han är ju god vän med DJ Pauly D.
#29: Varför lämnade Ryan Good crewet?
Svar: För att uppfylla sina drömmar skrev han på Twitter.
.
#30: I ett inlägg skrev ni att Justin använder olika namn när han checkar in på hotell, vet ni något av dom namnen?
Svar: Japp, Chandler Bing. Som karaktären i V.Ä.N.N.E.R.
#31: Vad heter Justins pappas nya tjej och har ni någon bild på henne?
Svar: Jag tror inte att dom är tillsammans längre, men om du syftar på mamman till Jazzy & Jaxon så heter hon Erin Wagner Bieber, här är en bild på henne & Justin 2010:

DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Frågestunder

Svar på frågestunden - del 1


#1: Jag skulle vilja skicka brev till Justin, kan ni hans adress?
Svar: Adressen dit man skickar fan-brev är:
Justin Bieber, c/o Island Def Jam.
825 8th avenue. New York NY 10019.
Detta är INTE Justins adress dit han bor, detta är en "fan-adress". 

#2: Gillar Justin The Twilight Saga?
Svar: Han har sagt att han föredrar Twilight före Harry Potter, det är allt vi vet.

#3: Vart bor Justin?
Svar: Om han inte är på turné och bor på olika hotell menar du? När han är i Kanada bor han hos sina morföräldrar och när han är i Atlanta bor han någonstans i Georgia.

#4: Vart bor Selena?
Svar: Det vet vi inte. Sorry.

#5: Vad betyder swag och shawty?
Svar: Swag betyder stil/talang/snygg. Shawty betyder ungefär min tjej/älskling.

#6: Har Justin ett eget hus eller lägenhet?
Svar: Han har inget egen lägenhet eller hus utan hyr i tex. Atlanta och LA eftersom att han inte bor permanent någonstans.

#7 När han säger att han är hemma i Kanada, vart är han då?
Svar: Hos sina morföräldrar, som man fick se i Never Say Never filmen.

#8: Kan ni inte lägga ut lite ovanliga och gulliga videoklipp på Justin? Det skulle vara jätteroligt.
Svar: Kan länka till mina tre favoriter:
Bra gjord fanvideo.
Gullig fanvideo.
Extremt snygg fanvideo.

#9: Vad har hänt med bloggens bloggsvar?
Svar: Det blev för många frågor och för lite tid till att svara på frågorna.

#10: Har Justin twittrat/RT någonting om Bieber paraden i Stockholm?
Svar: Ja, han retweetade @jasminefransson. Han la dock inte till några kommentarer.


#11: Hur lång är Justin?
Svar: Det finns inget nyligen uppdatering om det men han är någonstans mellan 1.70 till 1.80m

#12: Hur gör man för att vara tjejen i Justins musikvideor?
Svar: Det har vi ingen aning om, sorry.

#13: Hur många beliebers finns det i världen?
Svar: Omöjlig fråga. Han har 13 miljoner följare på Twitter och runt 40 miljoner som gillar hans facebook sida. Dock är det svårt att veta hur många av dom som är beliebers. Men det finns lätt över 10 miljoner av oss iallafall.

#14: Det går jättemycket rykten om att Justin kommer till Sverige sommaren 2012 och att man kan boka biljetter i februari? Är det sant? Snälla förklara.
Svar: Så fort vi vet någonting 100% om ett Sverige besök så lovar vi att skriva det här på bloggen. Det gick exakt samma rykten för ett år sen om att han skulle komma år 2011. Men det blev tydligen inte av.

#16: Är det sant att Justin och Selena har adopterat en hund?
Svar: Japp. Hunden heter Baylor och dom adopterade den från ett djurhem. Just nu är den med Selena på turné. Det är fortfarnade oklart om det är både Justin och Selenas hund eller om Justin bara var med när Selena köpte den.

#17: Tycker han om ljushåriga tjejer?
Svar: Justin har sagt att det spelar ingen roll om en tjej är ljushårig eller mörkhårig men om han var tvungen att välja så väljer han brunetter.

#18: Vad är hans favorit tjej- och killnamn?
Svar: Det enda vi vet är att han har sagt att han vill att båda hans barn ska heta någonting som börjar på J, eftersom det är en typ tradition i Bieber familjen - Justin, Jeremy, Jaxon, Jazmyn. 

Fråga 19: vad är hans favorit märke på kläder?
Svar: Han gillar Dolce & Gabbana och Louis Vuitton.

#20: Hur många gånger per år tar Justin ledigt?
Svar: När han är på turné har han bara nån dag ledig här och där och när han inte är på turné så går nästan all tid till att hänga med vänner och familj.

#21: Vart bor justin just nu?
Svar: Just nu bor han i Atlanta, Georgia.

#23: Tror du att justin kommer bli den nye Michael Jackson?
Svar: Lika känd som Michael - kanske. Den nya Michael - nej.

#24: Hatar Justin fortfarande UGGs?
Svar: För ett år sen sa Justin att han tyckte det var fult när tjejer hade på sig UGGs, men tror inte det spelar nån stor roll med tanke på dessa bilder:


#25: Vad är Justins favoritmat?
Svar: Han älskar spaghetti och köttfärsås men även pizza.

#26: Hur snabbt tar biljetterna till Justins konserter slut?
Svar: Det beror på vart han har konsert. Kan ta från några minuter till att konserten inte ens blir utsåld.

#27: Är hans favorit färg fortfarande lila?
Svar: Ja, vi har inte hört något annat. 

#28: Har han några små hudproblem eller andvänder han Proactiv varje dag?
Svar: Haha, han är en udda men ändå vanlig tonåring. Klart han får hudproblem då och då.

#29: Vad har han för favoritgodis?
Svar: Senaste gången han nämnde sitt favorit godis var det Marshmallow Peeps och Swedish Fish eftersom han tröttnat på Sour Patch Kids.

#30:
Hur många kuddar brukar justin sova med?
Svar: Om jag ändå visste det..

#31: Vad heter hans mormor och morfar?
Svar: Bruce & Dianne

#32: Jag har hört att Pattie inte är hans mammas riktiga namn, vad är hennes riktiga namn?
Svar: Patties förnamn är Patricia :)
#33: När ni lägger upp saker Justin har skrivit på sin Twitter, hur kan ni va säkra på att det är Justins riktiga konto?
Svar: Eftersom twitter.com/justinbieber är verifierat. Brevid hans namn är nämnligen en blå rund ring med ett vitt check-tecken i vilket betyder att kontot inte är fejkat och personen som äger kontot är känd på ett eller annat sätt.

#34: Har han haft osynlig tandställning?
Svar: Japp.

#35: Kan man nå Justin på nått sätt?
Svar: Det enklaste sättet är väl att twittra till honom. Fast det är ändå väldigt väldigt svårt med tanke på att 13 miljoner försöker samma sak.

#36: Vart kan man köpa Justins parfym?
Svar: Tryck HÄR.

#37: Vad doftar parfymen?
Svar: Lite vanilj, lite hallon, väldigt fräsch. Den luktar verkligen gott!

#38: Skulle ni kunna förklara videon till Justins 18 års dag igen, jag förstod inte riktigt förra gången?
Svar: Kan göra det i ett separat inlägg, så alla förstår vad det går ut på.
#39: Kan ni lägga upp bilder på Justins syskon?DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Andra om Justin

Johnny Depp pratar om Justin
DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Justin besöker radiostationer

Justin var igår ute på en liten radio runda, han åkte förbi blandannat Jack FM och Power 106. Här kommer lite bilder.DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Frågestunder

FrågestundEftersom vi får över 50 frågor om dagen så har vi väldigt svårt för att svara på alla era frågor. Därför kör vi på en frågestund! Fråga frågor i detta inlägg och runt 18:00 ikväll kommer jag/vi att välja ut en massa frågor som sedan blir besvarade i ett inlägg.

Fråga om Justin, om hans familj, om Jelena, om oss som bloggar, om själva bloggen osv. Fråga inga dumma frågor som till exempel "Vad heter Justin i mellannamn?" för det är hur enkelt som helst att ta reda på via Google.
Fråga på! :)


DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Justin @ Acces - Tv version
DATE: 2011-10-28 / FILED UNDER: Justin i tidningar

Pryder omslaget av Billboard MagazineJustin är Billboard's coverboy av November nummret. Detta delade han med sig till tidningen:
När han spelade in Mariah Carey's "All I Want For Christmas Is You": "Ja, vi satte den."
När han gav tillbaka till hans hemstad: "Jag kommer ihåg att jag växte upp utav massor, särskilt vid juletid. Vi var tvungna att få grejer av mat banken. Jag vill att alla mina fans känner att dem hjälper till i världen på något vis. Att vara han som påverkar dem till det, det är något positivt jag kan göra som gud har gett mig."

Justins manager, Scooter Braun, jämför Justins kändisskap med The Beatles. "Alla barnen som springer ner på gatan och skriker, du förlorar chansen att säga att detta startade på grund av musiken. Det här albumets låtar talar för sig själva. Jag vill inte jämföra, men det var ett band medan den Engelska invasionen som hade massor av skrikande tjejer efter sig, jag tror du vet vilket jag pratar om." 

- JBsource

DATE: 2011-10-27 / FILED UNDER: Musiken

Hela "Santa claus is coming to town"Det går inte att lägga in låten här på bloggen så tryck HÄR för att komma till en annan sida där du sedan bara trycker på play-knappen! Åh så bra den är!

DATE: 2011-10-27 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Intervju med Justin och Ryan