DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Blandat

Justin kan inte släppa Selena

 

Justin försöker bättra sig efter att ha skadat Selena flera gånger under 2012. Han lovar henne att han inte kommer att göra henne besviken  2013 - eller när som helst därefter. Tror du honom?


Justin Bieber tar till Twitter för att visa världen hur mycket han älskar Selena Gomez - så mycket att han tävlar om att aldrig låta henne gå iväg igen!


"Kommer inte att göra dig besviken," twittrar Justin den 29 december.

 

En tidslinje över Jelenas bekymmer


Justin har skadat Selena upprepade gånger under de senaste sex månaderna, dels när han har umgåts med Victorias Secret-modellen Barbara Palvin, då han träffade henne i Miami flera veckor senare och dels hans vänskap med Selenas ex Nick Jonas.

 

"Justin och Barbara var tillsammans i Miami," säger en vän till Justin. "De är inte att blyga om att de har umgåtss med varandra."

 

Det har inte varit Jelenas år, men vi hoppas att 2013 är ett bättre år för Jelena. Åtminstone verkar Justin vilja ge allt för att behålla henne.

 

Vad tror du? Kan Selena förlåta honom?

 

 


DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Blandat

Tack för det här året fina Beliebers!


 

DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Twitter

Justin kommer fira nyår med sina vänner

 

Som han just nu är på semester med i Mexico.

DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Bilder

Justin i Mexico


DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Instagram

Instagram


"Who can stop me"


DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Blandat

År 2012 - Hela Justins år

Januari: Justin uppträde på Times Square på nyårsafton för att tillsammans med oss alla, välkomna det nya året. Han släppte en ny låt tillsammans med Jayden Smith, som hette ''Happy New Year''. Bieberconda började topptrenda på twitter och mycket nya rykten om Believe albumet började strömma ut. Justin färgade även sitt hår mörkade och vi fick se Jelena spendera en hel del tid tillsammans. Deras kärleks resa till Mexiko fick vi alla ta del av, då Justin även visade upp sin nya tatuering av Jesus på hans ben. Jelena visade verkligen sin kärlek för varandra på både instagram och twitter. De var oskiljaktiga under hela Januari månad. 
 
Februari: Justin var i full gång med att jobba på BELIEVE för att snart skulle singlarna börja släppas en för en. Han var i studion mycket den månaden. Justin nådde 17 miljoner följare på twitter och folk började snacka om att han skulle nå 18 miljoner på sin 18 års dag den 1:a mars. Det här var nog Justins stora skateboard månad, han skatade så ofta han fick tid. Justin "gifte" sig också med Avalanna. "Live My Life" släpptes. Carly skrev på skivkontrakt med Justin och "Call Me Maybe" blev en hit. Justin spelade också in "The Ellen Show" dagen innan hans 18 års dag (29:e).
 
Mars: Första dagen i mars månad kan ingen belieber glömma. Justins 18-årsdag. Han firade sin födelsedag med familj, vänner och selena såklart. De hade en stor middag och en fest, som vi alla fick se bilder av. Justin fick även 18 miljoner följare på twitter, dock inte på hans födelsedag som var planerat. Under denna månaden började Justin även kolla på hus. Och det spreds rykten om att Justin varit otrogen med Taylor Swift på grund av deras medverkan i punk'd, vilket såklart var falskt. Justin twittrade sitt ''telefonnummer'' på skoj. Det ledde till ett par blev uppringda av tusentals fans. Vi fick veta att det skulle bli en musikvideo till Boyfriend och ''teasers'' släpptes på twitter. I slutet av Mars månad var Justin tillsammans med Ashton Kutcher med i Jimmy Kimmels show.
 
April: Justin vann "Fan Choise" på Juno Awards och blev även täckt av grönt slime på scenen. Pattie fyllde 36 år. Han hamnade No. 2 på Billboard Hot 100 singles chart, med "Boyfriend" som sålde över 559,000 kopior den första veckan. Han köpte sitt "mansion" i Calabasas. En man i 34-års åldern åkte fast för att ha låtsas vara Justin på nätet. Justin gjorde en intervju med Tilde De Paula för TV4. Han var med i "Seventeen" tidningen. Jelena var med på ''Kiss Cam'' på Lakers Game. Han köpte en ny motorcykel för $20 000 och gav ett dyrt smycke till Selena. Han blev fångad på bild när han målades med mascara och det bekräftades att Justin skulle till Sverige. Eenie Meenie hade 2 års jubileum och Justin nådde 21 miljoner följare på twitter.
 
 Maj: Justin var i Norge för första gången där alla fansen var galna, där gjorde han även en intervju med Skavlan. Sen reste han runt mycket bl.a till Paris. Han släppte även singeln "All around the world" som blev en succé. Det var även denna månad som incidenten med papparazzin hände, och polis var inblandade. Jelena sågs ute på restauranger också. Justins syster Jazmyn fyllde 4 år.  
 
 Juni: Albumet som vi hade väntat på så länge släpptes! Biljetterna till turnén i Nordamerika såldes slut på en timme. Han va på PR turné i europa för det nya albumet och gjorde gratis konserter i bland annat Norge, Italien, och Frankrike. Justin lyckades även krocka med ännu en glasdörr under denna månaden. Han listades som den 2:e populäraste kändisen, sålde slut två MSG konserter på 30sek, Justins pappa, Dan Carter och Alfredo fyllde år, den nya Girlfriend parfymen släpptes, han gjorde en stor intervju med Billboard Magazine och var även med på omslaget. Justin blev också nominerad till MMVA's (MuchMusic Video Awards) i Toronto och vann de två kategorierna ''Ur Favorite Artist'' och ''International Video of the Year''. 
 
Juli: Den 6:e Juli såldes biljetterna till Justin konsert i Sverige och alla var som galna. Justin åkte fast för fortkörning, spelade in musik videon till ALAYLM, nådde 25 miljoner följare på twitter,  var i Japan och uppträde samt var med i en tv show, uppträdde @ Australias Got Talent och han tog även med Selena till Malaysia och på hennes födelsedag bjöd han henne på middag. Men störst av allt denna månaden var nog ändå när Justin var med på Teen Choice Awards och tog hem fyra priser. ''Male Artist'', ''Single By Male Artist'', ''Male Music Star Of Summer'' och ''Male Fashion Icon''. 
 
 Augusti: Den första dagen i Augusti släpptes ALAYLM videon och efter bara en dag fick den 4miljoner visningar vilket gjorde den till mest sedda videon på ett dygn. BELIEVE sålde även platinium (över 1 miljoner sålda skivor). Justin besökte Disneyland, han blev den populäraste online kändisen, ALAYLM hamnade #15 på billboard listan, Justin var med i Vogue Magazine och även Vibe Magazine, Jelena blev  #8 mäktigaste paret i världen, justin skaffade ytterligare en tatuering och han nådde 27 miljoner följare på twitter.
 
September: Alla Beliebers med Twitter kanske kommer ihåg hur crazy allt var med "#votebieber". Det gick upp och ner, det såg väldigt tydligt ut hur riggat hela saken var. Vad tror ni? Just Getting Started släpptes i stora delar av världen. Han var med och uppträdde på America's Got Talent, han uppträdde på Dancing With The Stars, och han blev #1 på Popdusts "World's Greatest Pop Stars In Music", strax därefter låg Taylor och Rihanna. Våran älskade Avalanna Routh, också känd som Mrs. Bieber avled denna månad. Justin startade sin Believe Tour i Arizona och den första konserten tillängnade han till Avalanna.
 
Oktober: Han är i full gång med sin turné och han har inte så mycket tid att göra annat än att göra sina konserter. Justin gjorde sin intervju med Oprah, och hon sa att det va den största intervjun hon gjort sedan Michael Jackson. Han tatuerade en uggla på sin arm. 
 
November: Jelena dramat är i full gång. "Har dom gjort slut eller inte?" "Har Selena regler för Jutin?" "Slår Justin Selena?". Drama hit och drama dit. Det var en händesefull månad i deras förhållande. Justin va med och uppträdde på Victoria's Secret Fashion Show '12, där han sjöng Be Alright & BAAB. I ett avsnitt av Family Guy slog karaktären "Peter Griffin" ner Justin. Det var blandad kritik mot det. 
 
December: Inspelandet av Believe 3D började och Jelena dramat fortsatte. Justin nådde 32 miljoner följare på twitter, han uppträde på Jingle Ball, BAAB videon nådde 100 miljoner visningar och Justin blev inte nominerad till Grammy Adwards 2013 vilket blev en stor besvikelse. Det släpptes även fler datum till believe turnén, han var med på Ellen's Show och gav bort Pac till en lycklig tjej. Justin blev även #5 artigaste kändisen, Jelena åkte iväg på skidresa och vi fick veta den stora nyheten om att Believe Acoustic släpps i Januari!
 
Hoppas vi fick med det mesta som hänt under året & med det så önskar vi ett gott nytt år.
 
Mega mycket creds till Johannes Nyhlen, Nathalie Ekström och Johanna Barfoed för denna årskrönika!

DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Instagram

Justins raderade instagram bild

"Work hard play hard"

DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER: Instagram

Justin instagrammar

"Me and @liltwist in the jungle -photo credit @ryanbutler"@justinbieber: Newtat
''Newtat''
@justinbieber:I don’t wear shorts on stage so no u won’t ;) you will see me swag it out on stage though :p
''I don’t wear shorts on stage so no u won’t ;) you will see me swag it out on stage though :p''
@justinbieber: because because because
''because because because''
 
@justinbieber: Vacay
''Vacay''

DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin & Ryan lämnar L.A igår


DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER: Blandat

Svar från frågestund - del 1


Tack för alla era frågor! Med tanke på att det blev väldigt många så har vi delat upp det. Del 1 är era frågor angående justin, bloggen eller liknande. Jag har slagit ihop vissa frågor då varit ungefär likadana och jag ber om ursäkt om jag också har missat några frågor! Hoppas ni fick svar på de ni ville i alla fall. Resten av frågorna och svaren kommer inom några dagar.
 
 
Kommer det komma ut fler biljetter till hans konsert i sthlm?
Svar: Det är inte något vi har fått information om ännu. Håll utkik på ticnets facebook sida!
 
Vilka låtar finns det på believe skivan?
Svar: Det finns 16 låtar, du hittar dom HÄR
 
Kan ni lägga upp vilka låtar som Justin sjunger under believetouren?
Svar: Det är ju roligast om det blir en överraskning. Men om du är för nyfiken kan du gå in HÄR! 
 
Hur lång är Justin?
Svar: Han är ungefär 175cm.
 
Varför kan man inte se vid sidan vad ni har lagt upp i november och december? Finns bara upp till oktober..
Svar: Det har bara krånglat lite, men när Januari kommer så brukar november dyka upp osv..
 
Om man har pakett-platser eller golden cirlce, måste man köa utanför arenan eller är det bestämda platser?
Svar: Det är inte bestämda platser. Alltså är det ''först till kvarn'', så det är bäst att vara där en stund innan om man vill ha bra platser!
 
Vet ni när konsertbiljettera släpps i Januari?
Svar: Nej tyvärr, men vi informerar er läsare direkt om vi får någon information om nya biljetter!

Vart hittar ni all information och alla bilder? 
Svar: Vi har vissa sidor vi hämtar information ifrån. *it's a secret* haha!
 
Vad ska man ha på sig under hans konsert? Ge bra tips!
Svar: Hmm.. Jag hade rekommenderat att ha ett par bekväma skor med tanke på allt hoppande under konserten. Sen kanske en tröja som syns bra och ett par snygga jeans. Försök att sticka ut så mycket som möjligt!
 
Era läsare, som står i vänster spalten. Är de för varje dag, eller totalt? 
Svar: Det är totalt sedan ett år efter att bloggen startades.
 
Kan du/ni några bra sidor man kan beställa Justin saker ifrån? 
Svar: HÄR  kan du köpa en massor av JB prylar på ett billigt och 100% säkert sätt!
 
Kommer justin komma tillbaka till sverige efter konserterna i april?
Svar: Hans turné håller på till sommaren och efter det ska han nog inte turnéra på ett tag. Men man får ju hoppas att han inte bara kommer hit 1 gång!
 
När kommer believe acoustic ut?
Svar: Den 29:e Januari, men du kan förboka redan nu.
 
Kan inte ni skriva massa fakta om Justin i ett långt inlägg?
Svar: Det är inget som vi har planerat att göra med tanke på att denna frågestunden svarar på en hel del frågor om Justin. Annars kan du hitta fakta om honom HÄR
 
Kan ni lägga ut fler bilder på Justin?
Svar: Det känns lite tråkigt att lägga ut gamla bilder som alla redan sett. Men så fort det kommer nya bilder så lägger vi alltid ut dem!
 
Kommer det att bli någon film från Believe-turnén?
Svar: De håller just nu på med en ny film, då bland annat det filmas från believe turnén. 
 
Vem är Alfredo?
Svar: Han är regissör. Men framförallt Justins vän som följer med honom överallt.
 
Vilket hotel kommer justin bo på när han kommer till Sverige?
Svar: Det är inte bestämt vilket hotell han kommer bo på ännu. Men Grand Hotel är det största och finaste hotellet i Stockholm, vilket nog skulle vara ett alternativ för Justin.
 
Vad ska han göra efter believe tour? Och vilka ställen kommer han uppträda på efter?
Svar: Justin har pratat om att han kommer satsa på att vara med i en film efter hans turné. Vilka ställen han kommer uppträda på efter hans turné har vi inte fått någon information om ännu.
 
Vet ni hur det kommer att vara under Justins konsert? Finns det risk att man skadar sig?
Svar: Det finns alltid risk för att vissa skadar sig på konserter. Det finns dock vakter som håller koll på säkerheten. Men det är viktigt att man är försiktig och visar hänsyn, så kan vi minska risken för att någon ska skada sig!
 
Jag hade tänkt att ta med mig en väska på konserten, vart kan man lägga den?
Svar: Det finns garderober där man kan hänga in sina saker. Men det finns bara ett visst antal platser, därför kommer vissa få ta med sina saker in på konserten. Är du snabb nog så kan du hinna hänga in dina saker.

Kommer han att besöka sjukhus för barn när han är i Sverige?
Svar: Med tanke på att Justin är i Sverige på sin turné så tror jag faktiskt inte att han har planerat in något sådant. Tiden räcker nog inte till. Annars kommer vi få information om det!

Jag hörde att vi alla ska gå i en parad mot globen, är det sant?
Svar: Det finns säkert evenemang på facebook om sådant. Men det är inget vi på bloggen står för eller har fått information om.
 
Vilka VIP biljetter ska man köpa för att gå på meet&greet? var kan man köpa dem?
Svar: De heter Meet&Greet biljetter och kostar 3000kr. De såldes på ticnet men såldes tyvärr slut. Har du tur kan du hitta någon som säljer sina M&G biljetter.
 
Vilken dag kommer Justin komma till Sverige, konserterna är 22 och 23 april men vilken dag landar han här?
Svar: Han har konsert den 20:e i Danmark, så antingen kommer han till Sverige den 21:e eller den 22:e.
 
Vilka datum fyller Jazmyn och Jaxon år?
Svar: Jazmyn fyller år den 30:e Maj och Jaxon fyller år den 20:e November.
 
Om man har B platser på konserten kommer man se något eller ser man dåligt?
Svar: Det beror på var på läktare B du har platser. Om du inte ser honom så bra på scenen kommer du kunna se honom på de stora skärmarna!
 
Vad är Justins favorit mat och efterrätt?
Svar: Pizza,spagetti och äppel paj!
 
Kan inte ni ha en tävling där ni säljer biljetter?
Svar: Då måste vi bli sponsrade med biljetter som vi kan tävla ut, och det har vi tyvärr inte blivit.
 
Dejtar Justins mamma någon speciell?
Svar: Det har varit lite rykten om att Pattie varit på dejter, men ingenting som verkat så seriöst som media vill ha det till.
 
Har ni funderat på att göra Justin bieber bloggen i Instagram också?
Svar: Nej, det är inget vi har planerat.
 
Är Justin och Selena tillsammans eller inte?
Svar: Det är lite svårt att veta med tanke på att ena dagen bråkar de och andra dagen är de på skidsemester. Men just nu verkar det som om de är tillsammans igen.
 
Är sektion A 10 bra platser på konserten?
Svar: Här kan ni se själva var era platser är någonstans:
 
 
Hur stor är chansen att man får biljetter om man står utanför konserten utan biljetter?
Svar: Det är alltid en risk du tar. Det är inte säkert att det kommer finnas biljetter utanför, eller så kan de vara fejk. Men du kan alltid göra ett försök!
 
Har inte Justin sett lite ledsen ut på hans senaste intervjuer/bilder?
Svar: Det är inget jag har tänkt på faktiskt. Dock kan det kan bero på att det är väldigt stressigt för honom att vara på turné och hans relation med Selena är väl lite ostadig just nu. Men vi får hoppas på att han mår bra!
 
Har Justin slagit Selena? Eller är det bara rykten?
Svar: Det är definitivt bara ett av alla dessa rykten. Man ska inte tro på allt man hör..
  
Läser ni alla kommentarer ni får?
Svar: Vi försöker läsa alla! Eftersom vi godkänner kommentarerna så blir det att man ofta kollar igenom vad som skrivs.
 
Kan inte ni börja lägga upp twitter trender också?
Svar: Om de är om Justin kan vi absolut göra det!
 
Hur väljer dom OLLG?
Svar: Det väljer slumpmässigt en tjej från publiken.
 
Hur länge tror ni att man behöver köa till konserten?
Svar: Det är väldigt svårt att veta faktiskt.. Men eftersom biljetterna är slutsålda så lär det nog vara långa köer.
 
Ska man ha en lila ljusstav på konserten? Jag läste att vi skulle ha det.
Svar: Det är inget vi vet något om.. Men det var en bra idé och det skulle vara väldigt fint!
 
Får man ta med systemkameran in på konserten?
Svar: Nej tyvärr får man inte ta med sig ''proffs'' kameror in på konserten..
 

DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER: Blandat

Ny bild på instagram:

 

DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER:

Justin och selena i Puerto Vallarta, Mexico tidigare idag


DATE: 2012-12-30 / FILED UNDER: Blandat

2013 är nära

Nu när det inte är många timmar kvar tills det blir ett nytt år. Så vi på bloggen vill tacka er som är här med oss, kommenterar och reflekterar. Vi är så tacksamma över alla fina kommentarer vi får och nu så kommer ett nytt blogg år som vi hoppas blir ett bra ett! 
 
Festa Lungt
-Johannes, Nathalie, Nico, Johanna & Cassie :)

DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Blandat

Ny bild från photoshoot:

h
 
Finaste.
 

DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Blandat

Ny Bild:

 

DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Jelena

Justin skriver nya låtar till Selena

Justin Bieber Songs About Selena Gomez
Med nyheterna om att Justin skriver två nya låtar till hans akustiska album, har vi fått veta att han skriver låtarna till hans flickvän Selena! 
Justins fans väntar nu på att det ska bli den 29:e Januari, då det akustiska albumet ska släppas. De har blivit lovade nytt material. Vilket vi fått veta är inspirerat av hans förhållande med Selena Gomez. En källa som står Selena nära, berättar för HollywoodLife.com, ''Justin berättade för Selena att han skrivit flera nya låtar till henne som kommer vara med på albumet.'' Enligt källan, är musik Justins försök till att jobba sig tillbaka in i Selenas hjärta- och det ser ut att fungera! ''Han är desperat efter hennes uppmärksamhet, men hon är smickrad. Selena älskar honom men vill bara att han ska behandla henne bättre. Hon älskar när han sjunger till henne, så hon är smickrad.''
-HollywoodLife
 
 
 
 
 
 

DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Twitter

Twitter


DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Blandat

Frågestund

Ffb6obdzkxc3pk7lvbw2_large
 
Nu får ni chansen att ställa de frågor ni undrar! Vi kommer lägga upp svaren så fort vi besvarat alla frågor. 
 
Update: FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT! Vi har fått in över 120 frågor som vi måste hinna besvara. Tack till alla era fina frågor! Svaren kommer upp så snart som möjligt.

DATE: 2012-12-29 / FILED UNDER: Twitter

32 miljoner beliebers!


DATE: 2012-12-28 / FILED UNDER: Instagram

Instagram

@justinbieber: Me and Ronny Turiaf at the clippers game
@justinbieber: Me and Ronny Turiaf at the clippers game

@justinbieber: Thank The Lord
@justinbieber: Thank The Lord
@BENBALLER: “My boy @justinbieber just picked up 4 new chains! I told y’all there’s still a lot of money get before 2013!”
@BENBALLER: My boy @justinbieber just picked up 4 new chains! I told y’all there’s still a lot of money get before 2013!
DATE: 2012-12-28 / FILED UNDER: Instagram

Scooter instagrammar

"Looks like @justinbieber just finished the #BelieveAcoustic album"
"The kid hard at work today"

DATE: 2012-12-28 / FILED UNDER: Blandat

Justin på Clippers vs Celtics basketmatch igår kvällDATE: 2012-12-28 / FILED UNDER: Blandat

BELIEVE Acoustic är klar + 2 nya låtar


DATE: 2012-12-27 / FILED UNDER: Bilder

Justin med fans

 

DATE: 2012-12-27 / FILED UNDER: Instagram

Instagram

 
 
 
@justinbieber: Hey guys
@justinbieber: Hey guys
@justinbieber: Relaxing
@justinbieber: Relaxing

DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Blandat

Har Selena gått ner i vikt på grund av Justin?

 

Selena är enligt uppgifter upprörd över att Justin hänger med sin modell BFF och att hon är stressad på grund av det, vilket fick henne att förlora sin aptit, enligt en ny rapport. Fortsätt att läsa för mer information!


Omgång två ser inte bra ut för Justin Bieber och Selena Gomez då den tidigare Disney-stjärnan enligt uppgift är förbannad över att han umgås med modell Barbara Palvin och det orsakar henne att gå ner i vikt.


"Hennes upp-och-ned relation med Justin Bieber tar en vägtull och hon [ser] tunnare än någonsin," berättar en källa för Life & Style magazine.

 

"Hon äter inte för att hon oroar sig så mycket över vem Justin umgås med, och vad kanske kan skada deras redan svaga förhållande. Selena är arg. Hon betonade det faktum att [Justin] lagt till fler turnédatum och de ska vara isär längre. Hon litar inte på honom. Justin är på turné igen och lever inte upp till sina löften till Selena. "

 

Enligt rapporten, berättade Selena tydligen för Justin specifikt vad hon ville för att få relationen att fungera, men att det inte känns som om Biebs tar hennes krav på allvar. Selena tycker också att situationen med Barbara är väldigt förvirrande.

 

"Selena hatar hur skrytsam Barbara är om det hela, bär hans skjortor, tweetar från hans platser, och efter honom runt omkring"

 

Som HollywoodLife.com tidigare rapporterat, är Jelena tillsammans igen och även fast förhållandet är skakigt så ser man verkligen att Justin försöker. Han använder sig till och med av sociala medier för att få tillbaka henne helt!

 

Den 25 december firade Justin och Selena, 20, jul separat med respektive familjer. Men medan de var ifrån varandra, var Selena inte långt från Justins tankar!

 

Den 18-åriga popstjärnan använde sitt Instagram konto för att dela en sexig bild på Selena. Det fanns ingen bildtext, men vi kan föreställa sig vad Justin ville säga med fotot.

 


DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Blandat

Taylor, Justin & Miley - mest välgörande kändisarna 2012DoSomething.org har släppt sin årliga lista över "Celebs Gone Good", som namnger de 20 bästa stjärnorna som har varit de mest välgörande under året.

Justin Bieber kom på topp fem och hedras för sitt arbete med Pencils of Promise och hans Believe Charity Drive.

Här är listan över de 20 mest välgörande kändisarna under 2012:
1. Taylor Swift
2. Miley Cyrus
3. Channing Tatum
4. Lady Gaga
5. Justin Bieber
6. Robin Roberts
7. Pink

8. Le Bron James
9. Selena Gomez
10. Ian Somerhalder
11. Jay-Z och Beyonce
12. George Takei
13. Ben Affleck
14. Andrew Garfield och Emma Stone
15. Ryan Seacrest
16. Demi Lovato
17. Carrie Underwood
18. Olivia Munn
19. Sofia Vergara
20. Drew Brees


- Zone

DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Blandat

Justin Bieber - Newsmaker of the year

justin-bieber-newsmaker

Tidningen Ottawa Citizen har gett Justin Bieber titeln ''Newsmaker of the Year'', baserat på den stora mängd nyheter som har skrivits om honom under 2012. 

Hans relation med Selena Gomez, succén med albumet Believe och hans turné, samt anklagelser kring hans beteénde har gjort att han hamnat i rubrikerna konsant under dessa tolv månaderna.

Justin visar inte något tecken på att lugna sig - han kommer vara på turné en lång tid under 2013 och planerar även att släppa ett akustiskt album.

- JustinBieberZone

DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Blandat

Justin med hans familj och vänner


DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Blandat

Scooter upprörd över "Justin Bieber röker gräs" ryktet

Det finns en ny rykte som går runt om att Justin Bieber "röker gräs hela dagarna", och hans chef Scooter Braun är inte mycket glad över ryktet. Här är vad Scooter twittrade:

Allvarligt? vill du att jag ska ta itu med galna rykten under semestern? Jag kommer att rätta er efter nyår. Jag är på på semester. tro inte på all bullsh ** så länge. Kommer ni ihåg att han hade ett barn med en flicka han aldrig träffat ... så gå vidare ... vi är där vi är idag. oh juste. SEMESTER. Semester ... en tid där vi alla är snälla mot varandra. kom ihåg det. tillbaka till den LYCKLIGA SEMESTERN! WOOOHOOO.

Och här är den påstådda ryktet från en insider:

Justin Bieber röker gräs hela dagarna, från det att han går upp och ger alla order. Han är omgiven av anhängare som säger "ja" till allt han vill. Det finns ingen tillsyn.

-JustinBieberZone

 


DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Bilder

Fanbilder tillbaka i mars


DATE: 2012-12-26 / FILED UNDER: Instagram

Instagram

"Merry Christmas little buddy lol go to sleep !"
"Love u jax"
 

DATE: 2012-12-25 / FILED UNDER: Photoshoots

Bilder från Justins photoshoot med BOP & Tiger Beat magazine


DATE: 2012-12-25 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Vad är Justin tacksam över?


DATE: 2012-12-25 / FILED UNDER: Twitter

Kändisars julhälsningar på twitter

 

Justin Bieber: happy holidays :) ”i dont need no presents girl your everything i need” :) #CHRISTMASEVE

Kim Kardashian: Nothing says ‘Christmas Eve’ like sisters in matching Christmas tree dresses!

Rihanna: Well hello Christmas Eve!!

Miley Cyrus: Let it snow, Let it snow, Let it snoooooow.

Lea Michele: It’s gonna be a Cali Christmas this year! So happy my families here in la to enjoy a sunny west coast Christmas! :)

Barbara Palvin: Merry Christmas ! pandalove ❤

Cory Monteith: getting on a plane and going on a bonafide holiday adventure. Saskatoon, SK! hope everyone is having a fantastic holiday season so far :)

Kourtney Kardashian: Merry Christmas Eve, everyone!

Khloe Kardashian: Merry Christmas eve!!!!!!!!

Ariana Grande: What’s your favorite thing to do with your family on Christmas Eve?

Carly Rae Jepsen: Christmas shopping today. I have two hours to get absolutely everyone on my list. Hope for me;)

Snooki: Off to my parents house for Christmas Eve!

Liam Payne: 4 more sleeps till sannnttaaaa

Rob Kardashian: Happy Sunday! Can’t believe tomorrow is Christmas Eve!

Taylor Swift: My dad just sent me this commercial. Adorable. Merry Christmas and may you never grow up.

-HollywoodLife


 

DATE: 2012-12-25 / FILED UNDER: Instagram

Instagram

"
"Chaz sleeping like a baby"
"with my luv"
@mikeyarana: "Codename: Nacho Libre"


 

DATE: 2012-12-25 / FILED UNDER: Bilder

Twitter


DATE: 2012-12-24 / FILED UNDER: Bilder

Julhälsningar

God Jul och hoppas att alla har det bra och äter er fulla på prinskorv, julskinka, köttbullar och allt annat som erbjuds! 

DATE: 2012-12-23 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:@justinbieber: "Green and red for christmas"@justinbieber: "Wow why did i think i was eminem and bleach my hair blonde"

 
@justinbieber: "Come find me"


DATE: 2012-12-23 / FILED UNDER: Blandat

Justin Bieber: Bara börjanSåg att CDON sänkt priset på Justin's bok "Justin Bieber: Bara början" (text på svenska) till 99kr :) Passa på! Klicka HÄR.