DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin väntar fortfarade på ett riktigt "Heartbreak"


Förhållanden är som trådar, de kan lätt gå sönder. Men till skillnad från andra har Justin Bieber ännu inte upplevt ett riktigt heartbreak (krossat hjärta). Den 18-åriga sångaren som just nu är i ett förhållande med Disney stjärnan Selena Gomez väntar fortfarade på den där känslan av ett avslutat förhållande. Fans, var bara lugna, det finns ingen anledning för en upplösning!

Nyligen i en intervju, förklarar 'baby' sångaren. "Jag tror jag haft det till en liten mängd (heartbreak)... men inte egentligen. Jag är fortfarande ung... jag växer, ni vet? Det finns bara en gång... tiden får bestämma." När det gäller hans relation med Selena Gomez, verkar allt vara bra mellan dem. Bieber måste nyligen ha inskaffat miljoner med pojkvän poäng när han personligen mötte Selena Gomez på Toronto flygplats. Snart efter återföreningen åkte paret på en helikopter tur i Kanadas himmel.

När man talar om Selena och vad hans fans tyckte om honon, Bieber flödade. "Hur är det att vara kär? Det känns bra. Om du är riktigt kär så får man fjärilar. Fjärliar och lycka, det är så jag känner i alla fall. Men jag skulle aldrig rubba det i fansens ansikten. Jag älskar mina fans och jag skulle aldrig göra det mot dem. Det är mitt privatliv och jag vill hålla det åt sidan. Jag har inte många saker som jag kan hålla för mig själv men det är en sak. Jag är väldigt lycklig. Och mina fans är lyckliga för min skull."

Justin, vi hoppas att du stannar precis så här och ni två är ett galet bra par.

Andra nyheter, så har 'Boyfriend' sensationen setts på en strand i Los Angeles igår eftermiddag, det var en ny photoshoot. Tonårs stjärnan såg avslappnat trendig ut med en flannel väst, vit t-shirt och trasiga jeans.
-Justinbieberoriginal


DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Inga planer för ett samarbete med The Wanted


Även om det pratades kring en möjlig duett mellan Justin Bieber och pojkbandet The Wanted, så avslöjar Justin Bieber att han inte har några planer att spela in nytt för stunden. I en intervju med We Love Pop magazine, säger 18-åringen, "Alltså de har spelat in massor med bra låtar som Scooter spelat för mig och jag kan inte vänta tills jag får höra deras nya album. Det borde bli intressant. Men vi har precis avslutat inspelningen av mitt egna album, så jag tror att jag har haft nog med inspelningstid för de nästa 6 åren."
 
Justin som släppte hans nya album "Believe" den 19 juni är fortfarande #1 på the Billboard Album Charts. 'One less lonely girl' sångaren har istället gjort planer om att göra en duett med rivalerna One Direction. Vi kommer kanske se ett samarbete mellan Justin Bieber och One Direction på deras nya album.
 
Tidigare i en intervju, avslöjade Justin möjligheten, "One Direction killarna är jättebra. Vi har väldigt kul när vi är tillsammans. De kom tidigare till mitt hus och vi chillade bara vid poolen, lyssnade på musik. Vi pratade om att ha ett samarbete genom en sång på deras nya album. Det kommer bli jättebra!"
 
Nåväl, vilket samarbete som helst med Justin Bieber skulle verkligen vara coolt för hans fans. Kanske en duett med hans flickvän Selena Gomez som troligen skulle vara grädden på moset.
-Justinbieberoriginal


DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Jelena

IDAG: Jelena @ Disneyland

 

DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Bilder

Fler bilder: Strand photoshoot


DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Justin lämnar resturang i LA

Sångaren Justin Bieber åt lunch på en lokal Sishi restaurang i Toluca Lake, CA igår. Efter att ha tagit avsked av sina vänner sprang han till sin bil.
 

DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Musiken

"Believe", #1 World Charts

"Believe" debuterar som 1# på the World charts med 589,000 kopior sålda!


DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Rösta

Vem har snyggast hår? Justin vs. Harry

Popcrush har just nu en omröstning, vem har snyggast hår?
Justin Bieber eller One Direction's Harry Styles.
 
Just nu leder Harry med knappt en procent, men det går att ändra!
RÖSTA HÄR!


DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin kastar tårta på Scooter!

Justin kastar tårta på Scooter, på the Apollo theater.

DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Blandat

Willow Smith poserar med pappers JustinDATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Radio DisneyDATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin Bieber's favoriter

Justin delar sina romantiska favoriter.

DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Justin Bieber: Abryter upprört en intervju


Åh nej! Justin blir extremt upprörd efter att radio DJ jämför honom med Justin Timberlake och skämtar om One direction och Justins mamma! Det blir riktigt intensivt och han lägger på luren - lyssna på intervjun!

Justin Bieber gjorde en mycket ansträngd intervju med Detroit's 106.7 show, "Mojo in the Moring" idag och det slutade med att han la på luren! Allt skedde efter att frågor som involverade One Direction och Harry Styles dök upp.

Intervjun med Justin startade vänskapligt och gulligt med DJn som gav Justin komplimanger för hans välgörenhet och hans nya Believe album, men det blev lite awkward när Moho försökte ge Justin beröm för låten "Believe" genom att säga, "Jag trodde att det var Justin Timberlake." Mojo tillägger, "Jag hoppas du tar det som en komplimang, jag menade det så."

Men Biebs var inte nöjd. "Det är galet för att våra röster är låter inte likadant. Jag menar, att säga att jag låter som någon annan är inte riktigt en komplimang."

De fortsatte konversationen, pratade om Mariah Yeater och Justin's låt "Maria" och när Mojo tar upp One Direction och Justin's nya vänskap med gruppen. Bieber kallar dem "Bra killar" och säger, "De var i stan för ett tag sen och kom över osv." Han verkade dock inte så intresserad av att prata om saken.

Det är nu som intervjun började gå neråt. "Oroar du dig för att Harry är runt din mamma, eftersom att han verkar gilla äldre kvinnor?" Skämtar Mojo. "Jag tror att du ska oroa sig för mig runt din mamma, bro." Fräser Bieber.

"Justin min mamma är död så tyvärr skulle det inte funka." Avslöjar DJn, vars mamma faktiskt är avliden.

Vid denna punk lägger Justin på och hans folk från skivbolaget tar telefonen och säger, "Hej, så han blev lite upprörd med frågorna och kommer troligen inte tillbaka."

DJn förklarar för hans fans att anledningen till att han frågade Justin om Harry Styles och hans mamma från första början var för att i en relativt ny intervju sa Selena att Justin skojade om Harrys smak för äldre kvinnor! Så det var faktiskt ett skämt Justin hade gjort från första början!

-HollywoodlifeDATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin sjunger Usher's sexiga låt, "Climax"

Wow! Justin Bieber gjorde en cover av Usher's sexigaste song någonsin i en radio intervju med KIIS 102.7 - checka in videon nedan!
Justin Bieber visar sin kända falsett i den här nya videon av honom där han sjunger sin mentors låt, "Climax."

Justin sjöng Usher's mogna låt medan han pratade med JoJo på radion. Tror du att han sjöng denna sexiga sång till sin flickvän Selena Gomez?

-Hollywoodlife

DATE: 2012-06-30 / FILED UNDER: Cover

Svensk killes cover av Be Alright

Pontus Olofssons cover av Be Alright. Check it out. :)
 

DATE: 2012-06-29 / FILED UNDER: Blandat

Selena: Justin och One Direction grabbarna är bra vänner!


I en slitterny intervju, avslöjar Selena att Justin är ett stort fan av det brittiska pojkbandet! Fortsätt att läsa för att se vad hon sa!

Selena Gomez måste dela Justin Bieber med One Direction pojkarna! 19-åringen berättar allt om Justin och One Direction's bromace för UK’s The Mirror.

"Justin har blivit riktigt bra vän med killarna!" Det är jättekul att höra! Justin berättade nyligen för BBC Radio 2 att killarna har varit hos honom för ett pool party! Vad kul!
-Hollywoodlife


DATE: 2012-06-29 / FILED UNDER: Blandat

MED FANS DEN 25 JUNI

 

DATE: 2012-06-29 / FILED UNDER: Blandat

PHOTOSHOOT @ THE BEACH IN LA

 
 
(klicka pa miniatyrerna for storre bilder)
 

DATE: 2012-06-29 / FILED UNDER: Fans

Träffar fans (Bethenny intervju)


DATE: 2012-06-29 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Justins intervju med Bethenny


DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Selena & Justin håller sina mammor borta från Harry.


Selena Gomez säger att hon och Justin planerar att hålla deras "heta mammor" Patty och Mandy borta från Harry Styles eftersom att han föredrar att dejta äldre kvinnor.

Selena berättade för the Daily Mirrors tidning:

"Justin har blivit riktigt bra kompis med killarna i One Direction och vi vet att massor med unga vackra kvinnor i industrin har stora förälskelser på Harry."

"Han skulle antagligen kunna välja vem som helst bland Hollywoods hetaste tjejer men från vad Justin berättat för mig, är det inte tjejer han tittar på."

"Jag antar att jag inte kan beskylla honom när du ser hur heta kvinnor som Cameron Diaz, Eva Longoria och Sofia Vergara ser ut."

"Både jag och Justin har fortfarande snygga mammor och Justin sa typ, 'Harry må ha blivit en av mina bästa kompisar, men med hans förflutna, borde vi hålla honom så långt borta från våra mammor som möjligt.'"

Harry var bara 17 när han dejtade Caroline Flack, 32. Deras relation orsakade stora kontroverser då deras 15 mellanrum och slut runt januari 2012.
-Bieberzone


DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Rare videos

Obama sjunger Boyfriend

Hahaha, bäst.

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Bilder

Sjunger för fans utanför Tonight Show studion


DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Framträdanden

Boyfriend @ The Tonight Show

@ The Tonight Show med Jay Leno.

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

BACKSTAGE @ LENO

 

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

Jelena och Katy Perry

 

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

PERFORMANCE AFTER JAY LENO: BILDER


DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

@ JAY LENO med fans

 

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

@ JAY LENO

 

DATE: 2012-06-28 / FILED UNDER: Blandat

SURPRISE STREET PERFORMANCE FOR FANS

 
 
 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin lämnar Chateau Marmont

 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin, Katy och Selena @ Boosty Bellows, LA

 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Sneak Peek: Justin @ Bethenny

 
 
 
 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Bilder

Bilder från Nightline

 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin sprejar på publiken

 
 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Justin avslöjar sina 5 tatueringar!


DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Röda mattan av "Katy Perry: "Part of me" premiären

Justin Bieber och Selena Gomez anländer till premiären av "Katy Perry: Part Of Me" på Grauman kinesiska Theatre i Hollywood, Kalifornien 26 juni, 2012.
Selena bar en Emilio Pucci  miniklänning och guldiga Jimmy Choo sandaler.
 
Justin kompletterade henne i matchande rosa. Även vid premiären var stigande stjärnan Carly Rae Jepsen, som poserade på röda mattan med Selena.

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Golf på Calabasas Coutry (26 Juni)

 

DATE: 2012-06-27 / FILED UNDER: Novell

Kapitel 85 - Ute!


DATE: 2012-06-26 / FILED UNDER: Musiken

“As Long As You Love Me” Bekräftat som andra singel!

Island Def Jam har bekräftat för Billboard att “As Long as You Love Me” kommer att vara den andra radio singeln från Justin Bieber's nya album, "Believe."
 
Först utsläppt som en förhandstitt inför "Believe", debuterade det förra veckan på Billboard Hot 100 som nr.21 med nedladdnings försäljning av 168.000, enligt Nielsen SoundScan.
"Love Me" kommer nu få sin officiella radio sändning när de börjat promota det till topp 40 och rhythmic radio stations under 9 juli.
-Biebernews


DATE: 2012-06-26 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin och Selena på middag 25/6