DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Intervju med norska Dagbladet"Norge har varit fantastiskt. Vädret har varit varken för varmt eller kallt, jag gillar det, och jag har båda varit ute och bowlat och ätit sushi, så det har varit kul att vara här. Jag träffade även ett brett sortiment av fans, och de har varit söta och snälla alla tillsammans. Helt fantastiskt!"

En kort tid
innan, upprätthåller kompaniet som jobbar med Biebers säkerhet i Norge kapat en passagerare i källaren på Royal Christiania hotell där Bieber checkade in.

I: går fansen lite för långt ibland?
"Ja, det är klart vad som händer. Ändå känns det alltid bra att möta dem. Jag har aldrig önskat att de var mindre tillgivna, jag älskar dem precis som de är. Tänk om alla gick runt och kallade dig både för-och efternamn, skulle du inte ha känt att det vore lite konstigt.. "

I: Det är första gången Justin Bieber är i Norge - ett land han kanske också vet om genom sin mors före detta assistent, som är norsk och norska regissören Ray Kay, som gjorde musikvideon till hans första stora hit, "Baby" - för närvarande den mest sedda musikvideon på Youtube någonsin.
"Åh, är Ray Kay Norsk? Coolt! Han är super duktig, och ja, naturligtvis kommer jag att arbeta med honom igen. Han har ju gjort det största musikvideon någonsin "


I: Även om han mycket väl kan tänka sig att kombinera popstjärne livet med filminspelningar så gäller det bara att hitta rätt roll.
"Jag har fått massor av erbjudanden och är ständigt på nya manus och övervägerroller. Många artister har försökt att bli skådespelare men har valt fel roller för dem, så jag försöker att inte falla i deras fälla. Det måste vara den perfekta rollen "

I: Till sist, ber vi honom att signera en bild vi har med - att ge till en lycklig läsare Dagblad. Det gillar Justin, men tycker att vi kanske borde skriva ut den i ett något mindre format.
"Det verkar alla ha små brister i gruvan, säger han, skrattar, och vänder pennan."DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Twitter

Twittrar om fansen med båtarna:


DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Bilder

Justin och Alfredo
DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Blandat

Skavlan har intervjuat Justin till BIEBER SPECIALNorsk
journalist och pratshow kungen Fredrik Skavlan har intervjuat Justin Bieber. Intervjun är en del av en BIEBER SPECIAL, som ska visas på norsk tv, NRK1 och SVT i juni. Programmet kommer också att visa utdrag ur Bieber's konsert i Oslo.DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

IDAG: Anländer i Paris^ Justin Bieber blev överröst av fans vid hans ankomst i Paris, Frankrike, idag. Efter att ha posat för en bild med Biebs, rör ett kvinnligt fan hans ansikte och Justin's säkerhetsteam knuffar snabbt bort henne.


DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Fans

Beliebers jagar Justin på öppet hav - se klippBieber
Fever slår farligt nya höjder i Norge när Justin's fans jagade honom på öppet hav!

Beliebers har alltid gjort stora ansträngningar för att komma nära Justin Bieber, men vi har aldrig sett något liknande förut! Justin twittrade en video hans fans som kommer efter honom på båtar under hans resa till Norge, och du måste se filmen för att tro på det.

Tidigare den dagen var Justin's norska fans glada för att se honom att polisen nästan förklarade ett officiellt undantagstillstånd!

"NORGE - var snälla och lyssna polisen",
twittrade han. "Jag vill inte att någon ska bli skadad. Jag vill att allt ska gå som planerat, men eran säkerhet måste komma först... "
DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Framträdanden

Justin uppträder i Oslo
DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Bilder

IDAG: Justin @ NRJ


DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Prylar & Postrar

Justin's nya parfym!


Släpps om ca 6 månader.

DATE: 2012-05-31 / FILED UNDER: Övriga videos

Videos: Justin @ Oslo

^ All around the world.


^ Baby.

^ As long as you love me.

^ Vinkar till norska beliebers.
DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Bilder

Bilder: Justin @ OsloDATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin Bieber vet bättre om relationer än UsherUsher tror att Justin Bieber vet hur man hanterar relationer bättre än vad han gör.

Usher är för närvarande låst i en bitter vårdnadstvist över sina barn med hans frånskilda fru, Tameka Foster. Han beundrar Justin för sättet han förstår hur det är att vara i ett engagerat förhållande, rapporterar contactmusic.com. Usher avslöjar att han varit en playboy när det kommer till hans relationer med kvinnor. Han säger till Q Magazine:

"När det gäller relationer så har Justin
faktiskt lyckats med det mycket bättre än vad jag gjorde. Han har inte så många problem. Han vet vad han vill. Vilka var mina problem? Tja, kanske att jag inte låste mig in i ett förhållande. Jag var lite mer experimentell. "

"Jag har haft många kvinnor, och jag förstår hur man ska hantera en mängd olika sådana. "

"Han förstår - detta är en kvinna jag väljer att ta itu med och det är dessa kvinnor som är där. Men det är komplicerat, när din verkligheten är en fantasi. Kändiskap är den moderna tveeggade svärdet."


Usher är glad över att få vara Justin's mentor och tror att "Gud gjorde en bra sak" när han tillät dem träffas.

"Gud gjorde en bra sak genom att placera oss i varandras liv. Eftersom det finns en värld av erfarenhet som bara jag kan dela med mig till honom. "

- Contactmusic.com


DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Photoshoots

Fler bilder till Believe

DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Jelena

Selena måste prata med polisen om händelsenSelena kommer få stå vid sin pojkväns sida när han blir utfrågad av polisen - hon är så stödjande!

Justin Bieber är påstådd att den 27 maj varit med i en paparazzi fajt på Calabasas Shopping Center i Calabasas, Kalifornien som nu utreds av polis, och hans flickvän Selena Gomez kommer också få dras in i röran! Selena, 19, kommer att ifrågasättas om Justin, 18, och hans roll i fallet, rapporter RadarOnline.com.

- Hollywoodlife

DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Familjen

Jazmyn Bieber fyller 4 år!!

Justin's syster fyller år idag. Gratulera henne genom att kommentera, ska bli kul att se om vi kan klå de förgående årens gratulationer ;)


DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Jelena

Jelena's Calabasas middag

Jelena gick på middag i Calabasas under söndags kvällen i samma köpcentret där han enligt nya uppgifter slagit till en paparazzi. Justin är för närvarande efterlyst av polisen, men hoppade av till Norge för att främja hans album.DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Övriga videos

Meddelande till Australien

DATE: 2012-05-30 / FILED UNDER: Bilder

IDAG: Justin Bieber vinkar till fans @ Oslo^ Justin och Fredrik Skavlan.DATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Blandat

Justin håller privat konsert i OsloOslos polis informerar om att Justin kommer att hålla en privat show i Opera Huset imorgon. För mer info, klicka er in HÄR.


DATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin - 6 månader i fängelseJustin Bieber, 6 månader i fängelse om juridiska teamet inte motbevisar att han angrep en paparazzi, rapporter Entertainmentwise.com

Justin var inblandad i ett slagsmål i helgen under en resa på bio med flickvännen Selena Gomez, vilket resulterade i att paparazzis fick gå upp till sjukhus och Justin for till förhör med polisen. Han lämnade scenen innan myndigheterna kom.

Enligt TMZ har polisen beslutat att hänskjuta ärendet till åklagare och Justin kan möta upp till sex månader i fängelse.

Tidigare, enligt HollywoodLife sade åklagaren Raoul Fedler från New York, att det enda sättet Justin kan undvika arrestering är om hans juridiska team kan bevisa att händelsen aldrig inträffade.

Raoul avslöjade:
"När som helst då polisen säger att du behöver komma in för förhör brukar de arrestera dig när du kommer in och så får du räddats. De vill höra din sida av historien. Men mycket ofta, arresterar de dig rätt på plats.

"Han ska komma tillbaka med sin advokat när han är tillbaka och de kanske griper honom. Men det är en förseelse, det är inte ett brott.
Han arbetar med sitt juridiska team, publicist, personlig manager och skriver en massa kontroller just nu."

Raoul hävdar att det bästa draget för Justin skulle kunna vara att erkänna sig skyldig, trots att hans lag anspråk på anfallet inte skedde.

"Han kommer troligen att få gå då han erkänner sig skyldig för att han vill antaglien inte ha en juryrättegång som en sådan Lindsay Lohan gick igenom. Han kommer att be om ursäkt och säga att han är ledsen och inte vill såra någon. Domaren kommer förmodligen att ge honom 30 dagars samhällstjänst."

För närvarande befinner sig Justin i Norge för en planerad prestanda och kommer sannolikt vända självt till myndigheter på hans återkomst.

- JustinBieberZone


DATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Justin's meddelande om Die In Your Arms
DATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Bilder

Nytt från Norge


^ Justin och ett norskt fan.


^ Norska fans.Detta ska Justin ha krävt att ha i sitt hotellrum i Oslo:

- All mat ska vara färsk, nerkyld och täckt med plastfolie
- Rumstemperaturen ska vara mellan 20 och 24 grader
- Oöppnad handtvål
- Handdukar och toalettpapper
- Ansiktsservetter
- Två backar med vatten
- Två backar Coca Cola och två Coca Cola Light
- En förpackning ginger ale
- Sex hopfällbara stolar
- En helkroppsspegel
- Professionell
steamer
- Två oöppnade påsar med isbitar
- Jättesnabbt ​​Internet
- Ett tolv-pack av Vitamin Water
- En frukttallrik
- Varmt vatten och ett stort urval av te
- Koppar
- Glas och porslin ska vara av god kvalitet
- Två burkar honung
- En påse chips
- En burk blandade nötter
- Två skivade fullkornsbröd
- Två skivade vitt bröd
- Två paket vita låga strumpor i storlek L
- En vit linne i storlek L
- Fyra citronerDATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Musiken

Två nya låtar kommer snart att släppas

"All around the world" sägs släppas den 5 Juni och "As long as you love me" den 12 Juni, enligt iTunes.

DATE: 2012-05-29 / FILED UNDER: Musiken

NY LÅT: Die In Your ArmsNu har låten officiellt släppts, glöm inte att köpa den på iTunes!DATE: 2012-05-28 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

IGÅR: Pekar finger från sin bil


DATE: 2012-05-28 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:"Jus got done chillen with the homie @justinbieber watchin him skate he go hard !"


DATE: 2012-05-28 / FILED UNDER: Twitter

Twitter:@ryandiamondlife: "#throwback"


DATE: 2012-05-28 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin i slagsmål med paparazziEnligt källa ska paparazzin först ha talat om Justins läckta låt, och sedan sagt något upprörande till Selena. Detta fick genast Justin att reagera, och det hela slutade med att polisen kom och det blev ambulansfärd från platsen för paparazzin.

Under 'slagsmålet' tappade Justin sin keps och sin ena sko, vilket flera bilder visar. Förhoppningsvis görs ingen anmälan mot Justin.


DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Justin och Selena IDAG
DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Mike Tyson tränar med Justin

^ "Me, @johnny and @justinbieber before we started training JB"DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Prylar & Postrar

http://www.justinbieberbeauty.com/"The release of the #1 single Boyfriend was only the beginning. Soon, Justin will get your heart racing in ways you never thought possible."


DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Prylar & Postrar

Believe om 20 dagar!Klicka på bilden för att boka BELIEVE som släpps om 20 dagar.DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Twitter

Twitter:


DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Musiken

Justin Bieber "Die In Your Arms" ArtworkJustin Bieber presenterade ett nytt artwork för hans nya låt "Die In Your Arms" som kommer släppas nästa vecka (29 maj).DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

IDAG: Justin och Selena @ Benihana
Justin Bieber och hans flickvän Selena Gomez höll varandra i handen när de lämnade Benihana restaurangen efter en lunch tillsammans idag den 26 maj i Sherman Oaks, Kalifornien.


DATE: 2012-05-27 / FILED UNDER: Bilder

Justin's nya hus i LA

Justin Bieber har äntligen köpt en flera miljoner dollar egendom. Enligt LA Times, stänkte Justin en kall $6.500.000 på en 10.000 kvadratmeter mark i Calabasas området. LA fastigheten uppges ha sju sovrum och åtta badrum, ett pensionat, biograf, bibliotek, vinkällare och swimmingpool.


DATE: 2012-05-26 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Jelena på LAX flygplats, Los Angeles

Och här kan vi nog uppklara ryktena om att Jelena skulle gjort slut då det ser ut som dom kysser varandra på en av bilderna.


DATE: 2012-05-26 / FILED UNDER: Övriga videos

Someday fick award: Justin's tacktal
DATE: 2012-05-26 / FILED UNDER: Jelena

Jelena @ Allison Kaye bröllop

Allison är en i Justin's crew.


DATE: 2012-05-26 / FILED UNDER: Twitter

Twitpic:


"Rehearsals @dankanter @justinbieber #Believe tour coming soon #weknowthedj"