DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Justin och Carin
DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Scooter's bror, Adam, fyller år!
DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Meet & Greet i Dallas

 
DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:

 

@justinbieber: "Waiting in the waiting room"


DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Flyger till Justin om det känns dåligtJustin Bieber och Selena Gomez har tvingats spendera tid isär medan Justin är ute på sin Believe turné och Selena är upptagen med att filma sin Wizards of Waverly Place återföreningsfilm. När rykten hävdar att dessa två är på väg att göra slut, har Selena öppnat upp om vad hon har gjort för att se till att deras kärlek varar!

I decembernumret av Glamour fick Selena frågan hur hon någonsin hittar tid för att träffa Justin eller hennes BFF Taylor Swift, undrar om de messar varandra hela tiden. Selena svarade: "I grund och botten!" Om smsande. Hon fortsatte: "så pratade jag faktiskt med Taylor förra veckan och vi ba, "Jag kommer inte ens ihåg den senaste gången jag såg dig," vilket är väldigt olyckligt. Men om det blir för hemsk, flyger jag till Taylor eller flyger hem eller så flyger jag till Justin. "

- Hollywoodlife

DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Justin med J J watt backstage

 
J J watt twittrade: "Good seeing you tonight @justinbieber. Thanks again for what you’ve done to help the Berry Children."
 

DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Fanbild!

 
Justin tog en fans kamera när han var i Chicago @ oprah, och bad Dan att ta en bild med honom och fansen!
 

DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Video: uppträder i Dallas

 
 

DATE: 2012-10-31 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:

 
@justinbieber: Kittys
 
 
@justinbieber: Me and dan
 

@justinbieber: You make me better
 

 
@justinbieber: Up all night
 

 
@justinbieber: We ain’t got no worries
 

DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Tweet:
DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

IGÅR: Uppträder i Dallas
DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:


'
@justinbieber: "Jb you think you jacked or sum???"
@
justinbieber: "@liltwist"


DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

I lördags @ tatueringssalongen i St.Louis
DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Usher avslöjar varför Justin är en fantastisk artistJustin Bieber - du har några riktigt stora fans där ute, många av dem är kändisar. Men din mentor Usher är en av dina största!

Usher avslöjade EXKLUSIVT till HollywoodLife.com att han tycker Justin är en fantastisk artist och att 18-årigen kontinuerligt visar sin talang som artist!

"Vet du vad, som artist, jag tror att han strävar efter att fortsätta att vara bättre," sa stjärnan om Justin. Han avslöjade också hur stolt han är att Justin kan "fortsätta att visa sin talang vokalt och även som musiker." Wow, vilken komplimang!

Trots att de båda artisterna har nominerats för American Music Awards i år - tre gånger var - säger Usher att det inte finns några hårda känslor mellan de två.

"I slutet av natten, oavsett, är vi båda vinnare," sa Usher. "Jag vill verkligen vinna mer," retades R&B-stjärnan och tillade, "Jag skojar. Jag skulle aldrig vilja vinna mer än min son. "

Ser ut som att Usher fortfarande är lika säker på Justin's talang som han var när han upptäckte och signerade sitt underbarn för alla dessa år sedan. Vi tror att det är en stark bindning mellan denna mentor och adept!

- Hollywoodlife

DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin Bieber & Emma Stone @ The 2012 HALO Awards


Justin Bieber, Emma Stone, Tyra Banks och Josh Duhamel kommer hedra tonåringar som ger tillbaka till samhället.

Nickelodeon meddelade idag att varje stjärna kommer hylla en tonåringsvolontär på den fjärde årliga TeenNick HALO Awards. Den presenteras för ungdomar som "hjälper och leder andra."

Nick Cannon, som skapade showen, kommer att vara värden och verkställande producenten. Det är planerat att den ska spelas in den 17 november på Hollywood Palladium och sändas på tv som en 90-minuters special den 19 november.

De fyra personerna som hyllas kommer från hela landet och varierar i ålder från 16 till 19. En av de startade en organisation för att hjälpa tonårsflickor med låg inkomst. En annan gör och distribuerar presentpåsar för bröstcancerpatienter som genomgår kemoterapi.

Mer info: www.teennick.com/halo

- JustinBieberZone


DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin @ the American Airlines Center
DATE: 2012-10-30 / FILED UNDER: Blandat

Justin @ Hooters

@justinbieber: "This is why I got my owl tat lol"


DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Blandat

Fler bilder från plåtningen med Dailymail


DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Andra om Justin

Syftar Taylor Swift på Justin?

 
 
 

DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer - Videor

Justin pratar om Selena @ Oprah

 
 

DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Om Justins nya tatuering

Vad tror du menas med Justins nya uggle tatuering? Vad det än är, älskar vi den!
 
Vi vet alla Justin Biebers kropp är ett konstverk, och nu verkar det som han har lagt till något nytt till sin samling!
 
"Innan alla paps fångar mig," skrev Justin på Instagram den 28 oktober till sina 3,6 miljoner followers, tillsammans med ett foto av sin nya tatuering!
 
Naturligtvis är detta inte Justin första tatuering. Tillbaka i januari 2012, avslöjade Justin en gigantisk tatuering av Jesus ansikte på hans vänstra vad under en utflykt till stranden. Och tidigare i sommras tatuerade Justin in den japanska symbolen för "musik" på sin högra arm.
 
Och de är bara några av Justins Tats! Vi kan inte vänta på att få reda på vad Justins flickvän Selena Gomez tycker om nya ugglan - men under tiden, vad tycker du om Justin tatuering? Älskar du hans tatueringar, eller tycker du att han borde lagt mer tanke i det hela? 

-HollywoodLife

 


DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Bilder

Mer Meet & Greet bilder @ St. Louis

 
    
 
 

DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Bilder

Justin går ut på scen under Codys konsert


DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Believe Tour

Justin sjunger acapella @ St. Louis

 
 

DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Bilder

Ny bild

 

DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Blandat

check out these adorable St.Louis Meet and Greet photos!


DATE: 2012-10-29 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:@liltwist: "In the hotel room working on that The Age Marvin & Michael MixtaPe…"


DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

IDAG: Bieber @ Waffle House
DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Keenan Kahill & Justin mimar till ALAYLM & BAAB
DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Ny photoshoot:

DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Justin & Carly Rae Jepsen kommer uppträda @ Grey CupDen kanadensiska fotbollsligan (CFL) erbjuder in Justin Bieber och Carly Rae Jepsen till deras halvtimmesshow för den 100:e Grey Cup i Kanada. Andra artister som Gordon Lightfoot, Marianas Trench kommer också uppträda i halvtid av ligans mästerskapsmatch den 25 november i Rogers Centre, meddelade CFL igår.

CFL kommissionären Mark Cohon sa i en release:
"Vi är mycket glada över att få presentera en hel kanadensisk uppställning som har de största popstjärnorna i världen, den kvinna som gav oss en av de största låtarna någonsin, ett av de hetaste unga banden i landet, en ikonisk balladeer, en rock'n'roll legend och ett av landets största artister."

"Denna samling av stjärnor kommer ta in en stor och mångskiftande publik, och underhålla våra mest trogna fans och locka till sig nya till vårt spels största uppvisning. Det drar dit olika stilar och generationer. Och är i grunden kanadensiskt och utan tvekan i världsklass. "

- JustinBieberZone

DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Om flygplan, svordomar, fansen m.m!


Justin Biebers exklusiva photoshoot och intervju via dailymail.co.uk.


Om att köpa ett flygplan: "Inte en chans. Det är totalt slöseri med pengar. Du köper planet, sen måste man betala för parkering, och som pricken över i:et måste du tänka på bränslet, kostnaden för bränslet - det kanske är $ 4.000. Även att hyra ett privatplan kostar typ $50.000 eller $60.000. När du väl kommer in i det blir det till en vana - en dålig vana. Jag hämtar en när jag behöver den - om jag måste gå någonstans direkt - men du vill verkligen inte köpa ett plan: det är definitivt inte värt det."

Om musik: "Jag kommer aldrig sluta att jobba. I allt det jag velat göra inom musik har jag aldrig haft någon rädsla för. Men nu när jag är på toppen finns det ingenstans att gå förutom ned, för mig handlar det om att stanna stående på toppen. Jag är inte längre ett barn - jag är vuxen, jag fattar besluten och jag vill fortsätta växa, och det tror jag att jag kan."


Om svordomar: "Min musik kommer aldrig innehålla svordomar. Aldrig. "

Musik vs. skolan: "Det som hände var att jag hittade något jag ville vara bra på. Jag var inte bra i skolan eftersom jag inte hade någon passion för det. Om jag inte hade hittat musik hade mitt liv varit dåligt. Min familj är fattig så den cykeln skulle fortsatt. Mina barn skulle ha varit fattiga och deras barn skulle också ha varit det. Jag känner att jag bröt cykeln och när du kommer att bryta cykeln, behöver du inte gå tillbaka. "


Om missuppfattning: "Det är den största missuppfattningen om mig. Folk tror att jag är en produkt - som om de tyckte att de hade hittat det här snygga barnet som de klippte håret på, sätte Auto-Tune på hans röst, skrev bra låtar till honom, lärde honom att dansa och sa sedan: 'Här är en popstjärna för dig.' Jag är så långt ifrån det. Jag är en musiker, jag spelar instrument, skriver jag låtar. Jag är en affärsman, jag vill skapa ett imperium. Jag vill att folk ska veta att jag inte bara kan sjunga låtar. Jag är killen som undertecknade tjejen som hade den största singeln runt om i världen (Carly Rae Jepsen med Call Me Maybe: han tog henne till Braun, som gav honom en 50 procent deal när han signerade henne). "

Om One Direction & The Wanted: "Jag är inte hotad av någon, ingen kan hota mig. Det är faktiskt coolt att ha andra ungdomar på scenen. Jag har spenderat många år ensam på alla dessa awards - nu finns det andra människor i min ålder. Jag umgås med One Direction, och killarna från The Wanted är roliga, riktigt roliga killar. Jag håller avstånd när de går till klubbarna för att ha sitt roliga - jag går hem. Att dricka är definitivt ett sätt, men det är inte för mig. Jag vill fortfarande att folk ska tro att jag är en god människa, ett gott inflytande. Jag vill vara här i morgon också. "

Om fansen: "Jag älskar mina fans, jag älskar masshysterin. Jag menar, detta är det jag alltid velat ha. Och du måste komma ihåg att jag var den där killen utan marknadsföringskampanj, det var mina fans som fick mig hit. Det var de som dök upp på radiostationer när jag spelade där och det var så jag fick mitt skivkontrakt. Det var så alla började säga, 'Vem är den här killen, Justin Bieber, som har 10.000 tjejer utanför en galleria i New Jersey?'"

Om att flyga: "Jag har precis börjat ogilla flygning. Det skrämmer mig. När jag får ångest, sjunker mitt hjärta och börjar slå riktigt snabbt som om det kommer att explodera. Och när det finns konstiga ljud blir jag liksom, 'vad är det för konstigt ljud?' Folk säger att du har större chans att råka ut för en bilolycka än en flygkrasch, men de kanske flyger en gång per år och jag är på plan hela tiden. Och hela tiden tänker jag på att jag inte har någon kontroll. Om detta plan kraschar är jag död. Det känns som att varje gång jag går på ett plan riskerar jag mitt liv. "


DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:@justinbieber: "Thanks to @liltwist gramma for the bomb meal"

 

DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Justin idag
DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Uppträder @ Kansas City  
DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Liam "tycker synd" om Justin BieberOne Direction medlemmen Liam Payne har erkänt att han "tycker synd" om Justin Bieber för att han inte får samma stöd från ett band som han själv får.


Han sa till Now magazine:

"Inte meningen att det ska låta på ett nedlåtande sätt, men jag liksom tycker synd om honom. Jag vet att han har vänner omkring sig och de går på turné med honom. Men de går inte igenom samma situation som mina grabbar gör med mig."

"Om något dåligt skulle hända mig imorgon, skulle Louis vara där för mig 100 procent. Folk frågar ibland om jag vill vara en soloartist men det skulle inte vara lika roligt att vara på egen hand. "

- JustinBieberZone


DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Bilder

Meet & Greet @ St. Louis

 
   
 
 
 

DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Instagram:

 
 
@justinbieber: "Chillin with @AlfredoFlores and #pacthehamster"
 

@justinbieber: "Leannninn"@justinbieber: "As long as you love me"@justinbieber: "My bro big Sean got a new single out go cop it #gwap"


"*Lingse*"


DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Justin på scen igår i St. Louis

 
 
 

DATE: 2012-10-28 / FILED UNDER: Blandat

Justin's nya tatuering