Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-02-07 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Dissar lill-Beadles?


Jag tror vi alla börjar förstå att Christian och Justin inte alls är så nära vänner som de brukade vara. Christian har kämpat för att vinna "the shorty award in humor" på Twitter, men en av Justins bästa vänner hemifrån Statford, Chaz Somers är också nominerad till kategorin. Chaz, Justin och Ryan har hängt tillsammans i New York på sistone, och det ovan twittrade Justin, och säger därmed att folk ska rösta på Chaz.

Justin är inte blind, och vet mycket väl att Christian är väldigt nära första platsen, så var det med flit?
- Heiress

Name: berri

jo men det har ju stått på facebook personer som heter vid namn '' christan '' ( vet inte om det är den riktiga christian ) men det har stått justin tack för att du svek mej och massa liknande .

Date:2011-02-07 - Time:17:14:52
Site: http://berri.blogg.se/
Name: Anonym

såg ett DM som nån printat på twitter, en tjej hade DMat till christian och frågat om han va ledsen eftersom justin & selena hänger. och då hade han svarat nått i stil med att selena bara är en celebrity-crush och att han will get over it, men att han var mer upset över att han förlorat JB för att dom är som bröder :/ satt... och det där med shorty awards var ju faktist bara taskigt. men, vi vet ju inte vf dom inte är kompisar längre. kanske växte ifrån varann? eftersom christian är ganska mke yngre. pluuus, att de DMet avslöjade lite om selena & justin om man tänker efter? ;)

Date:2011-02-07 - Time:18:40:05
Name: felicia

naaaw. stackars christian.. vet inte varför. men dom har ju alltid så kul tillsammans? :(

om allt de här är sant så är justin lite taskig? eller bara inte lite?

KOM IGEN, alla vet att christian är roligare än chaz? seriöst..

Date:2011-02-07 - Time:21:22:32
Site: http://ffeliciarosenborg.bloggplatsen.se
Name: madde

Asså det är ju så att ingen kan vara perfekt, och Justin har ju känt Chaz längre än han känt Christian. Jag säger inte att det inte var lite taskigt för direkt när jag märkte att han tweetade detdär så tänkte jag "Varför skriver han inte nåt om Christian?" men Justin kan inte vara mer perfekt än nån annan så jag struntar i detdär nu. Men Som En tidigare kommenterade, så hade Christian sagt att han är mera lessen över att han förlorade Justin eftersom dom var så nära vänner. Men men... Nothing lasts forever, everything comes to an end.

Date:2011-02-08 - Time:12:07:00
Site: http://backdowntoearth.webblogg.se/
Name: Anonym

Jag har sett att det är bara för att Justin dejtar Selena? ALLA VET ATT CHRIS ÄR SÖTARE OCH ROLIGARREEEEEEE än chaz-.-

Date:2011-02-08 - Time:12:49:14
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: