Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-02-22 / FILED UNDER: Nyheter

Justin's abort kommentar kan ha en "positiv" inverkan


Justin Bieber har funnit en del supportrar efter att han pratade om abort i en Rolling Stone intervju.

I intervjun sa han nyligen, Bieber, "Jag tror verkligen inte på abort. Jag tror att det är en människa. Det är som att döda ett barn."

Glenn Stanton, som granskar familjers tendenser i kulturen, sa att Bieber's uppfattning är "inte är unik bland ungdomar."

"Vi gillar alltid att sätta saker på vänster och höger om politiken, men med den yngre generationen, de är inte intresserade av det. De vill helldre ha en mer ärlig, objektiv syn. Och det är vad vi ser med Justin," citerade New York Daily News vad Glenn sagt.

"Underhållare är inflytelserika. De har en inverkan på vad vi tänker och kan använda sin röst som ingen annan. Om du känner samma tystnad, kan Bieber visa att du inte är knäpp som du tror att du är", sa han.

"Jag tycker det är mycket positivt för Justin att använda sin röst", tillade han.

Laura Berman, en sexterapeut och pedagog, var överens om att något kraftfullt kan komma från Bieber's öppenhet: "Ett läraktig ögonblick".

"Även ifall dina värdengar kring abort stämmer, är det ett läraktig moment att använda med ditt barn. Du kan ha en verkligt fantastisk konversation med din 12-åriga dotter och fråga: 'Vad tycker du om vad han sa?" säger Berman.

- Medindia.net

Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: