Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-01-14 / FILED UNDER: Nyheter

Selena's föräldrar är oroliga!



Bieber
, Bieber, Bieber, nej! Enligt National Enquirer är Selena Gomez föräldrar inte glada över att deras dotter bär hennes purity ring allt mer sällan offentligt - särskilt nu när Selena sågs kyssa Justin Bieber på en yacht i St Luica.

“När hon tog av sig ringen blev Selena’s föräldrar galna av oro,” berättar en vän till Gomez familjen till The Enquirer.

"Selena fick ringen när hon var 12 och tog aldrig av sig den", säger källan. Men när det började bli hett med Justin så använde hon den mindre och mindre. Selena familj är mycket konservativa och de skulle inte bli glada om hon gjorde något med honom som hon senare ångrar. Vissa börjar nu undra om hon gör detta för att göra Justin's fans ännu mer arga och avundsjuka...

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar att bli spionerad , och det är som att skjuta iväg henne ifrån hennes familj. "


- National Enquirer


Name: meyav

inget liv hon har om hon bara försöker göra oss avundsjuka o arga -.-

Om hon försöker göra det, kan hon väll skylla sig själv att hon får massa hot från alla håll...

Date:2011-01-14 - Time:18:39:41
Site: http://meyavoo.blogg.se/
Name: Jizel

Happ, hennes problem att hon strular till det för sig själv...

Date:2011-01-14 - Time:20:19:57
Name: Jenny Karlsson

National Enquirer är en av de mest opålitliga källor som finns. Det äcklar mig hur många människor som nu för tiden verkar ha slutat tänka själva och tar sådana här artiklar för ren fakta utan minsta fundering, och tycker de har rätt att döma. Inte alla, men många gör tyvärr det. Folk, speciellt fans borde låta Justins privatliv vara just det...privat. Bara min åsikt.

Date:2011-01-14 - Time:23:07:55
Name: sara ♥

asså jag fattar inte vad det är för ring? :o

<3

Date:2011-01-15 - Time:13:11:55
Site: http://sarasmile.blogg.se/
Name: jovana

vad är det för ring ? :)

Date:2011-01-15 - Time:21:50:56
Site: http://jovanapavlov.blogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: