Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-03-01 / FILED UNDER: Familjen

JB's föräldrar bråkar om Justin's berömmelse



Justin Bieber's föräldrar är redan "i ett krig" över hans ära och berömmelse. 

Enligt The Mirror, är JB's mamma, Pattie Mallette, och hans pappa, Jeremy Bieber, "osams". Deras fejd "river" tydligen upp Baby sångaren isär. Pattie, som blev gravid med Justin vid åldern av 17 år och skilldes från Jeremy, sägs nu ha tändt om kapen på nytt med hennes ex där de lämnar Never Say Never stjärna i mitten. 

Tidningen hävdar att Biebster's föräldrar är "rasande" på att trängas undan av Justin's manager Scooter Braun, mentor Usher och "fadersgestalten" Will Smith, och istället för att förenas i sin vrede, har de enligt uppgift vänt sig mot varandra. 

En vän till familjen berättade för Tabloid: "Pattie påpekar diskret att hon gav upp allt för Justin och att hon bör vara den person som fattar besluten."

"Medans, Jeremy, hela tiden vill vara i centrum för sin sons liv. Han hatar det sätt som andra män, särskilt Usher och Will Smith, agerar som fadersfigurer."

De fortsatte: "Pattie var bara 17 år när hon fick veta att hon var gravid. Jeremy var ett år äldre och en riktig bad boy. De splittrades när Justin var en liten bebis, men de har kämpat sedan dess."

"De gjorde båda en stor insats för Justin skull. Men de stämmde inte alltid överens med hur de andra ville få upp Justin. Jeremy berättar att han tycker att Pattie är en överbeskyddande mamma - medan Pattie säger att Jeremy bara är intresserade av berömmelse. I rättvisans namn, är inget sant."

Källan förklarade: "Pattie försöker vara strikt med införande av utegångsförbud och förbud mot Justin för att använda sin dator efter 10:30. Men han är nästan vuxen nu. Jeremy är den roliga-och-spel far, som låter Justin göra vad han vill. De har nyligen fått matchande tatueringar och har varit på exotiska semestrar tillsammans." 

"För att lägga till sina problem, har Justin börjat agera.
Han kan bli sur när han inte får som han vill och har börjat behandla hantlangare som smuts - han svär åt dem eller höjer på ögonbrynen på det sättet som tonåringar gör".

- MTV


Name: Caroline =)

Nice blogg =) Han är så söt så :D

Date:2011-03-01 - Time:13:46:22
Site: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Name: Anonym

vad är hantlangare för något??

Date:2011-03-01 - Time:15:17:42
Name: anonym(:

jag vill ha den gamla Justin tillbaka. som den han var i början på sin karriär; snäll mot alla och singel (:P). Vi får väl se hur det kmr att fortsätta..



Fingers crossed that he won't end up like Lohan!

Date:2011-03-01 - Time:16:32:35
Name: Sara

''han svär åt dem eller höjer på ögonbrynen på det sättet som tånoringar gör'' herregud han är ju faktiskt oxå en människa, inte bara en kändis, han måste oxå få ha sina dåliga dagar som man har i tånåren, right?! :)

Date:2011-03-01 - Time:18:00:18
Name: Katti

Kan ni lägga ut en bild på Justin & Jeremys tatuering, för jag fattar ingenting. Är det den där fågeln på hans höft eller?

Date:2011-03-01 - Time:18:41:47
Site: http://Kattisblogg.devote.se
Name: beatrice

tycker det här verkar väldigt falskt haha

Date:2011-03-01 - Time:20:15:22
Name: Lavve

Spela roll om han är lite oförskämd.ALLA är det ibland speciellt vi som är tonåringar. :)

Date:2011-04-03 - Time:15:20:08
Name: Anonym

jag älskar justin bieber och jag vill träffa han och jag blir sur i bland bara för att jag inte har träfffat han någon gång och jag älskar selena jag tycker justin och selena passar bra i hop och det är deras liv ingen ska läga i sig i deras förhålande och ingen ska säga att dom hatar selena bara för att justin bieber är i hop med henne det är bra tycker jag hehe :)

Date:2011-10-03 - Time:16:00:28
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: