Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-05-05 / FILED UNDER: My World Tour

Japan konserterna kan tvingas avbokas...



Många
crew medlemar har vägrat att åka till Japan för två konserter senare denna månad, eftersom de är rädda för cancer risken från de senaste kärnkraftsolyckan. De fruktar också en annan jordbävning. För att göra en lång historia kort - de vägrar att åka till Osaka den 17 maj för en konsert och yttligare en två dagar senare i Tokyo.

Idag i Adelaide, Australien, Scooter Braun - Justin's manager,  blev rasande på besättningen... berättar källor som var där för TMZ. Braun sa till besättningen, "Man the f**k up och gör det rätta med dessa barn."

Men under mötet - den 3:e personen på 4 dagar vägrade en ur crewet, han sa att det inte var säkert och att Avril Lavigne och Slash hade avbokat sina Japan konserter.

Scooter säger att Justin inte ville svika barnen som köpt biljetter och att den japanska regeringen hade gett en "all clear " - att det var säkert att vara i båda städerna. Och Scooter sa också att Maroon 5 är full fart framåt med sina kommande japanska konserter. Från och med nu finns det ett dödläge, och de japanska konserterna kan vara tvingas avbokas.



Name: Mikan

Då kanske han kommer till Svergie istället för Japan :D för att överraska oss :D hehe

Date:2011-05-06 - Time:19:02:51
Name: Sandra (A Proud Beliber)

men då borde han passa på att komma till svergie haha.. Nee SERIÖST!! HAN TYP SKA KOMMA!!

Date:2011-05-06 - Time:20:08:37
Name: hej

jag älskar dig i love you jag sankar dej Justin Bieber du är sötnos puss på dej

Date:2011-05-07 - Time:00:42:30
Site: http://i love you
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: