Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-05-07 / FILED UNDER: Familjen

Justin's pappa och UFC Fighters: Vad är sambandet?



Okej
, vad är det med Justin Bieber's pappa och hans intresse runt UFCfighters? Vid en första anblick kan du inte tro att det är Bieber's pappa som är  ett MMA event, men han gör sig snart känd med minnesvärda bilder.

'Lord Bieber' som han heter Twitter är en stark kraft i "Never Say Never" filmen som är filmad Justin's "My World Tour." Men, till Justin är Jeremy Bieber hans pappa. Medan Justin's mamma, Pattie Mallette alltid har varit en konstant livskraft i hennes sons liv, har Jeremy Bieber alltid haft ett starkt inflytande på den musikaliska sidan honom.

I en intervju förra året med People Magazine, pratade Justin Bieber om hans pappa. Han sa, "Han är den som fick mig att gilla klassisk rock och vände mig till saker som Guns N 'Roses och Metallica... Han lärde mig hur man körde dem också. Han är cool."

Det är coolt och allt, men vad som händer med Jeremy BiebersUFC fetisch? Vad är klart är att han beundrar sporten väldigt mycket. Han passerar aldrig en chans att ta en bild med en UFC eller MMA fighter. Du kan alltid veta vem Justin Bieber's pappa är, han är den som är mycket magert-y.

Hans andra kännetecken är med knytnäven eller tummen upp. Han har åtminstånde roligt fotona och njuter av livet som far till den berömda popstjärna. Inte illa, inte illa alls.

- Gather.com

Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: