Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-12-11 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Deras kärlek kan överleva Believe Tour

Pop superstjärnora, som efter en kort split, gör allt de kan för att deras förhållande ska överleva en lång tid - även under Justins utökade turnédatum för sommaren 2013! Justin Bieber gjorde ett stort tillkännagivande 10:e december och fansen blev helt galna - han har lagt till ytterligare 30 turnédatum för sommaren 2013! Kan deras förhållande hålla 30 konerter extra efter allt som hänt? 

"Selena kommer att komma med på turnén när hon kan och inte arbetar, men juni kommer inte att vara ett problem eftersom han kommer att vara på västkusten," berättade en källa.

Källan sade också att det lyckliga paret inte är orolig för de utökade turnédatumen - och att det fungerar med extra tid isär.

En vän till Justin sa "Justin är galen i Selena. Det är bara så uppenbart med hur han ser på henne. Justin hade en massa människor som vill ta bilder med honom och prata med honom på Jingle Ball "meet & greet" efter föreställningen och han bara såg till att omfatta Selena i allt - han fortsatte att titta på henne och log mot henne, de var sida vid sida för det mesta. Det är som om han verkligen ansträngt sig för att få henne att känna som sin prinsessa."

Låter som deras förhållande kan överleva vad som helst!

Tror du Justin och Selena kommer hålla ihop genom sina utökade turné datum?

 


Name: T

När säger ni vinnaren från tävlingen om armbandet från Amakli.se? :)

Date:2012-12-11 - Time:21:27:37
Name: Nina

Jag vill inte vara elak men det ser ut som om Justin inte bryr sig så mycket om hans fans när han e med selena o jag tror inte deras förhållande kommer att fortsätta så långt än så

Date:2012-12-11 - Time:22:52:29
Name: Alma

Jag tror absolut att den kommer hålla ihop!

Date:2012-12-12 - Time:16:06:56
Name: B

Usch, gillar henne inte alls längre. Hon har ju satt upp regler och sånt för honom. Tror att han skulle bli lyckligare med någon annan. Gillar inte heller att hon ska följa med på turnén. Han kommer ju bara tänka på henne hela tiden då om han nu är så galen i henne.

Date:2012-12-12 - Time:21:05:55
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: