Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-11-11 / FILED UNDER: Jelena

Selenas motspelare i Wizards of Wavely Place tar hennes parti



Selena må vara ledsen efter sitt break up med Justin, men hennes vänner i serien Wizards of Wavely Place är på hennes sida!
 
Jelenas break up kom ut i media den nionde november, efter att Justin varit på dejt med modellen Barbara Palvin. Efter denna händelse, skrev flera av Selenas vänner tweeten ovan, där de säger att Justin är en idiot för att ha avslutat förhållandet och även att han får skylla sig själv då han förlorat det bästa i sitt liv. David Deluise som spelar Selenas pappa i serien skrev även "Alla kvinnor borde behandlas med respekt, lyssna på det grabben" och taggade Selena i tweetet.

Vad tycker ni om att Selenas vänner försvarar henne?

- HollywoodLife

Name: Anonym

såklart dom är på hennes sida, men det är inte bara justins fel.. är det ens någon fel? båda kanske var överens om att det inte fungerar just nu pga att vi har olika liv och så!

Date:2012-11-11 - Time:12:22:15
Name: emilia

Du vet väl att förlora det bästa i ditt liv kan vara menat att selena förlorat det inte justin

Date:2012-11-11 - Time:13:46:27
Name: Anonym

Jag tycker att selena gör bara justin ledsen och att hennes vänner lägger sig i de tror jag är inte bästa för justin allså hon förlorar de bästa i sitt liv fast jb komer att ändå hitta någon annan tro mig som e bäteren hon mycket

Date:2012-11-11 - Time:15:18:07
Name: elin

håller med dem ovanför .. det är bara lågt att hänga ut honom för det är inte bara Justins fel utan likaväl Selenas och enligt Selena så har Justin varit den mest underbara pojkvän så vad har han gjort för fel och de kunde lika väl bestämt tillsammans att det inte funkar längre?

tycker bara det är riktigt lågt att hänga ut honom sådär för han är inte värd det men jag hoppas de fortfarande kan vara vänner!!

Date:2012-11-11 - Time:23:45:21
Site: http://elinohrn.devote.se
Name: Anonym

Förstår verkligen inte hur hennes crew och vänner tänker. Beter sig som femåringar genom att hänga ut Justin på Twitter. HON beter sig inte heller speciellt snällt. Fattar inte vad hennes problem är. Hon hänger ju med killar, får inte inte hänga med tjejer utan att hon ska skapa massa drama? Om vi tänker efter så är det ju hennes fel. Om hon inte hade lagt upp bilden så hade ju ingen vetat något...

Sedan så vet vi ju inte vad som hände med deras relation så..

Date:2012-11-12 - Time:00:09:59
Name: Anonym

Det ska vara "Får inte Justin hänga med tjejer utan att hon ska skapa massa drama"

Date:2012-11-12 - Time:00:10:52
Name: Tussan

Hej. Jag har tänkt lite på det här och det blir bara konstigare och kostigare eftersom enligt alla tidningar skriver att det vara selena som dumpade bieber medans hennes kompisar skriver att det vara han som dumpade.Dom skriver om det i Aftonbladet och Aftonbladet har tagit det från en annan tidning som ofta skvallrar . En sak till modellen som tidningar skriver att bieber dejtar har tydligt gått ut och sagt att dom inte dejtar varför kommer inte det med. Jag litar inte riktigt på dessa tidningar när det kommer till sånt. En sak som är mkt märkligt är att för någon vecka sen eller så stod det att selena utnytjade justin(tror inte på det) det kan låta lång dragit men det låter som det skulle kunna var ett dubbel rykte eller att någon ger svar på det andra ryktet ja märkligt är det. Är det bara jag som tycker det hela är mkt märkligt.

Date:2012-11-12 - Time:08:52:46
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: