Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-06-21 / FILED UNDER: Blandat

Bieber ska ha uppgetts köra in i en paparazzi

Justin ska ha påståtts kört sin Ferrari in i en fotograf och sedan kört iväg direkt efter händelsen den 17 juni, enligt en ny rapport. Hur som helst så har polisen pratat med Justin efter händelsen och enligt en källa berättar HollywoodLife.com uteslutande att Justin inte var ansvarig för skador. Polisen ska ha påståtts vara ängsliga om att prata med Justin Bieber efter att han enligt uppgift klämt en papparazzi mellan hans Ferrari och en parkerad bil. Den påstådda incidented inträffade när Biebs skulle lämna Laugh Factory i Los Angeles vid ca 11.45 den 17 juni. Justin intervjuades av polisen ett par timmar efter händelsen, och ska ha nu rötjs för något brott.

 

Justin, 19, var enligt uppgift påväg att lämna Laugh Factory med sin vän Lil Twist, som satt i passagerarsätet av Justins vit Ferrari under den påstådda olyckan. Paparazzis ska ha varit där, tagit bilder, då incidenten påståtts ha inträffat. Justin bad fotografen att flytta sig bort från vägen, när han satt bakom ratten. Tyvärr, efter att fotografen påstods blivit påkörd, fortsatte Justin köra och lämnade incidenten på en gång, enligt TMZ. Justin berättade för polisen att han inte visste om att fotografen ska ha skadats under incidenten. Enligt TMZ, ska polisen ha sagt att paparazzin inte ska ha blivit allvarligt skadad, men att det var fel av honom eftersom han var mitt på vägen.

Den paparazzin som ska påstås ha blivit påkörd och drabbad, var enligt uppgift, tvungen att åka till närmaste sjukhus för behandling.

 

En källa nära sitatuionen berättar för HollywoodLife.com uteslutande - "Det finns vittnen som inte stödjer påståenden om att Justin var ansvarig för skadorna."

Justin Bieber Hit And Run

- HollywoodLife.com

Posted by Elina 


Name: Anonym

Om han körde på paparazzin så var det rätt åt honom. Dom är bara jobbiga! Go Justin! <3

Date:2013-06-23 - Time:21:15:22
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: