Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-06-26 / FILED UNDER: Blandat

Jepsen om Bieber: "Han gör det bästa han kan"


Carly Rae Jepsen ger ett ljummet, nästan nedlåtande försvar till killen som gjorde henne till en stjärna - den kanadensiska Justin Bieber - till Billboard: "Jag står fast vid honom. Jag stöder honom. Jag tror att han är en bra kille, och han gör det bästa han kan," säger den 27-åriga sångerskan.

Till skillnad från resten av pop världen, hävdar Jepsen att hon inte har märkt Biebers senaste upptåg, allt från att han övergav sin husdjursapa till att hävda Anne Frank vara en wannabe Belieber.

"Jag är faktiskt så bortom den kretsen på något av detta, för att vara ärlig", säger hon. "Människor frågar ständigt, liksom, 'Är Justin OK?' Jag har verkligen inte märkt något av det. Jag känner att Justin är en kille som jobbar hårt varje dag, och jag tror att media ibland kan vara lite brutal med grejer och överdriver saker. "

 

- USA Today


Name: Tussan

Nedlåtande försvar ursäkta mig men vad menar dom med det. Hävad att Anne farnk var en wannabe fan det gjorde han faktiskt inte han utryckte sig deremot lite klumpigt men han ängnade en time där till och med museet försvarade honon och han övergav inte sina apa (han blev tvungen att lämna) Här man inte riktigt rättvis mot honom hoppas ni förstår hur jag menar.

Date:2013-06-26 - Time:19:46:02
Name: Hannes

Hej! Justin är min stora förebild, kolla in min cover på "utan dina andetag"! http://www.youtube.com/watch?v=ETuV34Mtjes&feature=youtu.be

Date:2013-06-27 - Time:00:25:50
Site: http://hannesbjernhagen.colin.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: