Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-06-16 / FILED UNDER: Blandat

Justin använder concealer


Det är ingen hemlighet att Justin Bieber, 19, har ett ansikte som älskas av många runt om i världen, men kunde det vackra ansiktet ha lite hjälp från något smink? Kirsti van Zyl var Justins sminkös i Sydafrika och hon delade med sig om hans skönhet look! Läs nedan för att se vad hon sa!

Justin Bieber använder smink - The King Of Concealer

Biebs var i Sydafrika förra månaden för att ha en konsert på Cape Town Stadium. Medan han var där, upptäckte vi en liten hemlighet om honom - han bär smink! Tydligen bär JB smink för att göra hans hud vackrare för sina fans och för fotografier. Han bär inte bara ansiktssmink utan sågs också använda ögonbrynsgele för att göra ögonbrynen mer definierade och välvårdade. Du kan få hans vackra ögonbrynsutseende med hjälp av Anastasia Beauty Tinted Brow Gel!

Sminkösen som arbetat med honom innan showen, Kirsti van Zyl, kommentarer hans skönhet på City Press, och sa: "Han hade vacker hud. Jag använde bokstavligen bara concealer under ögonen och lite pider till lysten. Det är ganska vanligt. Det var en upplevelse för livet, jag var så lycklig. Folk tar mig mer på allvar när de hör detta. "


- Hollywoodlife


Name: Justins wifey

Det är bara rykten. Hon säger så för att sälja produkten.

Date:2013-06-19 - Time:13:24:55
Name: Anonym

Justin är perfekt, och han är naturligt perfekt, tror inte precis att han använder smink varje dag, så han är perfekt

Date:2013-06-19 - Time:18:00:06
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: