Annonser från BloggPartner
DATE: 2010-10-29 / FILED UNDER: Justin i tidningar

Justin bär smink för Mag Cover?



Justin har blivit det senaste offret för Photoshop efter att han har dykt upp på omslaget till en brasiliansk tidning där han tydligen bär make-up.

Justin ser ut som han har haft en komplett make-over för omslaget's shoot, eftersom han verkar ha varit med på bild där han bär ögonskugga och rosa läppglans på framsidan av Todateen Star Mag. Trots de uppenbara justeringar av bilden har offentliggjorts förnekat, berättar Huffington Post: "Vi kunde inte undgå att märka era kommentarer och tweets från bilden av Justin på tidningen's cover".

"Vi skulle vilja säga att ingen förändring gjorts i området i sångarens ögon. Vi hade ett tekniskt problem som mörknar vissa områden i bilden".

De tillade: ".. Vi vill också säga att vi alla kan hitta Justin mycket naturskön. Vi skulle aldrig tro att det är nödvändigt att ändra bilder på honom, naturlig skönhet säger allt, eller hur?"

Justin kan ha meddelat att han är att lansera sin egen nagellack och parfym sortiment, men vi tvivlar starkt på att han är på väg att börja använda make-up ännu.


Name: Mona

Men Photoshop?????

Vem som helst skulle kunna sätta smink på honom om man kan Photoshopa?

Date:2010-10-29 - Time:18:39:13
Name: beatrice

asså det där är ju helt photoshopat :p

den bilden finns ju i originalet som dem är störda. och det där med nagellacket.. asså det var inte ens justin eller nån i hans team som gjorde det, utan det var en tjej som designade dem och döpte efter justins låtar! lol

Date:2010-10-29 - Time:19:27:10
Site: http://mylifesaver.blogg.se/
Name: Jenny

Fan vilken bullshit, klart som fan att de använt photoshop! =O

Date:2010-10-29 - Time:21:18:26
Name: Anonym

asså läser ingen??

e ni FAAN STÖRDA?



"Vi skulle vilja säga att ingen förändring gjorts i området i sångarens ögon. Vi hade ett tekniskt problem som mörknar vissa områden i bilden".



fattar NI FAN VAD DET BETYDER? att det va ett teknist fel? ASSÅ SHIIIT

Date:2010-10-30 - Time:14:53:59
Name: nike bieber.

ja men hur kan det komma sig att det blir just bid ögonen? varför ens photoshopa hans underbara ansikte då blir det ju liksom inte han.

Date:2010-11-01 - Time:11:42:30
Site: http://callmenike.blogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: