Annonser från BloggPartner
DATE: 2011-04-12 / FILED UNDER: Prylar & Postrar

Nya filmen "Biebermania" förväntas redan bli succé!


Xenon Pictures har meddelat releasen av DVD-utgåvan av den populära Justin Bieber filmen "Biebermania!" Den mycket eftertraktade dokumentären om Justin Bieber producerades och regisserades av filmaren Thomas Gibson och anländer på DVD 17 maj.

"Biebermania!" använder exklusiva intervjuer, aldrig tidigare visade bilder och sällsynta klipp att berätta historien om den sensationella explosionsartade Justin Bieber. Från hans första YouTube-video där han upptäcktes av managern Scooter Braun, till hans möte med Usher som lanserade Bieber till en platina-säljande artist och konsert fenomen.

Filmen ägnar särskild uppmärksamhet åt Justin Biebers särskilda förhållande till sina fans, avslöjar insikter om hur hans bild var formad på sociala nätverkssajter som Twitter och Facebook och varför folk har anammat Bieber och gjort honom till den största popstjärnan i världen. Hjordar av lojala Justin Bieber fans har redan börjat diskutera releasen av "Biebermania!" på Twitter och stora återförsäljare över hela USA och Kanada är bråttom att fylla order att ha DVD på sina hyllor med 17 maj. 

"Justin Bieber: Never Say Never" drog in över $ 88.000.000 i världen för biljettintäkterna till i dag har Justin Biebers berömmelse höjden från nätet musikvideor och platina säljande sånger till film och TV med samma häpnadsväckande popularitet. "Biebermania!" är den första hög kvalitets DVD-utgåvan som följer Biebers framgång. Xenon Pictures är en oberoende film-och mediedistribution företag specialiserat på  dramer och populära independentfilmer ofta förbisedda av mainstream studios.
-PRNewsWire

Det finns inget som säger ifall filmen kommer till sverige eller inte, vi får vänta och se!




Name: souie

HOPPAS DEN KOMMER TILL SVERIGE! :)



Kolla : http://typsouie.blogg.se/ <--- Lägg en kommentar om du vill se mig i fler videoklipp, det kommer antagligen läggas ut fler klipp inom kort! Jag är tacksam för alla kommentarer, puss

Date:2011-04-12 - Time:21:51:34
Site: http://typsouie.blogg.se/
Name: belieber

vänta lite nu, förstår inte riktigt!! Är detta en ny film, alltså en helt annan film utöver neversaynever?? snälla svara!!

Date:2011-04-13 - Time:00:08:44
Name: Anonym

men kommer den inte på bio först? ;s

Date:2011-04-13 - Time:07:37:42
Name: Anonym

alla filmer kommer inte först på bio...DUUH!!!

Date:2011-04-13 - Time:16:57:29
Name: lovisa

så ni alla menar att han kommer ut med en helt ny film i så fall måste jag ha den filmen vet någon vad den heter och hur mycket den kostar

Date:2011-05-01 - Time:20:57:04
Site: http://justindrewbieber.blogg.se/
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: