Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-12-31 / FILED UNDER: Blandat

År 2012 - Hela Justins år

Januari: Justin uppträde på Times Square på nyårsafton för att tillsammans med oss alla, välkomna det nya året. Han släppte en ny låt tillsammans med Jayden Smith, som hette ''Happy New Year''. Bieberconda började topptrenda på twitter och mycket nya rykten om Believe albumet började strömma ut. Justin färgade även sitt hår mörkade och vi fick se Jelena spendera en hel del tid tillsammans. Deras kärleks resa till Mexiko fick vi alla ta del av, då Justin även visade upp sin nya tatuering av Jesus på hans ben. Jelena visade verkligen sin kärlek för varandra på både instagram och twitter. De var oskiljaktiga under hela Januari månad. 
 
Februari: Justin var i full gång med att jobba på BELIEVE för att snart skulle singlarna börja släppas en för en. Han var i studion mycket den månaden. Justin nådde 17 miljoner följare på twitter och folk började snacka om att han skulle nå 18 miljoner på sin 18 års dag den 1:a mars. Det här var nog Justins stora skateboard månad, han skatade så ofta han fick tid. Justin "gifte" sig också med Avalanna. "Live My Life" släpptes. Carly skrev på skivkontrakt med Justin och "Call Me Maybe" blev en hit. Justin spelade också in "The Ellen Show" dagen innan hans 18 års dag (29:e).
 
Mars: Första dagen i mars månad kan ingen belieber glömma. Justins 18-årsdag. Han firade sin födelsedag med familj, vänner och selena såklart. De hade en stor middag och en fest, som vi alla fick se bilder av. Justin fick även 18 miljoner följare på twitter, dock inte på hans födelsedag som var planerat. Under denna månaden började Justin även kolla på hus. Och det spreds rykten om att Justin varit otrogen med Taylor Swift på grund av deras medverkan i punk'd, vilket såklart var falskt. Justin twittrade sitt ''telefonnummer'' på skoj. Det ledde till ett par blev uppringda av tusentals fans. Vi fick veta att det skulle bli en musikvideo till Boyfriend och ''teasers'' släpptes på twitter. I slutet av Mars månad var Justin tillsammans med Ashton Kutcher med i Jimmy Kimmels show.
 
April: Justin vann "Fan Choise" på Juno Awards och blev även täckt av grönt slime på scenen. Pattie fyllde 36 år. Han hamnade No. 2 på Billboard Hot 100 singles chart, med "Boyfriend" som sålde över 559,000 kopior den första veckan. Han köpte sitt "mansion" i Calabasas. En man i 34-års åldern åkte fast för att ha låtsas vara Justin på nätet. Justin gjorde en intervju med Tilde De Paula för TV4. Han var med i "Seventeen" tidningen. Jelena var med på ''Kiss Cam'' på Lakers Game. Han köpte en ny motorcykel för $20 000 och gav ett dyrt smycke till Selena. Han blev fångad på bild när han målades med mascara och det bekräftades att Justin skulle till Sverige. Eenie Meenie hade 2 års jubileum och Justin nådde 21 miljoner följare på twitter.
 
 Maj: Justin var i Norge för första gången där alla fansen var galna, där gjorde han även en intervju med Skavlan. Sen reste han runt mycket bl.a till Paris. Han släppte även singeln "All around the world" som blev en succé. Det var även denna månad som incidenten med papparazzin hände, och polis var inblandade. Jelena sågs ute på restauranger också. Justins syster Jazmyn fyllde 4 år.  
 
 Juni: Albumet som vi hade väntat på så länge släpptes! Biljetterna till turnén i Nordamerika såldes slut på en timme. Han va på PR turné i europa för det nya albumet och gjorde gratis konserter i bland annat Norge, Italien, och Frankrike. Justin lyckades även krocka med ännu en glasdörr under denna månaden. Han listades som den 2:e populäraste kändisen, sålde slut två MSG konserter på 30sek, Justins pappa, Dan Carter och Alfredo fyllde år, den nya Girlfriend parfymen släpptes, han gjorde en stor intervju med Billboard Magazine och var även med på omslaget. Justin blev också nominerad till MMVA's (MuchMusic Video Awards) i Toronto och vann de två kategorierna ''Ur Favorite Artist'' och ''International Video of the Year''. 
 
Juli: Den 6:e Juli såldes biljetterna till Justin konsert i Sverige och alla var som galna. Justin åkte fast för fortkörning, spelade in musik videon till ALAYLM, nådde 25 miljoner följare på twitter,  var i Japan och uppträde samt var med i en tv show, uppträdde @ Australias Got Talent och han tog även med Selena till Malaysia och på hennes födelsedag bjöd han henne på middag. Men störst av allt denna månaden var nog ändå när Justin var med på Teen Choice Awards och tog hem fyra priser. ''Male Artist'', ''Single By Male Artist'', ''Male Music Star Of Summer'' och ''Male Fashion Icon''. 
 
 Augusti: Den första dagen i Augusti släpptes ALAYLM videon och efter bara en dag fick den 4miljoner visningar vilket gjorde den till mest sedda videon på ett dygn. BELIEVE sålde även platinium (över 1 miljoner sålda skivor). Justin besökte Disneyland, han blev den populäraste online kändisen, ALAYLM hamnade #15 på billboard listan, Justin var med i Vogue Magazine och även Vibe Magazine, Jelena blev  #8 mäktigaste paret i världen, justin skaffade ytterligare en tatuering och han nådde 27 miljoner följare på twitter.
 
September: Alla Beliebers med Twitter kanske kommer ihåg hur crazy allt var med "#votebieber". Det gick upp och ner, det såg väldigt tydligt ut hur riggat hela saken var. Vad tror ni? Just Getting Started släpptes i stora delar av världen. Han var med och uppträdde på America's Got Talent, han uppträdde på Dancing With The Stars, och han blev #1 på Popdusts "World's Greatest Pop Stars In Music", strax därefter låg Taylor och Rihanna. Våran älskade Avalanna Routh, också känd som Mrs. Bieber avled denna månad. Justin startade sin Believe Tour i Arizona och den första konserten tillängnade han till Avalanna.
 
Oktober: Han är i full gång med sin turné och han har inte så mycket tid att göra annat än att göra sina konserter. Justin gjorde sin intervju med Oprah, och hon sa att det va den största intervjun hon gjort sedan Michael Jackson. Han tatuerade en uggla på sin arm. 
 
November: Jelena dramat är i full gång. "Har dom gjort slut eller inte?" "Har Selena regler för Jutin?" "Slår Justin Selena?". Drama hit och drama dit. Det var en händesefull månad i deras förhållande. Justin va med och uppträdde på Victoria's Secret Fashion Show '12, där han sjöng Be Alright & BAAB. I ett avsnitt av Family Guy slog karaktären "Peter Griffin" ner Justin. Det var blandad kritik mot det. 
 
December: Inspelandet av Believe 3D började och Jelena dramat fortsatte. Justin nådde 32 miljoner följare på twitter, han uppträde på Jingle Ball, BAAB videon nådde 100 miljoner visningar och Justin blev inte nominerad till Grammy Adwards 2013 vilket blev en stor besvikelse. Det släpptes även fler datum till believe turnén, han var med på Ellen's Show och gav bort Pac till en lycklig tjej. Justin blev även #5 artigaste kändisen, Jelena åkte iväg på skidresa och vi fick veta den stora nyheten om att Believe Acoustic släpps i Januari!
 
Hoppas vi fick med det mesta som hänt under året & med det så önskar vi ett gott nytt år.
 
Mega mycket creds till Johannes Nyhlen, Nathalie Ekström och Johanna Barfoed för denna årskrönika!

Name: Johanna

Han uppträde med ALAYLM inte Be alright på VS fashin show ;) haha, inte så viktigt men,men :P

Date:2012-12-31 - Time:00:45:52
Site: http://biebsloverss.blogg.se
Name: Love justin

I love you justin you are amezing

Date:2012-12-31 - Time:10:06:10
Name: bieberfever

Ehmm det stavas Dan Kanter inte Dan Carter :)

Date:2013-01-01 - Time:19:11:15
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: