Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-12-01 / FILED UNDER: Fans

Fans angående Jelena


Get More: Justin Bieber, Music News


Name: felicia

får kommentera på detta inlägget eftersom man tydligen inte kan kommentera på det andra inlägget om one direction. Detta är mitt svar till vad ni skrev.

Herregud chilla ! hur fan ska vi veta att du lägger ut det på din blogg pågrund av att en tjej har bett dig om det ?? Ta det lugnt ! frågade ju bara varför du la upp det och så börjar du skriva om att vi är omogna och sånt skit. det va bara en fråga !!!
tyckte verkligen att du överdrev med att skriva det.
och vadå ''ni är duktiga på att slänger runt med meningen beliebers help beliebers'' ?? hur skulle vi veta att du la ut det för en BELIEBER. Jag ställde bara en fråga och får tillbaka värsta utskällningen om det :S fattar inte vad jag gjorde för fel med att ställa frågan om varför du la upp något på bloggen om one direction.
..... puss tillbaka :$ .....

Date:2012-12-02 - Time:03:07:02
Name: Alicia

Men seriöst ?? Ni behöver ju inte dampa bara för att vi kollar på er blogg och förväntar oss att det är justin vi ska se och så gör ni reklam för one direction. En annan sak som jag tycker är lite konstigt... först är du skit sur och sen i slutet skriver du puss ?? haha!! vi bara skrev som vi reagerade men ni gjorde en update där ni klagar på att vi är omogna så vem är det som är omogen ?? Bara chilla (KEEP CALM AND LOVE JUSTIN BIEBER) Piece :P

Date:2012-12-02 - Time:03:09:40
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: