Annonser från BloggPartner
DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Frågestunder

Varför dissade Selena Justin på festen?Selena flög solo från hennes kille Justin på Vanity Fair's Oscar fest. Vi älskar hur hon är så oberoende!

Selena Gomez, 19, gick på röda mattan på Oscarsgalan's exklusiva party den 26 februari med mamma Mandy Teefey - med Justin Bieber bakom. Och nej, detta innebär inte trubbel i paradiset.

Vi tycker det är kul att Selena tog hennes mamma med på Vanity Fair's fest. Även om hon är i ett seriöst förhållande med Justin, betyder det inte att de behöver spendera varje minut tillsammans. Dessutom är det viktigt för dem att fokusera på sin karriär - var för sig.

"Selena's läger vill inte att Selena ska kallas 'Justin Biebers flickvän' snarare än en skådespelerska och en sångare eller underhållare," berättar en källa exklusivt.

Vi älskar att även om tiden är dyrbar för dessa turturduvor, eftersom de kan gå veckor utan att de ser varandra, har de ändå få tid för vänner och familj. Det är definitivt så ett sunt, ungt förhållande ska vara. Detta kommer bara att gynna deras relation och karriärer. Dessutom visar detta att Selena är en självsäker och självständig ung kvinna, vilket är fantastiskt!

- Hollywoodlife


Name: Anonym

finns det inte några mer bilder eller videor från galan? det kanske inte har kommit ut än men skulle vara kul att se vad justin hade på sig och så!! :Pp

Date:2012-02-28 - Time:15:32:07
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: