Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-04-18 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

MSN: Pirrig väntan på Justin Bieber

Pirrig väntan på Justin Bieber

Popfenomenet Justin Bieber drabbar Sverige för tre slutsålda konserter nästa vecka. 17-åriga Cassie Bäckman och Nicolina Jovic driver Nordens största blogg om superstjärnan. På måndag får de äntligen se honom live.

Popfenomenet Justin Bieber drabbar Sverige för tre slutsålda konserter nästa vecka. 17-åriga Cassie Bäckman och Nicolina Jovic driver landets största blogg om superstjärnan. På måndag får de äntligen se honom live.

Minst 2 timmar om dagen och upp till 14 inlägg varje dygn. Det är vad Cassie Bäckman och Nicolina Jovic i tre års tid har plöjt ned i sin blogg - en av Sveriges största om Justin Bieber. Nicolina Jovic upptäckte kanadensaren i maj 2009, när hans första låt "One time" släpptes.

- Jag hittade honom på en blogg och tyckte att han var söt. När första videon "Baby" kom var jag fast, säger hon.

Sedan februari har hans låtar spelats 300 000 gånger per dag i Sverige, visar unik statistik från Spotify som TT Spektra har tagit del. Totalt har popstjärnan spelats 114 miljoner gånger. Förmodligen står besökarna i Globen i Stockholm för en hel del av dem. Superstjärnan ger tre konserter nästa vecka, en på måndag, tisdag och onsdag. Dessutom spelar Justin Bieber i Köpenhamn på lördag.

Cassie Bäckman och Nicolina Jovic ska gå på de två första i Stockholm och har inte riktigt bestämt sig för när de ska ställa sig i kö.

- Man får inte börja förrän sju på morgonen. Vi vill ju föregå med gott exempel men... säger Cassie Bäckman och Nicolina Jovic fyller i:

- Vi har ju ståplatser och den som kommer först in dit får stå längst fram.

Justin Bieber twittrar flitigt och lägger titt som tätt ut bilder på Instagram när han gymmar, ligger i sängen eller står på scenen.

- Han når ut till sina fans och det känns som att han verkligen bryr sig om oss, berättar Cassie Bäckman om varför hon gillar Bieber.

- Han har kämpat för att komma dit han är. Jämför med Will Smiths son Jaden till exempel, han föddes i en känd familj, även om han inte är jätteduktigt på något så blir han känd ändå, säger Nicolina Jovic.

Skandalerna med den insmugglade apan Mally, ett klumpigt Anne Frank-uttalande och påstådd jointrökning har fått kärleken att svaja lite.

- I början var han väldigt jordnära men det känns som att han har börjat gå lite åt fel håll, säger Nicolina Jovic och fortsätter:

- Jag har förståelse för att han vill testa saker, det är så i ungdomen. Men samtidigt måste han tänka på att han inte är vilken ung som person som helst.

Trots struligheter är de båda övertygade om att han aldrig skulle göra något riktigt dumt. För att de ska överge sin idol krävs ett allvarligt brott.

- Typ att han mördar någon, eller misshandlar en kvinna, säger Cassie Bäckman.

Hon och Nicolina Jovic har inte fått tag på biljetter till onsdagens spelning i Stockholm men kommer att ha fullt upp ändå.

-TT

Interjuer med oss bloggägare finns nu lite överallt. HÄR är en artikel i Smålandsposten. HÄR är en i Göteborgsposten,  HÄR är Metro, HÄR är GD.se och sedan på en massa massa andra ställen som finns länkade typ HÄR. Idag kom även ett nummer av Aftonbladet där jag medverkade och imorgon kommer vi båda finnas med i numret av Expressen. 

Name: Anonym

Vilket hotell kommer Justin vara på i Sverige och när kommer han?

Date:2013-04-19 - Time:08:12:21
Name: Fanny

Vad roligt att ni kom med i tidningarna! Ni är verkligen värda det. För all tid ni lägger ned på den här bloggen och ger oss fans en liten extra blick in i justins vardag!

Date:2013-04-19 - Time:09:18:28
Site: http://nannyy.blogg.se
Name: Hanna

jag är verkligen ett fan av justin men är ett ännu större fan av jaden, för det första att säga att han inte är duktig på nått är strunt prat han är grym skådespelare och rappare och som han säger hela tiden hans pappa har ingenting med hans framgång att göra, han fixar allt själv och jaden låter inte will lägga sig i för han vill göra det själv, och jag tror inte det är så lätt att bli född i en känd failj han blir hela tiden jämförd med sin pappa och sin mamma för den delen och som ni att alla tror han är känd bara för det är will smith son t.ex. will har en annan son trey och han har inte gjort nått inom kändiskapet förutom Dj och han är inte alls känd folk vet knappt vem han är så det är inte sant han har blivit känd för ingenting han har också jobbat sig dit han är idag, för hade han inte gjort nått bra skulle han vara som trey och inte synas i kändisvärlden.

Date:2013-04-19 - Time:19:54:48
Name: N

Jaden är en grym rappare och skådespelare, och bättre än Justin på båda. Håller inte med om att han inte är "jätteduktig" på något. Bara för att han kanske inte behövt jobba like hårt som Justin betyder inte att han inte har gjort det alls.

Date:2013-04-19 - Time:21:40:39
Name: Anonym

Är så äckligt avundsjuk på er, haha... Är den här bloggen eran, för att jag har sätt att andra också skriver här eller är det bara så att de andra "jobbar" här :)

Date:2013-04-19 - Time:21:46:56
Name: Elin

Gud vad kul att ni får vara med i tidningen OCH att ni ska få gå på konserten :) Jag ska gå på Onsdagen med min syster och jag har typ aldrig vart på en sån stor konsert så jag taggar! Sjukt kul att ni kom med i tidningen! (För bästa bloggen i världen tycker jag xD) Det skulle vart riktigt kul om ni la ut videos som ni har filmat från konserten (om ni har bra plats) Er blogg äger!!!!!!!!!

Date:2013-04-20 - Time:08:58:31
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: