Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-04-25 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

MSN: Polis fann knark på Biebers turnébuss


Tillslaget skedde precis innan en konsert i Globen i går sedan poliser misstänkte att det fanns knark ombord på världsstjärnans buss.

- Kollegan kände som man uppfattade att det luktade starkt av marijuana, som om man hade rökt i bussen, berättar Lars Byström, informationsansvarig på Stockholmspolisen för Aftonbladet.

Vid tillslaget fann Citypolisen en mindre mängd marijuana samt en elpistol som kräver tillstånd i Sverige.

Enligt poliser som tidningen varit i kontakt med ska flera personer i Biebers team drabbats av panik och yttrat saker som "Shit! The stash!".

Det finns inga bevis som knyter Bieber själv till drogerna men mycket tyder på att han befann sig på bussen strax innan tillslaget.

- Det stämmer bra det. Han var förmodligen med på bussen när den lämnade hotellet, säger Byström till Expressen.se.

Drogerna är nu skickade till SKL för analys men utsikterna för att finna en skyldigt bedöms vara mycket små.
-MSN.se

 


Name: Anonym

gud vad besviken man blir

Date:2013-04-25 - Time:20:42:55
Name: Marie

Tror inte på de. +att han åkte bli till showen inte i bussen, några sa de iallafall..

Date:2013-04-25 - Time:21:27:59
Site: http://Www.marieosterman.blogg.se
Name: Anonym

nej han åkte buss till showen, finns ju bilder på det till och med

Date:2013-04-25 - Time:21:38:43
Name: L

Vad är du det du inte tror Marle, det är ju liksom ett faktum att polisen hittade det, de ljuger inte direkt ... det är justin som försöker skylla ifrån sig på twitter

Date:2013-04-25 - Time:22:42:46
Name: Tussan

Jag här tänkt lite på det här men det är inte en turne buss han har med sig utan flera. Jag tror 50 på det här tills dess kan vi bara vänta och se tills det kommer fram, det kan mkt väl vara så att någon har med sig marijana eller vad det nu är för det vet man inte häller innan det är upprätt. Hoppas den skyldiga kommer fram det är bäst så för allas skull. vi får väl se vart det här leder. vad ska dom med en elpistol till. Om någon dansare skulle haft med det borde dom ju oxå känt det några andrar dagar. Om det är Bieber hoppas jag han eränner sist gjorde han ju det så tycker man att han borde erkänna den gången oxå men fatum är att det faktiskt inte behöver vara han den gången eftersom det är många vilket gör det ännu svårare.

Date:2013-04-25 - Time:23:53:20
Name: Johanna

Är det Justins så kommer jag grina sönder...😭

Date:2013-04-26 - Time:07:56:30
Site: http://www.biebsssnoveller.blogg.se
Name: Saga

Håller med tussan, dom är ju väldigt många på bussen så det behöver ju inte vara hans. Och om det är så att han har rökt det så är det ju säkert fler än han. Blir väldigt besviken om han har rökt på igen. Stöttar han till 100% men det är hemskt att sånt här ska hända, förstår att det är mycket press och stressigt. Bäst hade det nog varit om han hade tagit en paus efter believe tour och bara fokuserat på sig själv, vill bara att han ska bli den riktiga glada Justin som hälsar och pratar med sina fans. :)

Date:2013-04-26 - Time:08:40:19
Name: Tussan

Tydligen vägara oxå biebers team att talla om händelsen. I det fallet hade det varit bättre om dom hade talat. Jag vill oxå ha tillbaka den glada Bieber jag tror att han kanske är utbränd han måste illafal få vila. Det kanske är så att han faktiskt använder droger. Sen det har ju inte varit något problem med det här på i något annat land. men samtidigt det är aftonbladet som skriver jag tror halft på det , men samtidigt aftonbladet är inte riktigt att lita på men poliserna ljuger inte . Är elpistoler laglit i andra länder????

Date:2013-04-26 - Time:11:50:53
Name: Tussan

Tyvärr är detta inte ett rykte polisen har verkeligen hittat det dom tror är narkotika i Bieber buss. Men sen om han vara med vet om det eller ej det vet man inte.

Date:2013-04-26 - Time:13:50:33
Name: Anonym

Det var inte Justins. Han har inte rökt på, polisen har kommit ut med att det inte var Justin. :)

Date:2013-04-26 - Time:18:27:56
Name: Maria

Asså även om det nu "inte är justins" så är det ju ändå FÖRJÄVLIGT ett det över huvudtaget finns droger på hans buss. Herregud. Stackars alla småtjejer säger jag bara som ser upp till han... Håll bättre koll på bussen och personerna runt omkring honom isf Mr Crew. Drogad personal/dansare etc är inte att leka med alltså, om det nu inte faktiskt är Justins. Marijuana, eller cannabis som det faktiskt också är, är ju en jävligt farlig drog. Att vara i närheten av någon som använt marijuana kan vara livsfarligt, med tanke på att många som är höga inte vet vad dom gör och kan göra allt från att få panikångest, skador på organ vilket leder till störningar som gör att man kan i princip "löpa amok" mot omgivningen. Just sayin. Jag är grymt besviken.

Date:2013-04-26 - Time:21:08:27
Name: Elin

Asså låt honom vara, han är ju bara 19 år! Om han hade rökt på hade han ju varit hög på meet&greet och på konserten. VAR HAN HÖG PÅ MEET&GREET OCH PÅ KONSERTEN?!?! Nej, det var han verkligen inte! Det är pinsamt att media ska göra nyheten 1000 gånger större än vad den egentligen är, Sverige är bara så extremt beroende av "en bra nyhet" som kan skapa stora rubriker. Justin hade tre stycken underbara konserter här i Sverige, och som ett storslaget avslut på hans vistelse går de nu ut med den här bullshiten. Tror ni nu att Justin längtar efter att komma tillbaka till landet som anklagar honom för att knarka?!?! Är så arg över att svensk media ens kan anklaga justin för att "troligen ha befunnit sig på bussen" där det sägs att man har rökt på. Och till alla er som tror att justin på riktigt har rökt på tycker jag att ni ska tänka om. Han har gjort det en gång, vilket han har erkänt och ångrar djupt. Har har varit med om en riktigt lång resa för att komma dit han är idag, han är också tillräckligt smart för att förstå att han inte ska förstöra sin karriär tack vare dessa droger. Han har också alltid sett upp till Michael Jackson, då har han även lärt sig om hur droger kan påverka en! Han skulle aldrig göra samma misstag och honom! Så lägg ner alla anklagelser nu, för det är inte värt att ens tro på alla dessa falska rykten.

Date:2013-04-26 - Time:21:44:39
Name: Anonym

lol banga att alla ska panika över att justin har rökt, alla gör de o de är inte största grejen hade varit värre om det var koks eller liknande

Date:2013-04-26 - Time:23:04:08
Name: Tussan

Nu är det såhär att förmodligen är det någon som har haft med sig drogen in på bussen för hade dom rökt på innan hade det antgligen upptäcks då. Sen det ä farligt med droger och något man absolut ska regera på. Men samtidigt ibland kan man skälla hur mkt som helst utan resultat men går man in och stöttar personen så orkar den kanske ta tag i sina problem. Jag tror Bieber är totalt utmattad och gör så gott han kan men orkar kanske inte igenteligen han vill ju inte svika sina fans och kanske försöker och ger allt på konserterna . Sen om det är någon av dom andra som röker så måste den personen komma fram och erkänna. Bieber känner sig själv kanske sviken av någon på bussen eller så vet dom att någon har problem men gett den persoen en chans. Vi ska stötta bieber så han känner att alla inte skäller hans ålder gör det hela oxå ännu svårare , han måste lära sig ta ansvar men samtidigt persen är jättehög det bästa hade kanske varit om Scooter åkte med och kanske tar över ansvaret en tid. Sen är det viktigt när han gör en bra grej att låta honom höra det och märksama det. Sen media ja kan tycka att ibland går dom lite långt.

Date:2013-04-26 - Time:23:30:16
Name: Elina

Orka att svenska poliser ens håller på så. Justin kommer hit på turné, orka ens leta i bussen efter knark. Än sen typ? I alla andra länder så har de ju inte ens gjort det... -____- Han har rökt weed en gång, han kanske gör de igen. Men de kanske inte är HANS weed..

Date:2013-04-27 - Time:11:21:18
Name: Förståndig

Ni som skriver här måste förstå vissa saker.

Polisen har ett jobb att sköta och om de misstänker att det finns droger på en buss så har de laglig rätt att genomföra en husrannsakan, faktum är att de enligt lagen i så fall ska genomföra en husrannsakan. Polisen har alltså inte gjort något som helst fel utan tvärtom ett bra arbete.

Vidare rapporterar media så klart för att locka läsare, om detta hade hänt i något annat land hade samma sak skett där med rapporteringen, nyheten spreds ju dessutom. Det är någonting man får räkna med som en kändis, att ifall något olagligt finns på din turnébuss så kommer media rapportera om det, allt annat vore verklighetsfrämmande.

Sist men inte minst, varken polisen eller svensk media har i det här specifika fallet anklagat Bieber för att vara skyldig. Polisen bedriver en utredning för att försöka ta reda på vem som är skyldig men de lär inte lyckas. Dock gör medieuppgifter gällande att det blev ett himla ståhej i Biebers personalstyrka när upptäckten uppdagades. Hela personalstyrkan bör nog rannsaka sig själva och inte för att någon kanske knarkar utan för att de har gjort någonting olagligt (i Sverige), de flesta stora artister förefaller någon gång tyvärr ha knarkat.

Date:2013-04-27 - Time:13:01:23
Name: Tussan

Jag håller med förståndig.

Date:2013-04-27 - Time:14:09:58
Name: Tussan

Ju mer jag tänker desstumer kommer jag på saker jag glömmer att skriva. Polisen har i detta fall gjort helt rätt. Poliserna har kanske sett till att stoppa den eller dom som har narakotikan på bussen på så vi kanske dom förhoppningsvis slutar . Förhoppningdvis kommer dom att ta tag i det här.

Date:2013-04-27 - Time:14:15:46
Name: Tussan

heheh hej igen. Det här gör dom förhoppningsvis aldrig om och så har dom lärt sig ordentlig läxa. Förmodligen skäms alla ordentligt vilket jag hoppas att dom gör. Bieber har förhoppningsvis ett mkt dåligt samvete just nu och kommer kanske att prata om det och den som tog in knarket sitter nog med ännu sämer samvete. Droger är något vi absolut ska regera på. själv blev jag ledsen när jag hörde det men samtidigt som förstånidig skriver polisen sköter sitt bara sitt jobb, och i detta fall gjorde dom det bra. Jag glömmer hela tiden att skriva saker.

Date:2013-04-27 - Time:14:29:57
Name: Tussan

Jag vill bara säga jag skäms så ordentligt . Förståndig (-: fick mig att inse att jag har glömt att skriva visa saker som jag borde har gjort tex att polisen gjorde helt rätt för det gjorde dom och det tycker jag verkeligen , förstår inte hur jag kunde glömma brukar försöka skriva så gott jag kan och tänka på allt . Vist är Scooter chefen förhoppningsvis tar han tag i allt det kan vara så att dom redan har fått sig en gigantisk utskällning av den som är personal ledare på resan. Det bästa hade varit om Scooter hade rest med och tagit kontrollen över det hela. Jag hoppas att ni förstår hur jag menar förlåt mig så mkt jag känner mig så dum.

Date:2013-04-27 - Time:14:57:56
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: