Annonser från BloggPartner
DATE: 2013-01-09 / FILED UNDER: Blandat

Justin's arbete med PoP

 
Som en del av Scholastic's globala alfabetisering kampanj, Read Every Day, Lead a Better Life, har vi identifierat organisationer som varje dag jobbar med att lära barn att läsa, älska att läsa och ha tillgång till böcker. Vi kallar dom "Alfabetiserings Hjältar" och vi vill erkänna deras hårda arbete här på bloggen.
 
61 miljoner barn runt om i världen har ingen skola att gå till. Den icke vinstdrivande Pencil of Promise anser att  alla barn ska ha tillgång till högkvalitativ utbildning. PoP skapar skolor, program och globala samhällen runt det gemensamma målet - alla ska ha rätt till utbildning.
 
Den här vintern har PoP slagit sig ihop med Justin Bieber för att lansera sin andra årliga Schools4all kampanj, en rörelse av studenter för studenter. Bara $25 utbildar ett barn i en Pencil of Promise skola. Med start den 31 januari kommer varenda insamling av $25 som en elev i högstadiet eller gymnasiet samlar in vara en lott post för att få Justin att komma på besök. Varje student kan skapa eller gå med i deras skolans fundraising team på Schools4All.org. Justin Bieber kommer att besöka den vinnande skolan och fira med eleverna, för att visa uppskattning för deras engagemang.
 
On Our Minds at Scholastic
 
 

Name: Elin

Jag tänkte bara höra, visst är Justin nominerad i People's Choice Awards? Men visst är det ikväll? Vet du vilken tid det sänds i Sverige, och Vart man kan kolla på det?

Date:2013-01-09 - Time:15:24:21
Name:
Remember me?

Mail: (Won't be published)

Your site:

Comment: