DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Blandat

Bieber's 18års dag: Ett Guinness World rekord


Denna torsdag, 1 mars, är en mycket speciell dag för... Justin Bieber fyller 18 år! Det är en stor en. Så vi behöver din hjälp för att ge Justin en födelsedagspresent han sent ska glömma: ett rekord för 'Most Social Media Messages Within 24 Hours.'

Hur fungerar det?
Allt du behöver göra är att du under den 1 mars, 2012 (dvs. någonstans efter midnatt - fyra sex tiden på morgonen - i Sverige) twittrar, retweet eller publicerar på Facebook det budskap som du hittar på www.happybirthdayjustinbieber.com! Ja, det är så enkelt. Så håll ögonen öppna...

Vänligen gå med i www.happybirthdayjustinbieber.com för att få upp den stora händelsen och sedan igen den 1 mars för att delta genom att skicka ut budskapet och önska Justin en mycket lycklig födelsedag.

Följ Justin Bieber's födelsedags Guinness World rekordförsök på: twitter.com/JBWorldRecord

- JustinBieberZone

DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Justin's födelsedag i samarbete med HallmarkJustin
Bieber fyller 18 Torsdag 1 Mars 2012, och vilket sätt är bättre om inte att fira den gyllene pojkens födelsedagmed en ny linje från Hallmark kort.

"Vi är glada att samarbeta med Justin Bieber för att ge ett nytt sätt för konsumenter och fans att ansluta, samtidigt fira sin kärlek till Justin Bieber och hans musik. Denna samling av kort med visnings bara, innovativa och interaktiva funktioner kommer att ge konsumenterna långt-bestående gratulationskort och Justin Bieber erfarenhet." säger Hallmark licensiering regissören Jenny Hofeditz.

Bieber-tema samlingen av mer än 48 kort kommer att innehålla ljus, sånger från Bieber och pop-up-displayer. Korten kostar $ 2,57 till $ 9,99 (vilket motsvarar ungefär 7 till 69 svenska kronor) och kommer att drabba Walmart butiker över hela landet i april och Hallmark Gold Crown butiker i maj.

De omfattar känslor som, Hoppas din stora dag rockar som aldrig förr, Tjejen.. det finns så mycket att fira om dig, Grattis på födelsedagen! och, Du måste vara en av mina största fans för att du har överraskat mig, tjejen!

- JustinBieberZone


DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

IGÅR: Anländer till en studio för ny photoshootI Los Angeles.


DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:

"Uh oh swagtime"


@alfredoflores: "Just creeping on @justinbieber taking photos of himself. Story of my life."DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Bilder

Ny bild
DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Twitter

Scooter & Ryan twittrar:DATE: 2012-02-29 / FILED UNDER: Övriga videos

Sprid, sprid, sprid!


Imorgon smäller det och vi vill så gärna att Justin ser den! Sprid den på twitter, tumblr, facebook, bloggen, överallt! Kom igen nu!

DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

"Joustin Beaver" skaparna stämmer Justin BieberFöretaget bakom
"Joustin Beaver" appen stämmer tillbaka Justin - företaget, som heter RC3, insisterade att
"Constitution" lagen skyddar deras rätt att skriva skit om vem som helst som de känner för, rapporter TMZ.com.

Bieber's jurist har skickat ett föreläggande-och-avstå brev till skaparna av "Joustin Beaver" appen förra veckan, där han hävdar att företaget använder Justin som varumärken. Men nu kallar företaget Justin för bluff... de nu lämnar in sin egna förebyggande stämningsansökan mot Bieber, där de förklarar för domstolen att företaget inte bryter mot några lagar genom att göra narr av honom.

Enligt RC3 är "Joustin Beaver" appen en parodi som skyddas genom det första tillägget i den amerikanska konstitutionen.

- JustinBieberZone

DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Jelena

Falsk sex video på Jelena sprids!Selena
Gomez & Justin Bieber är offer för en sexfilm skandal. Facebook-användare varnades denna vecka mot en ny bluff som gör anspråk på att erbjuda en "sovrumsvideo" på Justin Bieber och Selena Gomez, rapporterar Yahoo!

Dator
bevakningsföretaget Sophos sa att bluffen sägs innehålla en läckt "dold kamera video" där man får se intima stunder mellan Bieber och Gomez. Sophos säger att när användarna klickar på länken kommer de tas till en tredje webbplats som uppmanar dem att "dela" video med sina Facebook-vänner. Efter delningen kommer användarna att dra in en provision till bedragarna.

- OceanUP

DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Twitter

Justin om Ellen:
DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Twitter

Twitter:


DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Jelena

"Ny" bild på Jelena på inspelningen av Mistletoe
DATE: 2012-02-28 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:"Good morning"

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Lurar Taylor Swift i ett promo för MTV’s Punk’d

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Twitter

Twitter update från personer i Justin's närhet:

Pappa, Jeremy:
Scooter:

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Andra om Justin

Billy Crystal: 'Justin Bieber var bra under sändningen'

Justin Bieber Oscars

HollywoodLife.com pratade uteslutande med värden om hans uppträdande med pop stjärnan!

Justin Bieber chockade fans genom att uppträda i ett tejpad segment på 2012 Oscars, och värden Billy Crystal säger att han var det perfekta valet för det!

Justin, 17, dök upp i den inledande montage parodin av 'Midnight I Paris' för att hjälpa Billy. Vi talade med Billy, 63, igår på Oscarsgalan och han berättade till HollywoodLife.com att Justin var fantastiskt att arbeta med.

"Justin Bieber var bra," sa han. "Han är en riktigt rolig kille och har en underbar humor. Om jag bara kunde ha så många Twitter fans som han! "

- Hollywoodlife


DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Fanvideos

Fanvideo:Justin la ut den på facebook och skrev "great thing to wake up to. this is a fan made video. this is our journey. thank you. #inspired #grateful"DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Frågestunder

Varför dissade Selena Justin på festen?Selena flög solo från hennes kille Justin på Vanity Fair's Oscar fest. Vi älskar hur hon är så oberoende!

Selena Gomez, 19, gick på röda mattan på Oscarsgalan's exklusiva party den 26 februari med mamma Mandy Teefey - med Justin Bieber bakom. Och nej, detta innebär inte trubbel i paradiset.

Vi tycker det är kul att Selena tog hennes mamma med på Vanity Fair's fest. Även om hon är i ett seriöst förhållande med Justin, betyder det inte att de behöver spendera varje minut tillsammans. Dessutom är det viktigt för dem att fokusera på sin karriär - var för sig.

"Selena's läger vill inte att Selena ska kallas 'Justin Biebers flickvän' snarare än en skådespelerska och en sångare eller underhållare," berättar en källa exklusivt.

Vi älskar att även om tiden är dyrbar för dessa turturduvor, eftersom de kan gå veckor utan att de ser varandra, har de ändå få tid för vänner och familj. Det är definitivt så ett sunt, ungt förhållande ska vara. Detta kommer bara att gynna deras relation och karriärer. Dessutom visar detta att Selena är en självsäker och självständig ung kvinna, vilket är fantastiskt!

- Hollywoodlife


DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Jelena

Selena om hennes ring:Tack till Riham som hittade en fungerande video! Hoppas alla kan se den nu.

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

Justin med fans

Idag utanför Blockbuster, där Selena och Justin hyrde filmer.

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Övriga videos

Sketch till Oscars galan
DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:
Och till alla er som klagar på födelsedags videon: Det är inte Cassies fel att ni hade skyhöga förväntningar. Fem gånger raderades videon och Cassie var tvungen och göra om den. Jag säger inte det här för att låta taskig eller någonting men jag vet själv hur det känns att sitta och jobba med en video i timmar och sen få dålig kritik för det, det känns förjävligt och Cassie känner att hon gett upp med videos till JDB i framtiden.
Och mina kära vänner, Justin fyller 18, han är i stort sett vuxen. Jag tror inte han går i taket för att två tjejer säger "we wanna fuck you", han är nog van att se liknande bland sina Twitter mentions.
Ni borde vara glada att hon ens gjorde en video som Justin förhoppningsvis kommer att se. Och till alla er som ger Cassie cred för den: Tack från alla oss på JDB! :)
Lite skrattretande är det ju också att dom som klagar vågar varken skriva namn eller email.
Som sagt var, det här var inte för att jag ska låta taskig utan ville bara ge lite svar på tal. Ha en bra dag!


DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Framträdanden

Justin på Ellen show på sin födelsedag

- TheEllenShow.com

DATE: 2012-02-27 / FILED UNDER: Blandat

Mark Wahlberg pratar om Justin Bieber

DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:

"I miss u"

"Miss u too Jaxo"


"The reason I live"


"The homies."


":)"


"Itookthis."


"Bro sis love."DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Twitter

Tweet:
DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Paparazzi bilder

IGÅR: Justin och Selena ute på en sushi dejt


DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:


"U know ur a g when u got wood jewelry"


#funnyfacesday


"I can’t see"DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Jelena

Jelena @ Mastros Steakhouse


DATE: 2012-02-26 / FILED UNDER: Projekt

Happy 18th Birthday Justin Bieber!


Här är då den slutliga grattis videon till Justin!

Nu ser vi till att sprida den, överallt! Twitter, facebook, tumblr, era bloggar. Glöm inte att lägga till "@justinbieber" när ni tweetar den - och om Justin följer er DM:a den!

We'll make it this time, Beliebers. ♥

DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Rösta

Rösta på Justin @ Kids Choice AwardsKlicka HÄR.


DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Vill skaffa tatuering i underläppenSelena Gomez är inte den enda med tatueringar på hjärnan. Efter att hon fått en not på hennes handled, började Justin leka runt med tanken på att skaffa ytterligare en hemlig tatuering på en mycket speciell plats.

En källa på Menchies Frozen Yogurt i Calabasas, där Justin och Selena besökte den 23 februari, berättar: "Justin såg tatueringen i min underläpp och sa att han också ville ha en. Han tyckte det var ganska coolt. Han sa att han har velat ha en där ett tag nu, men han sa inte vilken typ."

Kanske kommer Justin, som kommer att bli 18 på torsdag, skaffa sig en ny tatuering som hans födelsedagspresent. Vi hoppas bara att han visar det för oss, särskilt om det är i läppen, eller hur?


DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Bilder

Justin och Chris Brown i studion:Justin twittrade: "Lämnar studion. Blev inspirerad ikväll. Vi började med inget... inget annat förutom fansen."


DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Twitter

Twitter:Trevligt! :)
DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Intervjuer & Artiklar

Stämmer "Joustin Beaver" appen

Justin Bieber är förbannad över "Joustin Beaver" appen och har hotat att stämma ägaren till appen.

Justin's advokater har skickat ett brev till RC3, företaget bakom appen, där de hävdar att parodier på Justin utan hans tillstånd tillåter användare att kontrollera "Joustin Beaver" när han flyter nedför en flod och behöver skyddas från sk. phot-svin. Se brevet här!

TMZ hävdar att Justin och hans företrädare vill att spelet tas bort från iTunes samt en redogörelse för alla inkomster RC3 har gjort av det. Men bolaget insisterade och sa att de kommer att fortsätta sälja 99 cent's appen och hävdar att det är en parodi och därför skyddas av First Amendment to the Constitution.


DATE: 2012-02-25 / FILED UNDER: Novell

Kapitel 68 - Ute!


DATE: 2012-02-24 / FILED UNDER: Instagram

Instagram:


"Bieber hair kinda back"DATE: 2012-02-24 / FILED UNDER: Bilder

Jelena, Alfredo & Jeremy idag @ Calabasas, CADATE: 2012-02-24 / FILED UNDER: Bilder

IDAG: Justin och Selena
DATE: 2012-02-23 / FILED UNDER: Twitter

Twitter: